zivim za dan kad ce arsenalu poceti svirati faulove na kornerima
ovo je odvratno
I ovi golmani su pcke osim Pickforda.
Svaki golman ima pravo da skoci i sa koljenom u kicmu ove varalice sto konstatno repuju. Da je jedan Kahn ovdje npr
zivim za dan kad ce arsenalu poceti svirati faulove na kornerima
ovo je odvratno
I ovi golmani su pcke osim Pickforda.
Svaki golman ima pravo da skoci i sa koljenom u kicmu ove varalice sto konstatno repuju. Da je jedan Kahn ovdje npr
Ma ne mozes skociti medju 5 ljudi, oko golmana uvijek 2 njihova igraca, nemas prostora da se pomjeris
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Oba gola jesu odlična, ali su također nastali iz finih akcija, pogotovo gol Cunhe. Dorgu je fino iskombinovao sa Brunom i na kraju jeste vrhunski pogodio, ne može se reći da se stalno viđa, dok je gol Cunhe za mene "normalan" za standarde Engleske. Dobra build-up igra, kratki pasovi i onda brisani prostor koji majstor poput Cunhe odlično koristi. Na kraju otvoren šut sa 20ak metara danas nije i ne treba biti nešto što se daje "svakih 50 godina", već je normalna pojava.
Carrick pravi lozionu ala Gunnar Solskjasr da ga ostave i za narednu sezonu Kakva dva gola dadose jucer,ono je bukv jednom u 50 utakmica
Dorguov gol je trebao biti poništen, uz pomoć ruke iskontrolisao loptu, vidi se na usporenom.
Onakvi golovi se ne poništavaju!
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ovi izašli na sunce. Razumijem ih. Nije mala stvar dobiti najjaci klub na planeti i to u gostima. Jedan od najvecih uspjeha Uniteda od odlaska Fergusona.
Ako može neko da me prosvijetli pa da mi pokaže kako i gdje je Dorgu igrao rukom? Hvala.
Slabi su ti oni kolektivno oko tog pravila igranja rukom. Nekad dobro i ne vide pa misle da se kuju teorije zavjere
zamisli zalimo se za istu ruku kao i kod odegarda koju vi dvije godine spominjete svako malo
pa jel sad fer da kazete je li ruka ili nije ili svi zajedno ne vidimo kako treba?
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Carrick pravi lozionu ala Gunnar Solskjasr da ga ostave i za narednu sezonu Kakva dva gola dadose jucer,ono je bukv jednom u 50 utakmica
Ne znam zašto, ali ne mogu da se oduprem osjećaju kao da sam gledao Fergusonov United jučer. Za razliku od Amorima, igrači su imali dosta slobode i to je na kraju rezultiralo sa dva ekstra gola, što je isto odlika prijašnjeg fudbala na otoku - golovi s distance.
Ne znam zašto, ali ne mogu da se oduprem osjećaju kao da sam gledao Fergusonov United jučer. Za razliku od Amorima, igrači su imali dosta slobode i to je na kraju rezultiralo sa dva ekstra gola, što je isto odlika prijašnjeg fudbala na otoku - golovi s distance.