Povukli su oni stare profile od sramote i blamiranja, samo su sad tu ti isti pod novim profilima i nastavljaju gdje su stali
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
19vendetta87
- Kontakt:
I sta ti mislis, koga su Fukare sinoc trebale napasti, Delije ili Torcidu?
S tim da je zadnji put 100 Fukara na okupu bilo kad su slavili s Ćirom povratak u plbih.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Možda da se Manijaci jangeri U-16 rasporede na straži oko Olova. Ne vidim drugo rješenje pošto ovi stariji rade. Lakše je opravdati časove nego propustit dnevnicu
Nestvarno je koliko su bolesni, pa ovo je 4-5 put da im se desi u posljednjih godinu dana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ide sad novi nik djipketa > @BordoCentar ili BordoOldTown
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Sve su to naši navijači, tamo pod drugim imenom, desi im se ponekad da se uloguju na pogrešan profil jbg
Ovakve stvari teško i službe preveniraju, a kamoli navijačke grupe. Bezveze lupate. BBB su prošli kroz nekoliko država, cijelu Grčku i na "zabranjenom gostovanju" napali Aekove pred njihovim stadionom.
Moj Dobrice, kada se navodi izvor navede se:jurisicduska je napisao/la: ↑25 jan 2026, 00:30Sta će mi izvor ? To je opste poznata stvar. Svako iole pismen i neostrascen uđe procita o historiji ovog grada i vidi.
Domaćin na stadionu 6.April je bila Slavija, na tom stadionu još je igrao SASK, igrali ste vi a igrali smo i mi. Sa tog stadiona koji nije bio vas, ste na vas stadion prenijeli tu tribinu.
Evo ti i izvor ali ti ces se opet lud Napravit kao i prethodnih puta :
Na tom marindvorskom stadionu domaćin je bio Fudbalski klub Slavija, tada i naš najpoznatiji klub. Na istom stadionu igrao je i SAŠK, kao i neki drugi sarajevski klubovi. Na njemu su, naravno, igrali i Željezničar i Sarajevo, ali zbog različitih rangova, nikad tu nisu odigrali međusobnu utakmicu.
Drvena tribina uvijek se nazivala centralnom tribinom i imala je skoro 1.000 konfornih sjedećih mjesta. Njena posebnost bile su i lože. Bila je pokrivena limom i imala velike noseće stubove, ali vizuelni značaj nije imala dok tadašnje gradske vlasti poslije osobođenja Sarajeva nisu uvidjele tu ljepotu i pa su odlučile da upravo ta drvena konstrukcija treba da ukrasi i historijski utemelji gradnju Željinog stadiona na Grbavici.
Posebno obrati pažnju na dio ; “gradske vlasti su odlučile da tu tribinu prenesu na stadion Grbavica” dakle nije moj otac odlučio, nije ni tvoj nego gradske vlasti. Dakle ponovo drzava odlučila da vama da tribinu.
Da ta tribina nije pripadala vama nego su gradske vlasti odlučile da vam je doniraju govori dovoljno i činjenica da ta tribina datira od 1892. godine dakle puno prije nego sto cete vi biti i osnovani. Pa ti meni ako možeš objasni kako je vasa tribina a napravljena 40 godina prije vašeg osnivanja ?
Naravno na to pitanje nećeš odgovoriti nego ces se praviti lud.
Znaci vraćamo se u 1953. I tad vam gradske vlasti nešto poklanjaju. To ima zapisano u historijskim spisima. Skoro 80 godina poslije i dalje vam gradske vlasti prave tribine i nešto poklanjaju.
Kad sa mnom ulaziš u raspravu moras shvatiti da sam se ja rodio u ovom gradu i da sam živio s ljudima i odrastao koji su ovaj grad napravili. Ne možeš meni pricati ublehe.
Evo ti ovdje odluka u budžetu Saveza Sportova BIH (pare dala drzava ako znas citati to ti ovdje i pise) i dodjele pola tog budžeta sarajevskim plavim. O čemu mi pricamo ? Naravno ni na ovo nećeš odgovoriti. Vi sami napravili a evo vidimo da vam je drzava dala pare. Kako to **** ? Znas li koliko je 2,5 M dinara i sta se sve moglo napravit tim novcem. Dovoljno govori da je budžet bio ukupni 5,7. I molim te nemoj na ove teme sa mnom. Odeš tamo nađeš istomišljenika prodaješ mu ublehu kako vam je dedo lopato i to. Pusti mene s tim.
Pola budžeta republike , one republike zamisli kralju. I vi sami.
Ps. Ako ne budes znao cirilicu da ti skratim : drzava vam napravila stadion.
1. naziv glasila i izdavača, 2. godina, broj i datum, 3. autor teksta/članka ili ako je u pitanju web portal postavi se link.
To bi trebao znati, makar da si seminarski u životu uradio.
Opet s druge strane drago mi je da su te u Mjedenici učili ćirilicu, jer je i to službeno pismo naroda u Bosni i Hercegovini. Isto ga volim kao i latinicu. Tako da ti taj pokušaj prca pada u vodu.
Ovo sine/kćeri (nepoznato je kako se izjašnjavaš kao muško ili žensko, ili kao "ono") što si ti postavio je isto kao da postavim članak kako ti je otac npr NoDi.
Ih da, najjače su mi ove rođene Sarajlije od Lješeva.
E moj cvikeraš kad se izlazilo u Index (nadam se da znaš gdje je), vjerovatno si subotom sa majkom sir i kajmak donosio na pijacu Telale
Zadnja izmjena: Samba71, dana/u 25 jan 2026, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bukvalno je čovjek što je odgovorio bio uključen u diskusiju, ne pravite se glupi, džabe se čovjeku naklatili na kosti.
Pri tome, mislim da se možemo svi suzdržati da čovjeka nazivate konstantno bolesnim, onakvim, ovakvim, dok se bori sa teškom bolešću.
A kad smo kod izjava ljudi iz kluba, ja bih da repliciram će zauvijek ostati najveća bruka u historiji svih izjava, jer oni se titule nisu HOOOLooollili( gradska raja ako ko pita ).
Pri tome, mislim da se možemo svi suzdržati da čovjeka nazivate konstantno bolesnim, onakvim, ovakvim, dok se bori sa teškom bolešću.
A kad smo kod izjava ljudi iz kluba, ja bih da repliciram će zauvijek ostati najveća bruka u historiji svih izjava, jer oni se titule nisu HOOOLooollili( gradska raja ako ko pita ).
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Eno Nodi na CH objavljenja imena i godista, ima nekih mladjih pa reko skautiraj nekog za UFC mozdaNoDi80 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 11:16Spavo bio i jutros sok ne mogu da vjerujem dokle je doslo19vendetta87 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 11:13
Kraljuuuu, falio si nam sinoc na temi "navijacki izvjestaji" da analiziras jucerasnji sukob.
Ali ybg, admin jutros obrisao temu.
Sad ove nase grupe treba da ih izakcijaju i da im daju do zananja ko ie glavni
Ukoliko to ne urade sve ce biti gore i opustice se toliko da ih boli **** u koji ce grad doci
Sta rade fukare meni su oni najnejasniji sta je u njihovim glavama
Sutra ce im uci na stadion i ugasit ih, a ako preuzmu Tuzlu onda su nama pred vratima i nece stati sigurno
Ma vidi kad su iz torcide dobili informaciju da su delije krenule 20.01 iz tuzle u malmo i da se vracaju za cetiri dana, onda su znali neki nasi pogotovo tuzlaci
Uostalom ta smjelost da u tolikom broju odu u tuzlu na aerodrom je zabrinjavajuca i ja sam pokazatelj da su fukare propale kad ih ni ljudi iz brckog vise nepostuju
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 25 jan 2026, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
PajoZdjelar
- Kontakt:
E znao sam hahahahaah
PUNK'S NOT DEAD!
(It's Just Older, Balder and Fatter)
(It's Just Older, Balder and Fatter)
Ako neki bude valjao, borit ce se pod zastavom Srbijebvsic je napisao/la: ↑25 jan 2026, 11:34Eno Nodi na CH objavljenja imena i godista, ima nekih mladjih pa reko skautiraj nekog za UFC mozdaNoDi80 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 11:16Spavo bio i jutros sok ne mogu da vjerujem dokle je doslo19vendetta87 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 11:13
Kraljuuuu, falio si nam sinoc na temi "navijacki izvjestaji" da analiziras jucerasnji sukob.
Ali ybg, admin jutros obrisao temu.
Sad ove nase grupe treba da ih izakcijaju i da im daju do zananja ko ie glavni
Ukoliko to ne urade sve ce biti gore i opustice se toliko da ih boli **** u koji ce grad doci
Sta rade fukare meni su oni najnejasniji sta je u njihovim glavama
Sutra ce im uci na stadion i ugasit ih, a ako preuzmu Tuzlu onda su nama pred vratima i nece stati sigurno
Ovi iz Hrvatske se svakako nece boriti pod nasom zastavom.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 25 jan 2026, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 25 jan 2026, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.
Nije smijesno red army je ugasem uz pomoc nekih iz hrvatske, a sad se po tuzli se orgija
Sve su blize šeheru sa obje strane, a i kod nas su napali jednog covjeka
Nikad ovako nije bilo, a i to je jer se bijemo previse izmedju i neobracamo paznju sta se desava sa strane
Sve su blize šeheru sa obje strane, a i kod nas su napali jednog covjeka
Nikad ovako nije bilo, a i to je jer se bijemo previse izmedju i neobracamo paznju sta se desava sa strane
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Dovoljno je ući u profil ovom istokzeljo i prelistati mu postove da vidiš da je momak željovac. Došla mu notifikacija od jednog pošto je nešto pitao pa kasnije napisao drugom jer se očigledno dobro ne snalazi. Bezveze prozivate svog navijača indijanci jedni da bi ismijali pitara
Jel ikada zabilježeno u povijesti da bilo koja skupina iz BiH, Manijaci, Horde, Ultrasi, RA, Vulturesi odu u neku stranu zemlju i prebiju neku navijačku skupinu ??? Bil to Torcida, BBB, Tornado, Delije, Grobari, Meraklije... pustili i samo gledali kako neko po njihovoj teritoriji divlja ? Sramota za Fukare i ime skupine im baš pristaje
Pade ti guzni haver.Threeplanetrees je napisao/la: ↑25 jan 2026, 11:45Dovoljno je ući u profil ovom istokzeljo i prelistati mu postove da vidiš da je momak željovac. Došla mu notifikacija od jednog pošto je nešto pitao pa kasnije napisao drugom jer se očigledno dobro ne snalazi. Bezveze prozivate svog navijača indijanci jedni da bi ismijali pitara

Zadnja izmjena: Samba71, dana/u 25 jan 2026, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Cuj sramota za fukare, ljudi ugaseni samo nije zvanicno..Jurica95 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 11:47Jel ikada zabilježeno u povijesti da bilo koja skupina iz BiH, Manijaci, Horde, Ultrasi, RA, Vulturesi odu u neku stranu zemlju i prebiju neku navijačku skupinu ??? Bil to Torcida, BBB, Tornado, Delije, Grobari, Meraklije... pustili i samo gledali kako neko po njihovoj teritoriji divlja ? Sramota za Fukare i ime skupine im baš pristaje
Fk Željezničar.
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, jurisicduska, kogmagie46, LondonBlues, Napapijri, Samba71, shtaje i 33 gosta.