Uci bez kvalitetnih pojačanja u polusezonu, u kojoj imamo lijepu priliku uzeti dva trofeja i postati najtrofejniji klub u državi je po meni neozbiljno, al hajd, vidjecemo.plisek je napisao/la: ↑25 jan 2026, 20:14upravo tako, sjetimo se zrinjskog i sezone bez evrope kad su istrpili i trenera i ekipu, ulagali u mlade i dovodili ciljano, rezultat se i dan danas vidi. Nama treba to, da jedna osoba zna sta treba radit, to je Mamic, i da mi svi budemo strpljivi i da budemo podrska. Rezultat ce doci kroz sezonu dvije. Onda mozemo da meljemo godinamarimljanin90 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 18:32I da zavrsimo godinu bez trofeja ne treba odma traziti smjene i slicne gluposti. Tek se gradi sad ekipa kako treba, znam da je recenica klise ali stvarno sad mislim da je tako. Mislim da je kraj nepotrebnim pojacavanjima i igranje sistema koji nama ne odgovaraplisek je napisao/la: ↑25 jan 2026, 18:21
da Mamic kaze nebo je zeleno ja bi mu vjerovao, tako da ovo sto ce se dat prilike djeci, moze samo biti dobar potez. Frajer ko on razmislja na duze staze a ne tri mjeseca unaprijed, nek prenesu 5% svega sto su radili u Dinamu, bit cemo sto godina uspred ostalih
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi smo gubili bodove 80% striktno i izricito radi loseg GOLMANA i lose odbrane.
10% radi defanzinih vezni cimirot mamas turda bralic i 10% gulisa keremeh mlinaric renan turkes.
Cinimi se da smo 2 ga naj efikasnija momcad i 2 ga nagora odbrana u ligi.
Prosjek bodova 29:19=1,52
Ali po dolasku cvitanovica nama je prosjek bodeva 1,9 po tekmi. Al to nije predhodilo radi broja golova koje smo dali koji je za 0,3 % posto bolji vec radi toga sto smo primili 0,5 golova po utakmici.
Posto smo doveli obranu do perfekcije mozese zakljucit da vise tu prostora i nema da se to poboljsa, a napad je sakat bio od prvig do 19 kola ostali smo bez gulise evo sad najvjerovatni i ovog mostarskog brijaca obrva mlinarica i doveli najgoreg napadaca koji je igrao u FK SARAJEVU od rata, butica i neracunam.
Neznam u kojem omladincu ste vi vidili spic napadaca
A vala i preserava sa ovom djecom pravi se od njih ronaldi neki igraci a nista posebno nisu pokazali na prijateljskim utakmicama, koje nisu ni 60% sto se trazi u pl bh.
Sudjenje pritisak teren hladnoca valjanje prekidanje sjecjanje igre zuti crveni kartoni itd itd itd.
Naravno da treba dat sansu akademcima al i ti akademci moraju imat u posvjesti kad dobiju sansu da tu sansu zgrabe a ne da smatra da mu se sansa MORA dat jer je iz akademije i jer je mlad
10% radi defanzinih vezni cimirot mamas turda bralic i 10% gulisa keremeh mlinaric renan turkes.
Cinimi se da smo 2 ga naj efikasnija momcad i 2 ga nagora odbrana u ligi.
Prosjek bodova 29:19=1,52
Ali po dolasku cvitanovica nama je prosjek bodeva 1,9 po tekmi. Al to nije predhodilo radi broja golova koje smo dali koji je za 0,3 % posto bolji vec radi toga sto smo primili 0,5 golova po utakmici.
Posto smo doveli obranu do perfekcije mozese zakljucit da vise tu prostora i nema da se to poboljsa, a napad je sakat bio od prvig do 19 kola ostali smo bez gulise evo sad najvjerovatni i ovog mostarskog brijaca obrva mlinarica i doveli najgoreg napadaca koji je igrao u FK SARAJEVU od rata, butica i neracunam.
Neznam u kojem omladincu ste vi vidili spic napadaca
A vala i preserava sa ovom djecom pravi se od njih ronaldi neki igraci a nista posebno nisu pokazali na prijateljskim utakmicama, koje nisu ni 60% sto se trazi u pl bh.
Sudjenje pritisak teren hladnoca valjanje prekidanje sjecjanje igre zuti crveni kartoni itd itd itd.
Naravno da treba dat sansu akademcima al i ti akademci moraju imat u posvjesti kad dobiju sansu da tu sansu zgrabe a ne da smatra da mu se sansa MORA dat jer je iz akademije i jer je mlad
Ma samo je upitan napadac, jer ne znamo kakav ce Renan biti. Ako se dozove odlicna ekipa za ovo sto cemo mi igrati.
Hoće li više taj princ ili je ipak Ćorluka u pitanju?
Ja da se išta pitam ostavio bih ovaj igrački kadar i ne bih puštao Mlinarića. On može igrati sve u vrhu i bilo bi za njega minuta da dođe do 6-7 golova sigurno ali ajd.
Ekipa je fino posložena, imamo finog golmana sa mladim zamjenama, u odbrani Ristovski, Gojković i Maroodza, sa Bralićem sa klupe i Mujkicem koji moze odigrati lijevog stopera, desno Beganovic i Hujber, lijevo Mujkic i Kupresak, vezni red je odlican Cimirot, Elezi, Ljajic, Mamas, Ignatkov i ovih par mladih igraca gore imamo Renana i Turkesa sa Gelsonom i Kyeremehom iza.
Ja bi iskreno volio kao i svi nekog napadaca klasnog ali ne vjerujem da bi vracali Turkesa da planiraju nekoga dovoditi. Mislio sam da ce Mlinaric ekplodirati odlaskom Gulija, ali eto i on ide.
Moja želja je jedan kvalitetan igrač na polispica kao zamjena za Gulija i Mlinarica i mislim da je to dovoljno da se udje u drugi dio sezone i vec pocnu ganjati igraci za ljeto
Ja bi iskreno volio kao i svi nekog napadaca klasnog ali ne vjerujem da bi vracali Turkesa da planiraju nekoga dovoditi. Mislio sam da ce Mlinaric ekplodirati odlaskom Gulija, ali eto i on ide.
Moja želja je jedan kvalitetan igrač na polispica kao zamjena za Gulija i Mlinarica i mislim da je to dovoljno da se udje u drugi dio sezone i vec pocnu ganjati igraci za ljeto
4231 ko Jakir
Kapitalci ala Benko, Jajalo, Stojcev
I Husref
I odma nam daj titulu
Jel tako historijska licnosti ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Raja nije još završen prelazni rok, možda završavaju neku mašinu od napadača dok se nervoza širi po forumu 
Sarajevo ljubavi moja 1946
Hajde Gulli

Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
-
rimljanin90
- Kontakt:
- jurisicduska
- Kontakt:
Ako ostane ovako R.Santander bježi na 5 bodova drugom. Prelijepo bi bilo da uđu i da se ostvari taj bonus.
I jos ljepse da ga gledamo slijedece godine protiv Reala, Barcelone, Atl.Madrida. Fantazija.
I jos ljepse da ga gledamo slijedece godine protiv Reala, Barcelone, Atl.Madrida. Fantazija.
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Joj kad su ga ovdje tjerali i molili Boga da ode, kakvi amateri su ovdje sto se lopte tice to je cudo jedno.
Bravo Ajlice telefonom nazoves i das otkaz Denisu..fuuuujjjj.....niste ni svjesni da ona ostaje u klubu jos jako dugu.
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 25 jan 2026, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kakav telefon? Hebla sve svoje plavo, od malena po jugu skakala svaku tekmu,farbala se i kod nas dodje da psoripa suplju da je neutralna vazda bila, cim javno tako laze mozes mislit sta ovako radi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.