Treba da naplate parking.
Nisam dugo vremena u ovim modernim navijačkim fazonima. Al koliko sam malo kao upratio, zar fukare nisu zaledile svoje djelovanje i promijenile ime u Salt Boysi ili tako nešto.
Treba da naplate parking.
Sjetio sam sa tek kad sam napisao izvini hahah
Ma svejedno da se skupe zajedno Manijaci i horde, ove dvije grupe je tesko poraziti.Jurica95 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 11:53Onda im niko nije kazao da su ugašeni ? Hudnjaci dolaze makar njih 15 i navijajuPablo11 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 11:51Cuj sramota za fukare, ljudi ugaseni samo nije zvanicno..Jurica95 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 11:47Jel ikada zabilježeno u povijesti da bilo koja skupina iz BiH, Manijaci, Horde, Ultrasi, RA, Vulturesi odu u neku stranu zemlju i prebiju neku navijačku skupinu ??? Bil to Torcida, BBB, Tornado, Delije, Grobari, Meraklije... pustili i samo gledali kako neko po njihovoj teritoriji divlja ? Sramota za Fukare i ime skupine im baš pristaje
Znaci OpineThreeplanetrees je napisao/la: ↑25 jan 2026, 12:06Onaj boki se izofirao ali ovaj nije. Bezveze vašeg momka prozivateKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jan 2026, 12:04Ne mijenja cinjenicu da je fulio profil i pisao na nasoj temi, ni prvi ni zadnji.
Opcenito, takvi kao on su idealni za botovanje, to se vidi iz aviona.
Isti obrazac: opsesija Zeljom 24/7, price o novcu, porezu, savezu, uz konstantno spinovanje i laganje. Lazni narativi se ponavljaju i medjusobno se poklapaju.
Da stvar bude jos jadnija, Ziljkic ih je kao bivsi igrac javno prozivao da za 50 maraka pisu sta im se kaze. I onda se ovaj nesretnik iz Opina cudi sto se sve to provaljuje.
Frajer opisa sam sebe, lik na temi PLBiH najmanje prica o fudbalu. Glavna tema popis stanovnistva.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jan 2026, 12:04Ne mijenja cinjenicu da je fulio profil i pisao na nasoj temi, ni prvi ni zadnji.
Isti obrazac: opsesija Zeljom 24/7, price o novcu, porezu, savezu, uz konstantno spinovanje i laganje. Lazni narativi se ponavljaju i medjusobno se poklapaju.
Da stvar bude jos jadnija, Ziljkic ih je kao bivsi igrac javno prozivao da za 50 maraka pisu sta im se kaze. I onda se ovaj nesretnik iz Opina cudi sto se sve to provaljuje.
Prije ćeš iz opina pješke na stari most nego iz centra 2 ili sa rudnika. Lože te škutori opine su prava rajaKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jan 2026, 12:08Znaci OpineThreeplanetrees je napisao/la: ↑25 jan 2026, 12:06Onaj boki se izofirao ali ovaj nije. Bezveze vašeg momka prozivateKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jan 2026, 12:04Ne mijenja cinjenicu da je fulio profil i pisao na nasoj temi, ni prvi ni zadnji.
Da stvar bude jos jadnija, Ziljkic ih je kao bivsi igrac javno prozivao da za 50 maraka pisu sta im se kaze. I onda se ovaj nesretnik iz Opina cudi sto se sve to provaljuje.![]()
Cudo nevidenobvsic je napisao/la: ↑25 jan 2026, 12:08Frajer opisa sam sebe, lik na temi PLBiH najmanje prica o fudbalu. Glavna tema popis stanovnistva.KONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jan 2026, 12:04Ne mijenja cinjenicu da je fulio profil i pisao na nasoj temi, ni prvi ni zadnji.
Ono najgore podvelezje, prcio šakal i tebe i njega kad se toliko brines i materu ti.Threeplanetrees je napisao/la: ↑25 jan 2026, 12:02Kakvo podveležje prčim ti majku kuju nebi da je veličine Madrida![]()
Stani jesam li iz podveležja ili opina prčim ti majkubhsport je napisao/la: ↑25 jan 2026, 12:15Ono najgore podvelezje, prcio šakal i tebe i njega kad se toliko brines i materu ti.Threeplanetrees je napisao/la: ↑25 jan 2026, 12:02Kakvo podveležje prčim ti majku kuju nebi da je veličine Madrida![]()
Tesko je da im ides po Hrvatskoj i Srbiji, ali ove po BiH moras sve rijesiti da znaju ko je glavni
Ovdje se i najmanje pise o fudbalu, ja samo odgovaram na vase lazi. Ne zanima me ko vam dolazi, ne zanima me s kim igrate pripreme, ne zanima me koliko ce Opcina uloziti u tribinu Istok. Dok s druge strane imamo vas koji sve to pratite 24 7 i non stop ste ovdje da pisete i o najmanjoj sitnici koje se desila u Zelji, sve samo ne o fudbalu.
Sve ja to postujem, samo nemoj da te baca na agresivu vise i da psujes nekome majku po forumimaThreeplanetrees je napisao/la: ↑25 jan 2026, 12:12Prije ćeš iz opina pješke na stari most nego iz centra 2 ili sa rudnikaKONTRASVIH je napisao/la: ↑25 jan 2026, 12:08Znaci OpineThreeplanetrees je napisao/la: ↑25 jan 2026, 12:06
Onaj boki se izofirao ali ovaj nije. Bezveze vašeg momka prozivate![]()
![]()
Pa realno tu ste negdje sa torcidom..
I ovo je sve što treba da znamo o ovom liku. Gori sam ja što odgovaram ovakvom debilu, ali eto, kontam da nikad nije kasno da ga čovjek nauči nečemu.NoDi80 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 11:16Spavo bio i jutros sok ne mogu da vjerujem dokle je doslo19vendetta87 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 11:13
Kraljuuuu, falio si nam sinoc na temi "navijacki izvjestaji" da analiziras jucerasnji sukob.
Ali ybg, admin jutros obrisao temu.
Sad ove nase grupe treba da ih izakcijaju i da im daju do zananja ko ie glavni
Ukoliko to ne urade sve ce biti gore i opustice se toliko da ih boli **** u koji ce grad doci
Sta rade fukare meni su oni najnejasniji sta je u njihovim glavama
Sutra ce im uci na stadion i ugasit ih, a ako preuzmu Tuzlu onda su nama pred vratima i nece stati sigurno
I kako kuda
Ma ne mislim na to
A što vi ne idete na gostovanjaLondonBlues je napisao/la: ↑25 jan 2026, 12:25I kako kuda![]()
Iz pripizdine neke svakako,ja tvoju ne bih ni briferom.Threeplanetrees je napisao/la: ↑25 jan 2026, 12:16Stani jesam li iz podveležja ili opina prčim ti majkubhsport je napisao/la: ↑25 jan 2026, 12:15Ono najgore podvelezje, prcio šakal i tebe i njega kad se toliko brines i materu ti.Threeplanetrees je napisao/la: ↑25 jan 2026, 12:02
Kakvo podveležje prčim ti majku kuju nebi da je veličine Madrida![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Cr7legia, Giuseppe1, Zalayeta22 i 11 gostiju.