Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Pa reko sam dobar pocetak.
Hajde sada za 3:2 da bude delirijum 

Nemogu i Dzeku i Zelju pratit u isto vrjeme.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
close enoughQUARTERBACK je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:17da vidim jos jednom prijem na prsa babuke i gol iz voleja pa da se oprastamo lagano![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Ma ovo im je ko da su Ronalda debelog doveli kakvi su im ostali napadači.
Koševo Zapad
Ide sad 300 minuta u barazu zivotom
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ovaj drugi gol kao da je kacio nogu Dzeke, mozda mu naknadno pripisu gole 
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- Maroon1946
- Kontakt:
Sa 39 godina bolji od Keana
On nama itekako može valjati za zadnjih pola sata. Unutar 16 metara je i dalje klasa
Majstor ostaje majstor. 
Apsolutno, samo sto nece kod nas toliko igrati.
A siguran sam da bi nam to puno vise odgovaralo na umornu odbranu protivnika.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa Sergej je jedini koji ne vidi da Džeko nema snage da odigra jednu utakmicu 90 minuta a ne da igra u 3 dana dvije po 90 minuta
-
Blueforce21
- Kontakt:
Ko je baboooo

Kod nas ga Barbarez iskoristi prvih pola sata i posle je Edin gotov. A ovaj nece da ga vadi iz nekog respecta.
-
Blueforce21
- Kontakt:
Sjetih se ovog posta kad ga dadeQUARTERBACK je napisao/la: ↑25 jan 2026, 15:23close enoughQUARTERBACK je napisao/la: ↑23 jan 2026, 14:17da vidim jos jednom prijem na prsa babuke i gol iz voleja pa da se oprastamo lagano![]()
![]()
Babuka jedan jedini. Nadam se da se do 45te nece penzionisat 
Ali s kakvim balvanima igra dan te yebo, covjek ko da je medje pjetlice doso da igra kolko otskace
Ali s kakvim balvanima igra dan te yebo, covjek ko da je medje pjetlice doso da igra kolko otskace
naprijed rejal
- Beduin
- Kontakt:
Klasa je vjecna, zato ga svi i postuju i cijene u svijetu fudbala. Kakav gol, kako samo pravi napadaci umiju. 
Steta sto su zadnjih 7 minuta navijali loptu, umjesto pokusali izgraditi sta i ubaciti u 16m na Dzeku, to je trener trebao skrenuti paznju.
Jedva cekam medije i navijace Schalkea da cujem sta govore o debiju najveceg Balkanskog napadaca ikad.
Steta sto su zadnjih 7 minuta navijali loptu, umjesto pokusali izgraditi sta i ubaciti u 16m na Dzeku, to je trener trebao skrenuti paznju.
Jedva cekam medije i navijace Schalkea da cujem sta govore o debiju najveceg Balkanskog napadaca ikad.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ovaj Edinov gol, ljudi nisu svjesni kako je ovo tesko izvesti. Na prsa, okrenut ledjima prema golu i dva stopera na ledjima, i jos onda golmana savladati koji trci prema tebi.
Fenomenalan gol.
Babuku treba ubaciti zadnjih 30 minuta u barazu, onda je i dalje svijetska klasa.
Fenomenalan gol.
Babuku treba ubaciti zadnjih 30 minuta u barazu, onda je i dalje svijetska klasa.
Majstorija na debiju pred domaćim navijačima ali ostaje žal sto nisu pobijedili, za potpun dojam.
Ovo im je treća utakmica bez pobjede gdje su osvojili samo 2 od mogucih 9 bodova. Može se pričati o maloj krizi. Nadamo se da će Edin biti prekretnica.
Ovo im je treća utakmica bez pobjede gdje su osvojili samo 2 od mogucih 9 bodova. Može se pričati o maloj krizi. Nadamo se da će Edin biti prekretnica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

.jpg)