Kakav strah kod Pitara
P.S.
Valone , Valone
Yebo si nas Valone
Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 17:09
Razlika između vas i nas. Mi igramo protiv 4 ekipe iz Srbije i 5 ekipe iz slovačke i pobjedimo ove gol razlika 4:0
vi igrate protiv 8 i 12 iz Ukrajine. 2x odigrate gol razlika 1:1. Mnogo jako sarajevo![]()
Ni blizu, BL ima 180 000Combattente87 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 16:00Grad od 250 000, nazalost zatrovan kletvom fenomena Beogradskih blizanaca, ali jedini koji nema niti jedan grafit što delija što grobara....egzodus1946 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 15:48Sta je ono onoliko delija iz banja lukeCombattente87 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 15:28
Nemoj da komentarišeš nešto što ne znaš u potpunosti, KND je podgrupa Delija a jedina zastava koja smije na tribinu je Republika Srpska....Kako god, ovi iz HR će popiti masne kazne koje će morati platiti da bi se vratili nazad preko grane, a ovim domaćima svakako kapa dole jer su stali goloruki i pružili otpor organizovanoj akciji...
Akrep - turski naziv za škorpiju. Često se susreće u rješavanju ukrštenica, a kod nas je (iz nepoznatog razloga) to izraz za ružnu devojku.
Neće na pripremama izgubiti boda.bordobijeli je napisao/la: ↑25 jan 2026, 17:22Već sam pisao željezničar nece izgubiti boda najbolja ekipa ubjedljivo. Ne mogu biti prvi al 2 mjesto i kup osvajaju lagano.
Zima mu
Kazem ja updejtovana verzija Koningsa.
Svi će oni napredovat u Želji.. a onda milionski transferi u Ajax,Psv,Feyenoord,Salzburg...Threeplanetrees je napisao/la: ↑25 jan 2026, 19:39Kakva je ovo šema u Želji za polovne igrače iz austrijske lige na koje ne računaju u svojim klubovima i one koji žuljaju klupu. Kako ih uzima neko lopatom. Ovo je gore od onih invalida što su dovlačili iz Holandije
Najjace ce biti kad im Rudar iz Prijedora sa svojim momcima iz Španije napuca ove izraubovane igrače iz Holandije i Austrije...Zivi bili pa vidjeli