Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
ljudi jos misle da su na divljem zapadu, jest im sjelo ovo da se malo igraju kaubojaca i indijanaca, i ne cudi kad im je citava kultura podredjena toj vrsti zabave a zakoni dinosaurski
Nemas ti pojma. Cuj vlasti MN ne brinu za svoje gradjane.Winters je napisao/la: ↑25 jan 2026, 15:45ICE agenti su u prethodnih 12 mjeseci deportirali stotine tisuća ilegalnih imigranata (manje nego za prijašnjih administracija), no visoko organizirani prosvjedi i pobuna u Minnesoti je izbila tek kada je objavljen Somali fraud - afera u milijardama dolara pronevjere novaca poreznih obveznika.
Vlasti Minnesote ne brinu za svoje građane nego ih koriste kao svoju privatnu vojsku kako bi opstruirali rad saveznih organa na više razina.
Minesota je jedna od najboljih drzava u Americi. Ice nema sta traziti ovdje. Cuj Somali, iako sam njih dosta upoznao, nekulturan narod do bola nema nista sa ovima.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Somali fraud did not happen. Trump fraud.. and caunting.Winters je napisao/la: ↑25 jan 2026, 15:45ICE agenti su u prethodnih 12 mjeseci deportirali stotine tisuća ilegalnih imigranata (manje nego za prijašnjih administracija), no visoko organizirani prosvjedi i pobuna u Minnesoti je izbila tek kada je objavljen Somali fraud - afera u milijardama dolara pronevjere novaca poreznih obveznika.
Vlasti Minnesote ne brinu za svoje građane nego ih koriste kao svoju privatnu vojsku kako bi opstruirali rad saveznih organa na više razina.
- VivaLaStella
- Kontakt:
glup, gluplji, greivis 
Look on my works, ye Mighty, and despair!
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.
Generalno te policija ne smije pitati za ID ako hodas cestom ili vozis auto ako ne krsis zakon.alemsa je napisao/la: ↑25 jan 2026, 16:21Nije ovaj, ovaj je imao legalno pistolj, imao je dozvolu a Minnesota je open carry state, ono sto pokazuju je telefon, pistolj mu je bio za pojasom, nije vadio, pa su ga oduzeli i pucali. Ovaj slucaj je ubistvo ali generalno ti je tako kao sto je ovaj gore rekao.Wilshere10 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 16:04Pa ko je uperio pištolj u Gestapo? Jel realno da koriste ovaj jeftini spin koji možeš čuti samo od Vučića ili Dodika? Nestvarno priglupa politička skupina. Kakvi su im glasači, ne smijem ni pomisliti.![]()
Ako te zaustavi bez razloga, trazi ti ID i ti im das ID znaci da obojica krsite zakon.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Epstein Files 
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
samoposmatram
- Kontakt:
Moras ako vozis im pokazati vozacku u Texasu ako traze, bez obzira. Ako hodas ulicom ne moras osim ako te hapse ili imas oruzje sa sobom, onda im moras pokazati dozvolu ako je imas.
Ne moras. 4th amendment. To je illegalno, bez razloga te ne smije zaustaviti.
Zaboravio si staviti - upravu si soko, sta mozes kad zaposle svakakve budale pa izmisljaju razloge i krse zakone.
A ne uvjek kontra
Bez uvrede, ne znas ti njihovu kulturu. Imas bruku dobrih ljudi kao i svugdje. Jbt kakva je nasa kultura bila u yugi kad su nas "braca" klali
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Joe ispade jedan od najvecih pakasha. On i njegov vladalac Dana White.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
samoposmatram
- Kontakt:
Uvijek bio picka na steroidima.OldTownDistrict je napisao/la: ↑25 jan 2026, 17:14Joe ispade jedan od najvecih pakasha. On i njegov vladalac Dana White.
Robert institucija.
Rekao si da ne moras pokazati vozacku dok vozis- moras ako vozis. A pretpostavljam da te policija vec zaustavila u tom slucaju jer nema mnogo razloga mimo toga da dodjes u interakciju s njima dok vozis. Znaci zaustavljanje se vec desilo. A da mora imati razlog da te zaustavi prvobitno- da.
Pa mozes ti ulaziti u tematiku zasto je tako, mozda je i jer niko nece da bude policajac, mislim da imaju samo oko 300 policajca na 100 hiljada ljudi (provjeri zaboravio sam), Hrvatska ima 500 cini mi se na 100k ljudi. A dosta manje opasno je biti policajac u Hrvatskoj nego u Usa po svim parametrima, zato su vjerovatno i strogi.
Jebs.e sta petljasalemsa je napisao/la: ↑25 jan 2026, 17:26Rekao si da ne moras pokazati vozacku dok vozis- moras ako vozis. A pretpostavljam da te policija vec zaustavila u tom slucaju jer nema mnogo razloga mimo toga da dodjes u interakciju s njima dok vozis. Znaci zaustavljanje se vec desilo. A da mora imati razlog da te zaustavi prvobitno- da.
Pa mozes ti ulaziti u tematiku zasto je tako, mozda je i jer niko nece da bude policajac, mislim da imaju samo oko 300 policajca na 100 hiljada ljudi (provjeri zaboravio sam), Hrvatska ima 500 cini mi se na 100k ljudi. A dosta manje opasno je biti policajac u Hrvatskoj nego u Usa po svim parametrima, zato su vjerovatno i strogi.
Napisao sam bez razloga, ne krsis zakon. Ko tramp si
- VensanKasel
- Kontakt:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
ne znaci da je taj lik tako htio parkirati, milion puta sam tako parikrao jer sam nasao dva auta da su uzeli po pola mjesta, i onda ako dugo parkiras i kad neko vidi kaze vidi konja
- OldTownDistrict
- Kontakt:
42. milje razloga za biti u kultu.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kod nas ovi mladi policajci počeli sve redom pisati.
Komsinici došlo 200 KM kazne, parkirala na zelenu površinu.
Valjda ova omladina uvede neki rad...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.