Odakle si ti molim te pa tako sa podsmjehom pises o Kobijoj Glavi?*
Valjda ti je jasno da postoje i navijaci Željezničara koji žive u tom naselju.
Odakle si ti molim te pa tako sa podsmjehom pises o Kobijoj Glavi?*
Cifre su daleko veće od 6-7k KM,. Vas isto nema ko nije odbio, i to je sasvim normalno, bez obzira na novac, presude i neke druge stvari, Nalić je čist primjer, jer je kod nas mogao imat veću platu. Berisha ili Bičakčić neće u ovu ligu, i takvih je nažalost mnogo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:49Oni ne mogu pratiti trziste jer je Brkovic ubjedjen bio da moze dovoditi top igraca za 6-7k KM kao prije 15 godina a ta cifra vise nikoga ne zanima.Eto oni nas godinama ubjedjuju mi budale sto dajemo pare na jake igrace a oni bi eto za budzet dva nasa igraca napravili sampionski tim...Dajte molim vas.Turo je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:38FK Željezničar u potrazi je za kvalitetnim pojačanjima.
Ulazak startekog partnera u klub povećao je budžet Željezničara za pojačanja, ali isto tako klub se suočio sa nekoliko odbijenica zvučnih imena.
**** nezvanično saznaju kako je klub bio u razgovorima sa Erminom Bičakčićem, dugogodišnjim A reprezentativcem BiH, ali da je ovaj iskusni defanzivac odbio ponudu sa Grbavice.
Da li zaista želiš da te svi reprezentativci odbiju? sa 36 godina je još mlad i lako bi mogao da igra Ligu prvaka sa Željom sa 40.
Sad samo ispadaju glupi zbog prica koje su prosipali ne tako davno.
I s ovim igracima se ofiraju svaki dan neko ih odbije a lafo pare nece bit problem![]()
Smrdljivi mjesanac crnogorskog vlaha i albanke sa kosova jebbo mu vucic najmilije i njemu i ovima sto ga podrzavaju.
Eto Bicakcicu draze bit bez kluba i moze negdje igrati sa 36 godina...Da ga mi zovnemo i platimo dosao bi.Ne mi i vi i Zrinjski i peti.Berisha je skup igrac to normalno ali dolazili su takvi kalibri vise puta tako da nista tu cudno ne bi bilo samo treba platiti.Arma00 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:07Cifre su daleko veće od 6-7k KM,. Vas isto nema ko nije odbio, i to je sasvim normalno, bez obzira na novac, presude i neke druge stvari, Nalić je čist primjer, jer je kod nas mogao imat veću platu. Berisha ili Bičakčić neće u ovu ligu, i takvih je nažalost mnogo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:49Oni ne mogu pratiti trziste jer je Brkovic ubjedjen bio da moze dovoditi top igraca za 6-7k KM kao prije 15 godina a ta cifra vise nikoga ne zanima.Eto oni nas godinama ubjedjuju mi budale sto dajemo pare na jake igrace a oni bi eto za budzet dva nasa igraca napravili sampionski tim...Dajte molim vas.Turo je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:38FK Željezničar u potrazi je za kvalitetnim pojačanjima.
Ulazak startekog partnera u klub povećao je budžet Željezničara za pojačanja, ali isto tako klub se suočio sa nekoliko odbijenica zvučnih imena.
**** nezvanično saznaju kako je klub bio u razgovorima sa Erminom Bičakčićem, dugogodišnjim A reprezentativcem BiH, ali da je ovaj iskusni defanzivac odbio ponudu sa Grbavice.
Da li zaista želiš da te svi reprezentativci odbiju? sa 36 godina je još mlad i lako bi mogao da igra Ligu prvaka sa Željom sa 40.
I s ovim igracima se ofiraju svaki dan neko ih odbije a lafo pare nece bit problem![]()
Ne bi došao prijatelju, jer mu se očito i ne igra više, zvali ste ga i vi ako se ne varam prije godinu dana, kao i Berishu prije dvije godine, pa su vas odbili.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:13Eto Bicakcicu draze bit bez kluba i moze negdje igrati sa 36 godina...Da ga mi zovnemo i platimo dosao bi.Ne mi i vi i Zrinjski i peti.Berisha je skup igrac to normalno ali dolazili su takvi kalibri vise puta tako da nista tu cudno ne bi bilo samo treba platiti.Arma00 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:07Cifre su daleko veće od 6-7k KM,. Vas isto nema ko nije odbio, i to je sasvim normalno, bez obzira na novac, presude i neke druge stvari, Nalić je čist primjer, jer je kod nas mogao imat veću platu. Berisha ili Bičakčić neće u ovu ligu, i takvih je nažalost mnogo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:49
Oni ne mogu pratiti trziste jer je Brkovic ubjedjen bio da moze dovoditi top igraca za 6-7k KM kao prije 15 godina a ta cifra vise nikoga ne zanima.Eto oni nas godinama ubjedjuju mi budale sto dajemo pare na jake igrace a oni bi eto za budzet dva nasa igraca napravili sampionski tim...Dajte molim vas.
Trziste je skocilo nerealno sa cijenama i prakticno nece niko da sjedne za stol ispod petocifrenog iznosa plate.A vi na tom trzistu apsolutno niste postojali skoro 10 godina.
Zlato lezi u skautingu i omladinskom pogonu,i tu ste pretanki,nikad tanji
Eto
Sve sto mediji objave u vezi nas je istina. Raspon igraca isao od Balte do Bicakcica. Trebao je ici i veliki naslov "Haris Seferovic odbio Sarajevo".NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:13Eto Bicakcicu draze bit bez kluba i moze negdje igrati sa 36 godina...Da ga mi zovnemo i platimo dosao bi.Ne mi i vi i Zrinjski i peti.Berisha je skup igrac to normalno ali dolazili su takvi kalibri vise puta tako da nista tu cudno ne bi bilo samo treba platiti.Arma00 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:07Cifre su daleko veće od 6-7k KM,. Vas isto nema ko nije odbio, i to je sasvim normalno, bez obzira na novac, presude i neke druge stvari, Nalić je čist primjer, jer je kod nas mogao imat veću platu. Berisha ili Bičakčić neće u ovu ligu, i takvih je nažalost mnogo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:49
Oni ne mogu pratiti trziste jer je Brkovic ubjedjen bio da moze dovoditi top igraca za 6-7k KM kao prije 15 godina a ta cifra vise nikoga ne zanima.Eto oni nas godinama ubjedjuju mi budale sto dajemo pare na jake igrace a oni bi eto za budzet dva nasa igraca napravili sampionski tim...Dajte molim vas.
Trziste je skocilo nerealno sa cijenama i prakticno nece niko da sjedne za stol ispod petocifrenog iznosa plate.A vi na tom trzistu apsolutno niste postojali skoro 10 godina.
Dolazi im reprezentativac JapanaTuro je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:38FK Željezničar u potrazi je za kvalitetnim pojačanjima.
Ne, ne, oni su ti svi rodjeni na marin dvoru.
Malo je glupo generalizovati za koga ko odakle navija, ja imak eto rod na Kobiljoj Glavi i eto, niko nije savršen, navijaju za želju.
Ima smisla, s obzirom da se svake godine dogovori ko će biti prvak, na red je došao "bosanski" klub, a piše se po forumu da je Željo najbliži sa Vicom, tako da, ako će neko iz B komponente osvojiti, logično je da je to Željo.
Kakav Bicakcic nije ga niko ni kontaktirao.Arma00 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:17Ne bi došao prijatelju, jer mu se očito i ne igra više, zvali ste ga i vi ako se ne varam prije godinu dana, kao i Berishu prije dvije godine, pa su vas odbili.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:13Eto Bicakcicu draze bit bez kluba i moze negdje igrati sa 36 godina...Da ga mi zovnemo i platimo dosao bi.Ne mi i vi i Zrinjski i peti.Berisha je skup igrac to normalno ali dolazili su takvi kalibri vise puta tako da nista tu cudno ne bi bilo samo treba platiti.Arma00 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:07
Cifre su daleko veće od 6-7k KM,. Vas isto nema ko nije odbio, i to je sasvim normalno, bez obzira na novac, presude i neke druge stvari, Nalić je čist primjer, jer je kod nas mogao imat veću platu. Berisha ili Bičakčić neće u ovu ligu, i takvih je nažalost mnogo.
Cifre koje si spomenuo su smješne, Igman je prije dvije sezone plaćao neke igrače po 10.000-15.000KM, e zamisli sad za koliko dolaze ovi inostrani, malo kvalitetniji.
Za OP se slažem, to treba biti prioritet.