Pauza od 4 mjeseca nevjerovatno al ok nista novo od našeg saveza iako totalno narušiti kontinuitet ekipa, al evo sad ce i PL. Vi ćete sigurno gledati s kim ćete to igrati iduće godine, a jbg falit ce ove rasprave i prepiranja imamo do juna ovdje da se smijemo a poslije ko zna kad, mozda jednog dana preuzmemo temu pl od sarajlija.BatistutA19 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:07Pa bolje sta normalnotuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jan 2026, 17:32A de sefe moram malo cim cujem durex prorade mi emocijeBatistutA19 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 17:04Joj ovog ledenog sa 79 nikova odmah se nakaci ako neko Čelik spomene ,covjek fino pita ima li neki.igrac i ovaj se odmah nakaci da vredjaJedini forumas koji sad navija za Slobodu sad za Zeljeznicar sad za Jedinstvo a u prevodu nizakog ne navija svi ga otjeraju sa teme.
I ovaj tuzlanski ko ledeni poceo ,bio je normalan,umjesto da pise planovi Slobode,pripreme,pojacanja on o durexu![]()
![]()
Ljubi vas brat nemojte zamjeriti malo prenosa, ja to da ne odstupamo od ove kulturne konverzacije![]()
pa ovaj Ledeni 200 nikova ima i sta god je o Celiku on se javi a nizakog ne navija
valja izdrzat jos mjesec ipo i vise do lige ,doduse mi imamo kup 11 Februara
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
- BatistutA19
- Kontakt:
Ne zna se ovde nista bgm ni ko ce uci ni sta ce bit ,trebali bi uci ali vidjet cemo.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:45Pauza od 4 mjeseca nevjerovatno al ok nista novo od našeg saveza iako totalno narušiti kontinuitet ekipa, al evo sad ce i PL. Vi ćete sigurno gledati s kim ćete to igrati iduće godine, a jbg falit ce ove rasprave i prepiranja imamo do juna ovdje da se smijemo a poslije ko zna kad, mozda jednog dana preuzmemo temu pl od sarajlija.BatistutA19 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:07Pa bolje sta normalnotuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jan 2026, 17:32A de sefe moram malo cim cujem durex prorade mi emocije![]()
Ljubi vas brat nemojte zamjeriti malo prenosa, ja to da ne odstupamo od ove kulturne konverzacije![]()
pa ovaj Ledeni 200 nikova ima i sta god je o Celiku on se javi a nizakog ne navija
Prevelika pauza i ova liga treba ici na 10 isti sistem kao Wwin liga i dignit level za infrastrukturu ,ko moze neg igra ko ne moze eno mu 2 liga ,Kanton nebitno.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Najidealnije bi bilo imati PL od 10 ekipa i prvi ligu BiH od 12 i eto, al kod nas politika to ne da tako da mislim da ce proći jos dosta godina dok taj san ne postane java. A sto se ulaska tice vi niste zavrsili posao, ali mislim da ste jedini konkurenti jer Stupcanica nema uslove, tosk se povukao, travnik ce biti drugi ili treći ali nece se gurati za pl, a moja Sloboda je daleko ostala a i odustalo se od ikakvog pokušavanja ičega takvog ove sezone jer 12 bodova je previse, a ovo su jedine ekipe koje vas mogu ugroziti tj Stupcanica i Travnik.BatistutA19 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:48Ne zna se ovde nista bgm ni ko ce uci ni sta ce bit ,trebali bi uci ali vidjet cemo.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:45Pauza od 4 mjeseca nevjerovatno al ok nista novo od našeg saveza iako totalno narušiti kontinuitet ekipa, al evo sad ce i PL. Vi ćete sigurno gledati s kim ćete to igrati iduće godine, a jbg falit ce ove rasprave i prepiranja imamo do juna ovdje da se smijemo a poslije ko zna kad, mozda jednog dana preuzmemo temu pl od sarajlija.BatistutA19 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:07
Pa bolje sta normalnopa ovaj Ledeni 200 nikova ima i sta god je o Celiku on se javi a nizakog ne navija
Prevelika pauza i ova liga treba ici na 10 isti sistem kao Wwin liga i dignit level za infrastrukturu ,ko moze neg igra ko ne moze eno mu 2 liga ,Kanton nebitno.
- BatistutA19
- Kontakt:
Sto se tice ulaska istog sam misljenja za sve te nabrojani ,jedini ozbiljni koji bi usli su Sloboda i Gosk ali puno zaostajete i vi i Gosk sto vrlo tesko skoro pa nemoguce.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:59Najidealnije bi bilo imati PL od 10 ekipa i prvi ligu BiH od 12 i eto, al kod nas politika to ne da tako da mislim da ce proći jos dosta godina dok taj san ne postane java. A sto se ulaska tice vi niste zavrsili posao, ali mislim da ste jedini konkurenti jer Stupcanica nema uslove, tosk se povukao, travnik ce biti drugi ili treći ali nece se gurati za pl, a moja Sloboda je daleko ostala a i odustalo se od ikakvog pokušavanja ičega takvog ove sezone jer 12 bodova je previse, a ovo su jedine ekipe koje vas mogu ugroziti tj Stupcanica i Travnik.BatistutA19 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:48Ne zna se ovde nista bgm ni ko ce uci ni sta ce bit ,trebali bi uci ali vidjet cemo.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:45Pauza od 4 mjeseca nevjerovatno al ok nista novo od našeg saveza iako totalno narušiti kontinuitet ekipa, al evo sad ce i PL. Vi ćete sigurno gledati s kim ćete to igrati iduće godine, a jbg falit ce ove rasprave i prepiranja imamo do juna ovdje da se smijemo a poslije ko zna kad, mozda jednog dana preuzmemo temu pl od sarajlija.
I liga 12 odmah belaj koji ces sistem igrat malo 2 puta ,4 puta puno a jedino 3 puta .I liga 12 nije losa trostruki sistem.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Imate finu zalihu a 13 kola nije puno tako da mislim da cete jako brzo vev poslije prva 3 4 kola to i 100% zavrsiti. Trokruzno za drugi rang je sasvim ok početi tako da se uzme 6 iz rs i 6 iz fbih pa cemo dalje vidit, ali kad bi to bilo izvodivo...BatistutA19 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:11Sto se tice ulaska istog sam misljenja za sve te nabrojani ,jedini ozbiljni koji bi usli su Sloboda i Gosk ali puno zaostajete i vi i Gosk sto vrlo tesko skoro pa nemoguce.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:59Najidealnije bi bilo imati PL od 10 ekipa i prvi ligu BiH od 12 i eto, al kod nas politika to ne da tako da mislim da ce proći jos dosta godina dok taj san ne postane java. A sto se ulaska tice vi niste zavrsili posao, ali mislim da ste jedini konkurenti jer Stupcanica nema uslove, tosk se povukao, travnik ce biti drugi ili treći ali nece se gurati za pl, a moja Sloboda je daleko ostala a i odustalo se od ikakvog pokušavanja ičega takvog ove sezone jer 12 bodova je previse, a ovo su jedine ekipe koje vas mogu ugroziti tj Stupcanica i Travnik.BatistutA19 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:48
Ne zna se ovde nista bgm ni ko ce uci ni sta ce bit ,trebali bi uci ali vidjet cemo.
I liga 12 odmah belaj koji ces sistem igrat malo 2 puta ,4 puta puno a jedino 3 puta .I liga 12 nije losa trostruki sistem.
Najidealnije bi bilo da naprave "elitnu" ligu od 10 klubova. Ova premijer liga nek bude "drugi" rang, a entitetske nek ostaju kako i jest.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:59Najidealnije bi bilo imati PL od 10 ekipa i prvi ligu BiH od 12 i eto, al kod nas politika to ne da tako da mislim da ce proći jos dosta godina dok taj san ne postane java. A sto se ulaska tice vi niste zavrsili posao, ali mislim da ste jedini konkurenti jer Stupcanica nema uslove, tosk se povukao, travnik ce biti drugi ili treći ali nece se gurati za pl, a moja Sloboda je daleko ostala a i odustalo se od ikakvog pokušavanja ičega takvog ove sezone jer 12 bodova je previse, a ovo su jedine ekipe koje vas mogu ugroziti tj Stupcanica i Travnik.BatistutA19 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:48Ne zna se ovde nista bgm ni ko ce uci ni sta ce bit ,trebali bi uci ali vidjet cemo.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:45Pauza od 4 mjeseca nevjerovatno al ok nista novo od našeg saveza iako totalno narušiti kontinuitet ekipa, al evo sad ce i PL. Vi ćete sigurno gledati s kim ćete to igrati iduće godine, a jbg falit ce ove rasprave i prepiranja imamo do juna ovdje da se smijemo a poslije ko zna kad, mozda jednog dana preuzmemo temu pl od sarajlija.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Mislis kao 10 klubova sa pozivnicom igra i ne moze ispast, al brate kakav je tu takmičarski naboj bukv ti svejedno jesil 5 ili 10, a ako je svejedno ovima od 5. do 10. sto bi se i prve 4 ekipe cimale puno, nije to odrzivo.FliX je napisao/la: ↑24 jan 2026, 12:40Najidealnije bi bilo da naprave "elitnu" ligu od 10 klubova. Ova premijer liga nek bude "drugi" rang, a entitetske nek ostaju kako i jest.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:59Najidealnije bi bilo imati PL od 10 ekipa i prvi ligu BiH od 12 i eto, al kod nas politika to ne da tako da mislim da ce proći jos dosta godina dok taj san ne postane java. A sto se ulaska tice vi niste zavrsili posao, ali mislim da ste jedini konkurenti jer Stupcanica nema uslove, tosk se povukao, travnik ce biti drugi ili treći ali nece se gurati za pl, a moja Sloboda je daleko ostala a i odustalo se od ikakvog pokušavanja ičega takvog ove sezone jer 12 bodova je previse, a ovo su jedine ekipe koje vas mogu ugroziti tj Stupcanica i Travnik.BatistutA19 je napisao/la: ↑23 jan 2026, 22:48
Ne zna se ovde nista bgm ni ko ce uci ni sta ce bit ,trebali bi uci ali vidjet cemo.
- BatistutA19
- Kontakt:
Prvo ne bi ti UEFA dala igrat takvu ligu ,ne znam odakle ti ta ideja draginFlix .Daj mi ijednu ligu gdje ima elitna liga gdje ima po pozivnicima.,osim ovih nekih regionalnih poput ABA u kosarci ili i ili sta ja znam hokey i slicno..
Gdje u nogometu ima takva liga elitna koja se pravi po pozivnicama.
Ne mogu ovi napravit ligu prvaka elitnu jer neda Uefa a da mi pravimo u BiH neku elitnu ligu.
Treba liga 10 ova nasa i ili liga 12 i posle opet zajednicka opst liga 10 ili 12 kad se spoje entitetske ali ovu nasu pod hitno jos skratit.
Gdje u nogometu ima takva liga elitna koja se pravi po pozivnicama.
Ne mogu ovi napravit ligu prvaka elitnu jer neda Uefa a da mi pravimo u BiH neku elitnu ligu.
Treba liga 10 ova nasa i ili liga 12 i posle opet zajednicka opst liga 10 ili 12 kad se spoje entitetske ali ovu nasu pod hitno jos skratit.
Ne mislim tako.
Ovdje se Vico nateze, dogovara sa entitetskim savezima o formiranju zajednicke druge lige. Preskoci to.. Nek i dalje ostaju entitetske lige i nek se iz entitetske lige kao i sad promovira po jedan u premijer ligu. Svi statuti entitetski saveza ostaju isti, nista se ne mjenja sve kao i prije ...samo NFSBiH napravi "Elitnu" najjacu ligu, a ova (premijer liga) da ti ostane drugi rang.

Ovdje se Vico nateze, dogovara sa entitetskim savezima o formiranju zajednicke druge lige. Preskoci to.. Nek i dalje ostaju entitetske lige i nek se iz entitetske lige kao i sad promovira po jedan u premijer ligu. Svi statuti entitetski saveza ostaju isti, nista se ne mjenja sve kao i prije ...samo NFSBiH napravi "Elitnu" najjacu ligu, a ova (premijer liga) da ti ostane drugi rang.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ne bi ti UEFA dozvolila elitnu ligu nikakvu nit bi priznata bila i ko god bi je igro npr moze ti zabranit da igras u UEFINIM utakmicama i sta bi dobio .Kako bi u Europu iso iz koje lige i ko bi u elitnoj igro a ko bi u Wwin ligi igro ..Dragi Flix to ne moze ni u snovima.FliX je napisao/la: ↑24 jan 2026, 23:39Ne mislim tako.
![]()
-
Marokanci58
- Kontakt:
Gleda li Čelik kako se dovode pojačanja i sklapa ekipa.?
Bratstvo bara bara sa Čelikom a možda smo i kvalitetniji sada. Uskoro u Tursku sa Stupčanicom a neki velikani poput Čelika i Slobode ne mogu preći granice.
Tigrovi od papira 
Bratstvo bara bara sa Čelikom a možda smo i kvalitetniji sada. Uskoro u Tursku sa Stupčanicom a neki velikani poput Čelika i Slobode ne mogu preći granice.
Ne gleda igraci i uprava prave snjeska bijelica velikog na Kamberovića Polju.Sretno vam u Turskoj da se dobro pripremite, slijedi vam zestoka borba za opstanakMarokanci58 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 16:08Gleda li Čelik kako se dovode pojačanja i sklapa ekipa.?
Bratstvo bara bara sa Čelikom a možda smo i kvalitetniji sada. Uskoro u Tursku sa Stupčanicom a neki velikani poput Čelika i Slobode ne mogu preći granice.Tigrovi od papira
![]()
Tabela sve govori. Pozdrav za selendruMarokanci58 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 16:08Gleda li Čelik kako se dovode pojačanja i sklapa ekipa.?
Bratstvo bara bara sa Čelikom a možda smo i kvalitetniji sada. Uskoro u Tursku sa Stupčanicom a neki velikani poput Čelika i Slobode ne mogu preći granice.Tigrovi od papira
![]()
Koji si ti glupson mi sa rezervama mozemo osvojit ovu ligu a kamoli sa najcacim timom.Molicete vi nas da vam bod damo jer normalno mi cemo titulu osigurat nakon 4 kola seljacicuMarokanci58 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 16:08Gleda li Čelik kako se dovode pojačanja i sklapa ekipa.?
![]()
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
@Marokanac u koaliciji sa tuzlacima
Prca li prca
U prevodu : Svi protiv Čelika
Naravno tu ne ubrajam sebe tj biscane
Mi onako neutralno sa strane posmatramo sve i cekamo ,pripremamo se za neku od narednih sezona i promociju u PL
U prevodu : Svi protiv Čelika
Naravno tu ne ubrajam sebe tj biscane
Mi onako neutralno sa strane posmatramo sve i cekamo ,pripremamo se za neku od narednih sezona i promociju u PL
Pa naravno kad vas Vico gura u najvisi rang. To je ocito. Cilj je da se stvori nova kujica u najvisem rangu Borcu i Svinjskom.convict35 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 16:28Koji si ti glupson mi sa rezervama mozemo osvojit ovu ligu a kamoli sa najcacim timom.Molicete vi nas da vam bod damo jer normalno mi cemo titulu osigurat nakon 4 kola seljacicuMarokanci58 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 16:08Gleda li Čelik kako se dovode pojačanja i sklapa ekipa.?
![]()
-
Marokanci58
- Kontakt:
a daj niste trebali
BosnianRahatluk je napisao/la: ↑25 jan 2026, 17:02@Marokanac u koaliciji sa tuzlacimaPrca li prca
U prevodu : Svi protiv Čelika![]()
Naravno tu ne ubrajam sebe tj biscane![]()
Kakvo je misljenje o Duvnjaku??
Vjerujem da ce dati sve od sebe da napravi sto bolje rezultate sa Jedinstvom. Sretno vam u nastavku sezone.
Nismo mi Sloboda da budemo kujica svima.Mi smo pokazali ko smo i sta smo, jediñi klub u ovoj drzavi pa i dalje koji prkosi svima i vladama i politikama i savezu i opet imamo veliko postovanje od svih nabrojanih.To mogu samo najjaci i najboljiHP46 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 17:09Pa naravno kad vas Vico gura u najvisi rang. To je ocito. Cilj je da se stvori nova kujica u najvisem rangu Borcu i Svinjskom.convict35 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 16:28Koji si ti glupson mi sa rezervama mozemo osvojit ovu ligu a kamoli sa najcacim timom.Molicete vi nas da vam bod damo jer normalno mi cemo titulu osigurat nakon 4 kola seljacicuMarokanci58 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 16:08Gleda li Čelik kako se dovode pojačanja i sklapa ekipa.?
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Rule_hz i 16 gostiju.