Ovo je ocit primjer da sa nekim debilima ne mozes fino pricati, stvarno nista lose nisam napisao nego uredno komentarisao ali uvijek se nadje pametnjakovic !Monci je napisao/la:Pa znamo mi da su Vama najbolji nasi golovi tipa PosusjaDirk je napisao/la:Bgm ko je ovo pravio pa ja kao navijaca FKS znas vasih 5 golova koji su bolji od sve jednog na ovom klipuOmar500 je napisao/la:Da se podsjetimo![]()
Ovi malo ozbiljniji i stariji ce se sjetiti gola koji je zabio Muratovic na Grbavici mislim protiv Posusja koliko me sjecanje sluzi da je bilo i 30 metara kad je opalio , to mi je vas najbolji gol !![]()
![]()
Meni je najbolji Zubanov go za titulu ,a nakon toga Beslijin gol zvani "teletabisi"![]()
![]()
sudar bikova na koridi
![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
robijasi zenica
- Kontakt:
imal ko link
- neutralan__
- Kontakt:
Lazar Petrovic.
Joj ovog Spahe Boze dragi,svaka druga neki biser.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Spaho je odron komentatpr. E ja bi bio prezadovoljan sa 2-0 na kraju 
Volim te Zeljo!!!
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Lazar Petrovic 
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Golman Celika se drzi za nogu kaze pala mu je petarda pored glaveJimmy from the hood je napisao/la:Lazar Petrovic
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Megamon
- Kontakt:
Pa ni jednu pjesmu ne pjevate vise od 30 secundi 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Onaj prica na razglas prije svake pjesme minutu i pol pa onda oni navijaju 30 secundi i tako svaka pjesma ukupno 2 minute sto price sto pjesmeMegamon je napisao/la:Pa ni jednu pjesmu ne pjevate vise od 30 secundi
- Бањалучанин
- Kontakt:
ako jeste to je stvarno sramota? je napisao/la:Је ?` се ово опет ? :"Југ је % света страна, по ? $"?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Sto je sramota?mak_033 je napisao/la:ako jeste to je stvarno sramota? je napisao/la:Је ?` се ово опет ? :"Југ је % света страна, по ? $"?
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Joj ovaj Lazar je tobe jarabi, pa taj ne bi mogao pogoditi more sa broda 
Volim te Zeljo!!!
zato sto zeljo nikad nije bio islamski klub niti ce ikad bitiZeljovac_1921 je napisao/la:Sto je sramota?mak_033 je napisao/la:ako jeste to je stvarno sramota? je napisao/la:Је ?` се ово опет ? :"Југ је % света страна, по ? $"?
ima na tribini koliko hoces navijaca kao naprimjer ja koji nisu muslimani
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- aleksandarhz
- Kontakt:
ako jeste to je stvarno sramota[/quote]? je napisao/la:Је ?` се ово опет ? :"Југ је % света страна, по ? $"?
Sto je sramota?[/quote]
zato sto zeljo nikad nije bio islamski klub niti ce ikad biti
ima na tribini koliko hoces navijaca kao naprimjer ja koji nisu muslimani[/quote]
Sto te nema na tribini onda.. Vec bacas suplju...
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
"Jug je nasa sveta strana, po Budizmu odabrana" jel ti smeta? Meni ne.mak_033 je napisao/la:
zato sto zeljo nikad nije bio islamski klub niti ce ikad biti
ima na tribini koliko hoces navijaca kao naprimjer ja koji nisu muslimani
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Stipu te vjerske podjele ba nego jel nam lazo okvir gola pogodio ? 
- Megamon
- Kontakt:
Imate li vi jos kakvog napadaca ili je samo Lazar u opticaju.Pa zar ima neko gori od njega
Za njega je Rovcanin Alen Skoro
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Da ne bude kako samo dodjem vas kritikovati kad odigrate loše i izgubite, prvo čestitke na pobjedi, koja je apsolutno zaslužena, da vam je Popović bio prisebniji, mogli ste u prvoj utakmici riješiti pitanje osvajača kupa, ovako će u revanšu biti ne izvjesno.
Sada malo da vas kritikujem za navijanje, koje je po meni nigdje veze, tipa Sudija je_bem ti mate, jug je nasa sveta strana po islamu odabrana(prije kada ste govorili nesto za lesinare kad su pjevali nesto, kada sam vam spomenuo ovo da vi pjevate uvjeravali ste da se to više ne pjeva
)
I posjeta vam je brate dno dna, e finale je kupa jbt. a vas 6000 u vrh! Možda da vam je Borac bio ponovo protivnik u finalu, možda bi vam stadion opet bio krcat kao prošle godine!
Popović je jedini krivac što već niste skoro pa osvajači kupa, onakve dve prilike promašiti je stvarno ne profesionalno, ovako revanš će biti baš otvoren.
Sada malo da vas kritikujem za navijanje, koje je po meni nigdje veze, tipa Sudija je_bem ti mate, jug je nasa sveta strana po islamu odabrana(prije kada ste govorili nesto za lesinare kad su pjevali nesto, kada sam vam spomenuo ovo da vi pjevate uvjeravali ste da se to više ne pjeva
I posjeta vam je brate dno dna, e finale je kupa jbt. a vas 6000 u vrh! Možda da vam je Borac bio ponovo protivnik u finalu, možda bi vam stadion opet bio krcat kao prošle godine!
Popović je jedini krivac što već niste skoro pa osvajači kupa, onakve dve prilike promašiti je stvarno ne profesionalno, ovako revanš će biti baš otvoren.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
**** ga mi s Lazom uzimamo kup, a vi?Megamon je napisao/la:Imate li vi jos kakvog napadaca ili je samo Lazar u opticaju.Pa zar ima neko gori od njega![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bojudaosinebu, MostarNeretva i 25 gostiju.