FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
aBD zašto da ne.Brufen je napisao/la: ↑25 jan 2026, 18:05Ako Dragovic sutra bude asistirao, ide transfer u Salzburg. To ce njegov agent NoDi sreditiAhmedNurudin je napisao/la: ↑25 jan 2026, 17:58Sutra protiv Sileksa nadam se po 90 minuta Dragović, Gojak, Šabić, Oulad i Efendić a ostale kako trener vidi da trebaju dobiti minutažu. Nadam se da je neki grč kod Erika ono pred kraj utakmice, nove povrede nam ne trebaju definitivno.![]()
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Nama ce najvece pojacanje biti Milosevic, samo da se fino spremi.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ako je Muharem Husković nek dođe. Imali smo sličan primjer Mlinarića gdje je došao sličnih godina iz slabije sredine sa slabijom statistikom u slabiji klub i već je napravio drugi transfer u 3 godine praktično. Namjerno sam izabrao to poređenje jer mi nekako slično izgledaju.NoDi80 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 18:52Ima 10 utakmica u Europi zabio je dva Legiji
Ima 80 utakmica u prvoj ligi Austrije zabijao je ekipama poput Sturma, Rapida
Ima i 12 utakmica u kupu, a i 37 u drugoj ligi
Nema ni 23 godine fizicki je spreman za nase lige, a i moze se jako unovciti u buducnosti
Zna brat HAZRE samo njega slusajte
- avalPacidoroP
- Kontakt:
@nodi jel' tebi ikad ijedna prinova na prvu onako bila loša?
Od svih igrača koji trebaju doći frajer pravi Ronalda Nazaria, Pirla, Maldinija..
I to napiše 20ak postova, pa onako k'o nasumično čita pomislio bi da je većina zadovoljna..
Zadovoljan bih bio Vizingerom, a ovom anonimusu koji nije ni u-21 nikako ne mogu biti zadovoljan na poziciji špica.
Od svih igrača koji trebaju doći frajer pravi Ronalda Nazaria, Pirla, Maldinija..
I to napiše 20ak postova, pa onako k'o nasumično čita pomislio bi da je većina zadovoljna..
Zadovoljan bih bio Vizingerom, a ovom anonimusu koji nije ni u-21 nikako ne mogu biti zadovoljan na poziciji špica.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
I ovo što Cveta radi na pripremama, je davno pročitano u ligi..
Prođe mu dva-tri puta u polusezoni i pogodi, a pokušao prije toga 820. puta.. frajer ima jedan potez,ulazak u sredinu, a nema kvalitetan dribling da bi mogao iznenaditi protivnika.
Ništa on neće pokazati više u odnosu na prijašnje partije.
Puno zanimljiviji igrač mi je Vini.. podjednako dobro igra na obje strane, ali nikad mu ne znaš šta će uraditi..ima poteze, ima dobra utrčavanja, dobru završnicu. Mislim da bi on mogao biti boooom, ako šablon i stil igre koji trener preferira bude na nivou.
Prođe mu dva-tri puta u polusezoni i pogodi, a pokušao prije toga 820. puta.. frajer ima jedan potez,ulazak u sredinu, a nema kvalitetan dribling da bi mogao iznenaditi protivnika.
Puno zanimljiviji igrač mi je Vini.. podjednako dobro igra na obje strane, ali nikad mu ne znaš šta će uraditi..ima poteze, ima dobra utrčavanja, dobru završnicu. Mislim da bi on mogao biti boooom, ako šablon i stil igre koji trener preferira bude na nivou.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- AhmedNurudin
- Kontakt:
To je najbolje što imamo na krilima. Cveta samo da bude bez povreda aBd prolazit će ono njegovo. Za Vinija se slažem, samo treba pripaziti sa ugovorom ima ga samo do ljeta, da ne ostanemo suhog k.... ako bi imao kakvu solidnu statistiku. Mene više brine što nam je to cijeli izbor za dvije krilne pozicije, njih dvojica. Od one holandske prevare smo vidjeli protiv Pazara da ne može ni to igrati. Pejić i danas potpuno van ritma, onda ostaje guranje Odinake na krilo gdje mu je neprirodna pozicija ili opet Milošević kao kod Adžema. Danas je Alić negdje visoko završio ali ni to nije trajno rješenje. Ostaje da vidimo da li će Efendić nešto pokazati. Koliko god mislim da nam je važan špic, nije ni krilo na odmet.avalPacidoroP je napisao/la: ↑25 jan 2026, 21:40I ovo što Cveta radi na pripremama, je davno pročitano u ligi..
Moglo se porazgovarati sa Roberom Murićem da pojača konkurenciju na krilnoj poziciji. Sumnjam da je velika uvala a mogao bi biti koristan ukoliko se neko od krila povrijedi.
Ne znam samo šta NoDi kaže na to.
Edit : Ne znam je li potpisao već za Posušje?!
Ne znam samo šta NoDi kaže na to.
Edit : Ne znam je li potpisao već za Posušje?!
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- gegenpressing
- Kontakt:
Leo Simoni i Vini Peixoto potpisali su ugovore sa Željezničarom do ljeta 2026. godine uz opciju automatskog produženja.AhmedNurudin je napisao/la: ↑25 jan 2026, 22:01To je najbolje što imamo na krilima. Cveta samo da bude bez povreda aBd prolazit će ono njegovo. Za Vinija se slažem, samo treba pripaziti sa ugovorom ima ga samo do ljeta, da ne ostanemo suhog k.... ako bi imao kakvu solidnu statistiku. Mene više brine što nam je to cijeli izbor za dvije krilne pozicije, njih dvojica. Od one holandske prevare smo vidjeli protiv Pazara da ne može ni to igrati. Pejić i danas potpuno van ritma, onda ostaje guranje Odinake na krilo gdje mu je neprirodna pozicija ili opet Milošević kao kod Adžema. Danas je Alić negdje visoko završio ali ni to nije trajno rješenje. Ostaje da vidimo da li će Efendić nešto pokazati. Koliko god mislim da nam je važan špic, nije ni krilo na odmet.avalPacidoroP je napisao/la: ↑25 jan 2026, 21:40I ovo što Cveta radi na pripremama, je davno pročitano u ligi..
Brohra ribo se...
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Joj brate strasan igrac
Zabio 180 golova u 12 nastupa
Al' ima i Bosnjo Bosnjakovic u Svicarskoj 19.godina zabio 46.golova za ekipu pionira Servettea bolja je opcija
Moze se to zaganjat ne bi imo nista protiv da dodje kod nas
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
avalPacidoroP je napisao/la: ↑25 jan 2026, 22:19Joj brate strasan igrac
Al' ima i Bosnjo Bosnjakovic u Svicarskoj 19.godina zabio 46.golova za ekipu pionira Servettea bolja je opcija
Moze se to zaganjat ne bi imo nista protiv da dodje kod nas
Ma NoDi je brat.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 22:25avalPacidoroP je napisao/la: ↑25 jan 2026, 22:19Joj brate strasan igrac
Moze se to zaganjat ne bi imo nista protiv da dodje kod nas![]()
![]()
Nejse, mislim da je Murić kvalitetan igrač mada malo čudna karijera. Od jednog od najvećih hrvatskih talenata do Mure a možda i Posušja. Mislim da bi nam valjao.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Ja konto tema se oporavila, kad jos uvijek najavljuje igrace ko da Neymar potpisuje..
Fk Željezničar.
-
GavranBeli
- Kontakt:
@nodi kad odeš s glavnog acc bar piši s ostalih deset da ne bude ofirno, ovako nestanes ti i onda ni ostalih nema nemere tako.
Dovedi brate Vizingera vrata su mu sirom otvorena i niko se od nas nece buniti zbog njegaavalPacidoroP je napisao/la: ↑25 jan 2026, 21:35@nodi jel' tebi ikad ijedna prinova na prvu onako bila loša?
Vizinger u Austriji
17 golova i 11 asistencija
Huskovic
15 golova i 7 asitencija
Vizinger je igrao sa 22 do 24, a Huskovic sa 18 do 22 godina
Nije neka razlika s obzirom da je Vizinger bio stariji i iskusniji
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
19vendetta87
- Kontakt:
Samo sto Vizinger ove sezone ima 9 golova i 4 asistencije u 19 utakmica, dok Huskovic ima okruglo 0 (nula) golova i asistencija u 14 utakmica...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], zastitaIdentiteta i 41 gost.