Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tema Premijer Liga vi pisete o sukobu dvije navijacke skupine iz drugih drzava
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Naravno starosjedioci nece torpedo biti starosjedioc koji je nastao 1946
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
- Combattente87
- Kontakt:
Grad od 250 000, nazalost zatrovan kletvom fenomena Beogradskih blizanaca, ali jedini koji nema niti jedan grafit što delija što grobara....egzodus1946 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 15:48Sta je ono onoliko delija iz banja lukeCombattente87 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 15:28Nemoj da komentarišeš nešto što ne znaš u potpunosti, KND je podgrupa Delija a jedina zastava koja smije na tribinu je Republika Srpska....Kako god, ovi iz HR će popiti masne kazne koje će morati platiti da bi se vratili nazad preko grane, a ovim domaćima svakako kapa dole jer su stali goloruki i pružili otpor organizovanoj akciji...Zigazaga je napisao/la: ↑25 jan 2026, 15:21
Takva i slična obilježja možeš kupiti na kile po netu,prodaje ih ko hoće,tako da to nesmatram nikakvim zvaničnim obilježija. Delije iz RS imaju samo jedno,zvanično obilježje. Zastavu " Koprenedri" koja jedina bude na sjeveru. Možeš ti milion puta nositi svoju neku zastavu ili sl.,ali nikad je nećeš moći postaviti gdje hoćeš.A normalno da je bilo povredjenih sa druge strane. Mora se svako braniti.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Sto bi te ja uclanjivao? Uclani se sam govedo
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Makar preuzmi fotografiju bez copyright-a
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Akrep je jedna vrsta zivotinje tako da dovoljno da je uclanio sebe 
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Isti ti
Pa mozda si moj
Biće žestoka borba između Veleža i željkana za titulu šampiona.
Davno konstatirano da je dečko metadonac, tačnije horsaš.

Nego momci poput bocky13, djipke, ajlah, Boga mi vas je zahvatila bolest koja se zove disocijativni poremećaj identiteta. U narodu poznat kao kompleks podvojene ličnosti.
Kad pročitam ove vaše simptome, dođe mi da vas više ne zafrkavam, da ned'o Bog na sebe ruku ne dignete.
Pročitajte dečki, neće vam škoditi:
Disocijativni poremećaj identiteta, ranije zvan višestruki poremećaj ličnosti, je vrsta disocijativnog poremećaj kojega karakteriziraju ≥ 2 stanja osobnosti (koji se nazivaju alteri, self-stanja ili identiteti) koje se izmjenjuju. Poremećaj uključuje nemogućnosti prisjećanja svakodnevnih događaja, važnih osobnih podatka i / ili traumatskih ili stresnih događaja, koji u pravilu ne bi bili izgubljeni uobičajenim načinom zaboravljanja. Uzrok je gotovo bez iznimke teška trauma u djetinjstvu. Dijagnoza počiva na anamnezi, ponekad poduprtoj hipnozom ili razgovorima pod djelovanjem psihofarmaka. Liječenje se provodi dugotrajnom psihoterapijom, ponekad s uporabom lijekova za komorbidnu depresiju i / ili anksioznosti.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Zašto Stojanović ne uvodi omladince, šta čeka ?

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)