FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
[quote="avlami97"]Piše: A. Kerić
Četvrtak, 28.04.11. 17:42.
Održana je press konferencija Upravnog odbora FK Sarajevo na čelu sa predsjednikom Amirom Rizvanovićem koji je imao glavnu riječ. Glavna tema bila je aktuelna situacija u klubu. Istaknuto je da je Statut najveći problem bordo kluba.
VEZANE VIJESTI
Ali, ipak prihvatili smo onaj drugi dio ostavke gdje se odriče svih prava iz ugovora". [/b]
Al najaca recenica iz cijelog texta

Četvrtak, 28.04.11. 17:42.
Održana je press konferencija Upravnog odbora FK Sarajevo na čelu sa predsjednikom Amirom Rizvanovićem koji je imao glavnu riječ. Glavna tema bila je aktuelna situacija u klubu. Istaknuto je da je Statut najveći problem bordo kluba.
VEZANE VIJESTI
Ali, ipak prihvatili smo onaj drugi dio ostavke gdje se odriče svih prava iz ugovora". [/b]
Al najaca recenica iz cijelog texta
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- sarajlija89
- Kontakt:
hahahaAli, ipak prihvatili smo onaj drugi dio ostavke gdje se odriče svih prava iz ugovora
Daj ba pustite suplju...nista ja na vjerujem...Rizvanovic i ostali, komotno mozete napustit klub...nista vi niste uradili, cak, sta vise..pogorsalo se...
Jbg, mogo sam i ja prodat kapitena i isplatit igrace...sta ste uradili, nista..supendovali 5 igraca...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Alen Škoro
- Kontakt:
Moje vidjenje trenutne situacije.
Sto se tice igraca,njima nista ne zamjeram,osim Hamzagicu koji nas je "ispljuvao" zimus.Zamjeram Dini Hamzicu na silnim greskama ove sezone.
Sto se tice MV, ja ipak mislim da on nije los covjek i dalje se nadam da iskreno voli FKS,ali zasto uprava nije usvojila njegovu ostavku? Po mom misljenju,ove sedmice smo morali promjeniti trenera,jer je osvjezenje neophodno.
Isto tako moramo priznati da je MV dosao na mjesto sefa strucnog staba u najgore vrijeme.
Sto se tice uprave na celu s Rizvanovicem.. Oni nece imati moju punu podrsku sve dok su Hadzialagic i Prljaca tu.
Sto se Irfana tice,pokusati pa cemo vidjeti..
Gospodine Rizvanovicu, u narednom periodu(nekih mjesec dana) morate hitno dovesti prije svega nove ljude u strucni stab(osvjezenje je neophodno), morate donijeti nesto u klub, prije svega preporucio bi vam da donesete atmosferu u klub! Slika trenutnog stanja je uzasna..
Ne vidim nikakvo postovanje prema navijacima od strane Rizvanovica,Prljace i Hadzialagica! Navijaci se moraju postovati!!! Klub bez navijaca = fuj.
Evropa se MORA izboriti,MORA.Ja ne bih ni Husrefa postavio na celo struke,pokusao bi naci nekog strucnjaka tipa Jovic ili Ibrakovic,strucnjake u usponu i na duze staze.
A moja poruka ovim "navijacima" koji nece da idu na tekme zbog uprave,MV i sl. je...
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga..
Sto se tice igraca,njima nista ne zamjeram,osim Hamzagicu koji nas je "ispljuvao" zimus.Zamjeram Dini Hamzicu na silnim greskama ove sezone.
Sto se tice MV, ja ipak mislim da on nije los covjek i dalje se nadam da iskreno voli FKS,ali zasto uprava nije usvojila njegovu ostavku? Po mom misljenju,ove sedmice smo morali promjeniti trenera,jer je osvjezenje neophodno.
Isto tako moramo priznati da je MV dosao na mjesto sefa strucnog staba u najgore vrijeme.
Sto se tice uprave na celu s Rizvanovicem.. Oni nece imati moju punu podrsku sve dok su Hadzialagic i Prljaca tu.
Sto se Irfana tice,pokusati pa cemo vidjeti..
Gospodine Rizvanovicu, u narednom periodu(nekih mjesec dana) morate hitno dovesti prije svega nove ljude u strucni stab(osvjezenje je neophodno), morate donijeti nesto u klub, prije svega preporucio bi vam da donesete atmosferu u klub! Slika trenutnog stanja je uzasna..
Ne vidim nikakvo postovanje prema navijacima od strane Rizvanovica,Prljace i Hadzialagica! Navijaci se moraju postovati!!! Klub bez navijaca = fuj.
Evropa se MORA izboriti,MORA.Ja ne bih ni Husrefa postavio na celo struke,pokusao bi naci nekog strucnjaka tipa Jovic ili Ibrakovic,strucnjake u usponu i na duze staze.
A moja poruka ovim "navijacima" koji nece da idu na tekme zbog uprave,MV i sl. je...
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga..
NON MOLLARE MAI
Hoce li pojedincima ovdje biti jasno DA SE NIJEDAN IGRAC NIJE ODREKAO DUGOVANJA, vec je potpisao reprogram ako znate sta je to !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
padobranac1978
- Kontakt:
sto si ti nervozan u zadnje vrijemeDirk je napisao/la:Hoce li pojedincima ovdje biti jasno DA SE NIJEDAN IGRAC NIJE ODREKAO DUGOVANJA, vec je potpisao reprogram ako znate sta je to !
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Ma nije drug bezveze pisu svakakve gluposti kako se neko ODREKAO para i onda Timmy i slicni se sprdaju sa glupim stvarima koje nemaju veze sa istinom !padobranac1978 je napisao/la:sto si ti nervozan u zadnje vrijemeDirk je napisao/la:Hoce li pojedincima ovdje biti jasno DA SE NIJEDAN IGRAC NIJE ODREKAO DUGOVANJA, vec je potpisao reprogram ako znate sta je to !pa ok je to,taj reprogram se potpisuje svake godine i ovo je prvi put da neki igraci to nisu htjeli uraditi..
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
-
samosarajvo
- Kontakt:
Tacno je ovo za ugovor M.V. tj ovaj drugi dio
SVI NA ZVJEZDU !!!
SVI NA ZVJEZDU !!!
Sto je najgore ba niko im ne vjerujesamosarajvo je napisao/la:Tacno je ovo za ugovor M.V. tj ovaj drugi dio![]()
![]()
SVI NA ZVJEZDU !!!
,ko jos vjeruje ovoj upravi poslije ovoga sa M.V .....sta kaze premjestili baljka ,,pa frajera stavili na najplaceniji poziciju u klubu ...kordinator omladinskog pogona...ko hoce da mu sin igra u prvom timu bilo od pjetlica do seniora samo nek se javi baljku i ponese kovertu..
ili sto su rekli da je jednoglasno odbijena a nas clan glasao za ostavku hhaha , bitno je da je on svoju firmu stavio na dres,.. a sto nas svaki igrac ima dres od drugog proizvodjaca to nista..
dalje po meni rizvanovic u svojim rijetkim istupima u medijima samo kuka o dugovima ,a nista konkretno da pokrene il da donese neke pare...sve neki mesetari i lopovi..
evo bane i hilmo se vratili..hajde bar da pojacamo konkurenciju pred presudne meceve...i ako neko zna sta je sa Pehlicem ..izasao je povrijedzen jer je iskrenuo koljeno??
"Budućnost Sarajeva je u omaldinskom pogonu. Gledao sam više utakmica juniora nego prvog tima. To je razlog što je Irfan ovdje".
hahaha i hocete zajedno da uocavate dobre igrace pa da ih irfan vrbuje i da djelite zajedno pare ..ccccc ja stvarno ne shvatam njegovu pomoc klubu ...osim vrbovanja i ovo malo jada sto nam vrijedi...
Prljaca najbolji za mjesto direktora WTF koje to on ima iskustvo i kako je on to najbolji osim sto mozda zna neki strani jezik ...cccc j,ebi se rizvanovicu..http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 84575f92d4 on gleda sa irfanom juniore..
ili sto su rekli da je jednoglasno odbijena a nas clan glasao za ostavku hhaha , bitno je da je on svoju firmu stavio na dres,.. a sto nas svaki igrac ima dres od drugog proizvodjaca to nista..
dalje po meni rizvanovic u svojim rijetkim istupima u medijima samo kuka o dugovima ,a nista konkretno da pokrene il da donese neke pare...sve neki mesetari i lopovi..
evo bane i hilmo se vratili..hajde bar da pojacamo konkurenciju pred presudne meceve...i ako neko zna sta je sa Pehlicem ..izasao je povrijedzen jer je iskrenuo koljeno??
"Budućnost Sarajeva je u omaldinskom pogonu. Gledao sam više utakmica juniora nego prvog tima. To je razlog što je Irfan ovdje".
hahaha i hocete zajedno da uocavate dobre igrace pa da ih irfan vrbuje i da djelite zajedno pare ..ccccc ja stvarno ne shvatam njegovu pomoc klubu ...osim vrbovanja i ovo malo jada sto nam vrijedi...
Prljaca najbolji za mjesto direktora WTF koje to on ima iskustvo i kako je on to najbolji osim sto mozda zna neki strani jezik ...cccc j,ebi se rizvanovicu..http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 84575f92d4 on gleda sa irfanom juniore..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ima tu nesto mnogo vise, Irfan nije usao u klub da prodaje igrace mogao je to raditi kao menadjer , zato meni sve smrdi ima tu nesto drugo, ali provalit cemo mi to 
ma ja sam ono logicno pomislio i najmanje bollno..il ce nam dovoditi irfan neke lijeve igrace nejgove u Sarajevo da bi se mogli prodatii...nedo bog da nam dovede nekog ala onaj popovic iz zelje i da ga bezglavo gura kao amar tog lazara ...pa to bi bilo sranje tesko ..za poluditi..Dirk je napisao/la:Ima tu nesto mnogo vise, Irfan nije usao u klub da prodaje igrace mogao je to raditi kao menadjer , zato meni sve smrdi ima tu nesto drugo, ali provalit cemo mi to
FK SARAJEVO.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ja vam rekoh sinoc vidjet ce te na ljeto kad nam dodju 2-3 crnca 
k'o sto ste i Bljakica provaliliDirk je napisao/la:Ima tu nesto mnogo vise, Irfan nije usao u klub da prodaje igrace mogao je to raditi kao menadjer , zato meni sve smrdi ima tu nesto drugo, ali provalit cemo mi to
AMAR OSIM!
Dotični je ušao u upravu da bude novi MD, a i da poradi malo na sudijama. Nažalost u ovoj smiješnoj ligi se sve svodi na potkupljivanje sudija .Dirk je napisao/la:Ima tu nesto mnogo vise, Irfan nije usao u klub da prodaje igrace mogao je to raditi kao menadjer , zato meni sve smrdi ima tu nesto drugo, ali provalit cemo mi to
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Neko je nekoga definitivno provalio u toj priči, safunici između Bljakića i navijača manjeg sarajevskog klubakalimero je napisao/la:k'o sto ste i Bljakica provaliliDirk je napisao/la:Ima tu nesto mnogo vise, Irfan nije usao u klub da prodaje igrace mogao je to raditi kao menadjer , zato meni sve smrdi ima tu nesto drugo, ali provalit cemo mi to
Dobro si. Mudro zborišmma_hz je napisao/la: ma ja sam ono logicno pomislio i najmanje bollno..il ce nam dovoditi irfan neke lijeve igrace nejgove u Sarajevo da bi se mogli prodatii...nedo bog da nam dovede nekog ala onaj popovic iz zelje i da ga bezglavo gura kao amar tog lazara ...pa to bi bilo sranje tesko ..za poluditi..
iskreno, ja bih tebe predložio da budeš predsjednik Sarajeva. Sigurno bi uzeli par titula u Federalnoj ligi
- Capt_Billy
- Kontakt:
Nego momci da vas pitam nesto, zna li netko kada derbi izmedu Sarajevo vs Zeljo igra??? 07.05.2011 Subota ili 11.05.2011 Srijeda??? 
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- Megamon
- Kontakt:
Capt_Billy je napisao/la:Nego momci da vas pitam nesto, zna li netko kada derbi izmedu Sarajevo vs Zeljo igra??? 07.05.2011 Subota ili 11.05.2011 Srijeda???
Subota sedmi maj u 19.30
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Hvala puno!!!Megamon je napisao/la:Capt_Billy je napisao/la:Nego momci da vas pitam nesto, zna li netko kada derbi izmedu Sarajevo vs Zeljo igra??? 07.05.2011 Subota ili 11.05.2011 Srijeda???
Subota sedmi maj u 19.30
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sta je ono Jahovic odbio da trci, jer nije dobio platu 2 godine i zato je suspendovan..
Mislim da se nece igrati u pola 8 tekma, jer je rizicno malo navece.. Bice kao i uvijek poslijepodne oko 4h..
Bice tesko na derbiju, mozda je i bolje sto je ukinuta suspenzija, ovima se i ne igra..
Mislim da se nece igrati u pola 8 tekma, jer je rizicno malo navece.. Bice kao i uvijek poslijepodne oko 4h..
Bice tesko na derbiju, mozda je i bolje sto je ukinuta suspenzija, ovima se i ne igra..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM