Pi.čko, što si izbrisao Arsenal iz potpisa kad već kažeš da si navijač? Ne znam koji ćeš ku.rac više na ovoj temi.Markinhio je napisao/la: ↑24 jan 2026, 21:18A i ove ekipe su u egalu s arsenalombaboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:35Chelsea, Juventus, InterPrestani se brukati više
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Arsenal
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Izbrisao sam ga jer me ti nerviras i tvoja umisljenost,a usput mi je puna kapa bez titula arsenala i jos su igraci bahatibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 21:23Pi.čko, što si izbrisao Arsenal iz potpisa kad već kažeš da si navijač? Ne znam koji ćeš ku.rac više na ovoj temi.Markinhio je napisao/la: ↑24 jan 2026, 21:18A i ove ekipe su u egalu s arsenalombaboedindzeko09 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 11:35Chelsea, Juventus, InterPrestani se brukati više
FC Barcelona
New England Patriots & Washington Commanders
Oklahoma City Thunder
Oklahoma City Thunder
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Necu sad cu stalno pisat,ionako je barca bolja,nisam vise fan gunnera
FC Barcelona
Oklahoma City Thunder
Oklahoma City Thunder
A vec se dugo razmisljam ostati fan ili ne i ti si mi presudio hahahah
FC Barcelona
Oklahoma City Thunder
Oklahoma City Thunder
Sad cemo mi plakati
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ovo Jey sa jednog od milion?
Elem, Nwaneri gol odma na debiju za Marsej
Elem, Nwaneri gol odma na debiju za Marsej
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
Invincibles14
- Kontakt:
Ovo i mi imamo naseg Jaya ili je ovo onMarkinhio je napisao/la: ↑24 jan 2026, 21:28Izbrisao sam ga jer me ti nerviras i tvoja umisljenost,a usput mi je puna kapa bez titula arsenala i jos su igraci bahatibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 21:23Pi.čko, što si izbrisao Arsenal iz potpisa kad već kažeš da si navijač? Ne znam koji ćeš ku.rac više na ovoj temi.
Hahaha,dobri steInvincibles14 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 15:07Ovo i mi imamo naseg Jaya ili je ovo onMarkinhio je napisao/la: ↑24 jan 2026, 21:28Izbrisao sam ga jer me ti nerviras i tvoja umisljenost,a usput mi je puna kapa bez titula arsenala i jos su igraci bahatibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑24 jan 2026, 21:23
Pi.čko, što si izbrisao Arsenal iz potpisa kad već kažeš da si navijač? Ne znam koji ćeš ku.rac više na ovoj temi.![]()
FC Barcelona
Oklahoma City Thunder
Oklahoma City Thunder
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Jesus starta, zaslužio je dobrim partijama. Gyokeres da ih dokrajči u drugom poluvremenu
Rođen s tobom da budem
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ovo će biti patnja sa ovim klocem u napadu + kapitenom u sredini. Daj Bože da ne gubimo na poluvremenu.
Zasto covjek ne balansira sa krilima, jedno krilo tehicar i sporo i tehnicar, drugo trkaca kokos. Ali ne, uvijek isti receptbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 16:47Ovo će biti patnja sa ovim klocem u napadu + kapitenom u sredini. Daj Bože da ne gubimo na poluvremenu.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Artetas downfall starts today 
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Šta radi Zubimendi grob te je.bao, pa ovo je treći put u sezoni da radi.
Pa yebote zivot i fudbal, ovo primat na ovom nivou fudbala i na utakmicama ovog znacaja. Ovo nije moguce
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Samo je bilo pitanje kad ce nam dat gol. Napravili su jedno 5 ozbiljnih gresaka u prvih pola sata defanzivno. Sreca pa ovi ne znaju.
E moj Zubimendi, samo prosipajte bodove mamu vam J***
Ima sav prostor svijeta da ne doda ovako i da je pusti sebi i otvori se prema liniji
Uuf zubumendi... 
FC Barcelona
Oklahoma City Thunder
Oklahoma City Thunder
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.