Hvala drug
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Navodno, u Sarajevu na probi se nalazi još jedan igrač iz Zimbabvea, Junior Makunike te će se priključiti ekipi po njihovom povratku u Sarajevo, već je odradio par treninga s ekipom prije odlaska prvog tima u Antaliju.

https://www.transfermarkt.com/junior-ma ... er/1245477
Makunike igra na poziciji defanzivnog veznog.

Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
nedimmmm1337 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 18:36Hvala drug![]()
Srijeda 13h pa su planirane dvije u subotu od 09 i 17.10h.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Kako si ti zakljucio da je pesimizam ako Mirvic proda uloge i ode, a nama poslije svih ovih godina vlasnika i tableta za smirenje, dode zasluzena nafaka u obliku insana koji ce preuzeti i dici klub na level koji sanjamo od 2013. godine?IstinskiPitar je napisao/la: ↑26 jan 2026, 17:11Pesimizam? Pesimizam je samo iz perspektive nekoga ko se nada da će Mirvić prodati uloge i otići. Razumijem da su takvi većina na forumu, ali među navijačima generalno ne bih baš rekao da je tako.OldTownDistrict je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:22Sta si ti rekao a da ne znamo?
Ubacis tacno dozu pesimizma koja tesko da je slucajna cak je i sumnjiva.
Mislim ok, evo tvrdis imas dobro provjerene izvore ali u milionskim poslovanjima ne mora nit izvor sve znat jel, osim ako ti nije provjeren direktan izvor u krugu obje ruke vlasnika, sto bi se reklo plah ti izvor.
Evo ti ovako, neka ostane ako ce nam biti bolje, neka ide ako nam nece biti bolje, to sto se tice svih zaposlenih u svetom klubu bio to i Mirvic koji jeste sef svim zaposlenima i time ima najvecu odgovornost. Dosadasnje djelovanje je pokazalo da ima vise loseg nego dobrog valjda si upucen.
U isto vrijeme optimisticno ne ocekujes od zaposlenih osoba da rjesavaju u trenutku pitanje sudija i kako rece gubljenja duple krune prosle sezone i sa tom cinjenicom se lako miris. Naravno, sta drugo i ocekivati kada te iste odavno poznate, sposobne osobe brukaju sveti klub na sedmicnom nivou pocevsi od ‘sitnica’ poput objave, teksta, crno-crvena, recenice, djelovanja ili ne, pa sve do kriminalnih odluka ili radnji za koje se nemam zivaca podsjecat a ne jos pisat, valjda si upucen.
Kada se forsira (“mozes ti cunom mahat jer se ne pitas nista” sto je slucaj u tvom dobro upakovanom obliku) smisljena propagadna matrica zbog koje navijaci jesu letargicni postali prema klubu zadnjih godina, to je pesimizam.
Sarajevo ce biti sve drugo ce proci, valjda si upucen.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Odeđen broj navijača ima bojazan da ne ostanemo bez investitora i vjerovatno sa određenim dugovanjima a to su vjerovatno ljudi rođeni početkom osamdesetih koji pamte te dane patnje i besparice i svjesno gutaju te "žabe" u obliku Ajle, rođendana, dukserica, pa i otkaza Zekiću, do ovih šalova jer su vjerovatno svjesni da u ovakvoj ligi nama bi opstanak bio upitan do zadnjeg kola.nokee je napisao/la: ↑26 jan 2026, 18:23Jasno je meni sta je poenta pisanja. I tacno je da na stadionu niko ne skandira protiv njega. Covjek je napisao da je za raju koja ide na utakmice negativno da on ode. To je netacno i na to sam odgovorio jer je bukvalno rekao da smo svi za Mirvica koji idemo na utakmice. E pa netacno totalno, jedino je tacno da se ne skandira jos uvijek. Nadam se i da nece biti prilike i da ce prepustiti klub nekome ko ce znati.DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jan 2026, 18:07Nije priča bila da li raja na kafi, forumu, između sebe, prića o Mirviću i njegovom načinu vođenja kluba, nego o to da se na stadionu ne čuje ništa od toga to je poenta pisanja. Svima je to manje-više jasno da bi bilo najbolje za sve da Mirvić ode a samim tim i svita oko njega i da klub prepusti nekom drugo e sad je pitanje ko je taj drugi? Da li uopće postoji?nokee je napisao/la: ↑26 jan 2026, 18:00
E na stadionu sam svaku. Na zapadu dosta raje znam, prije tekme na ciglanama. Ne postoji lik koji opravdava poteze Mirvica i koji nebi volio da dodje neko ko ce razumjeti fudbal i fudbalski klub. Kome moze biti drago da lik sam sebi cestita rođendan na bilbordu.?
Kome moze biti drago da je nakupio sve samo uhljebe i zenuturace u klub?
Kome moze biti drago da prisli tituli nismo sa najskupljim kadrom?
Možda je on nekad imao dobre namjere ali stvarno je idiot. Jedan veliki egomanijak koji sad bes podrške Tana moze samo da nas gurne u provaliju. To je valjda jasno svima.
Ili ljudi sa foruma ne idu na utakmice ili nemaju mu.da da svoje rečenice sa foruma javno kažu na stadionu.
Moje mišljenje oko ovog svega je da, trenutno, od ovih par hiljada što dolazi na stadion, ne postoji niko relevantniji i kompetetniji da da ocjenu kako i u kom smjeru ide klub.
Ljudi koji dolaze na stadion ako šute na sve, onda i ovi što su glasni na forumu trebaju malo da se zapitaju zašto je to tako.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Mirvicu ****, napusi se sjeveru 
Zao mi je sto su pojedinci se prodali, ali aBd i to je kratkog vijeka. Borba za klub je trebala davno poceti. Neka se kotrlja lopta
Zao mi je sto su pojedinci se prodali, ali aBd i to je kratkog vijeka. Borba za klub je trebala davno poceti. Neka se kotrlja lopta
Zadnja izmjena: Jet2Holiday, dana/u 26 jan 2026, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ja ne znam niti jednu osobu koja ide na utakmice a da misli pozitivno o Mirvicu, nikad je upoznao nisam.
jurisicduska je napisao/la: ↑26 jan 2026, 19:09Ja ne znam niti jednu osobu koja ide na utakmice a da misli pozitivno o Mirvicu, nikad je upoznao nisam.
Ma pusti buraz ba, nema niko pojma sta su ovi u stanju i uraditi zarad vlastitih interesa, živim za dan kad ce doći gazda sa parama kojem je stalo do rezultata i uspjeha kluba i da probudi ovu zajednicu, ovi sto brane i trolaju ce se ugasiti poslije nekog izvjesnog vremena cim krene loše po nas.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Koliko samo gluposti covjek moze procitati na ovom forumu to je cudo. Sve neki experti: za tatktiku, trensfere, upravlhanjem klubom, infrastrukturom, trenerima igracima, vlasniku itd. I samo negativa i ispoljavanje vlastitih frustracija i kompleksa te neostvarenih snova.DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jan 2026, 18:07Nije priča bila da li raja na kafi, forumu, između sebe, prića o Mirviću i njegovom načinu vođenja kluba, nego o to da se na stadionu ne čuje ništa od toga to je poenta pisanja. Svima je to manje-više jasno da bi bilo najbolje za sve da Mirvić ode a samim tim i svita oko njega i da klub prepusti nekom drugo e sad je pitanje ko je taj drugi? Da li uopće postoji?nokee je napisao/la: ↑26 jan 2026, 18:00E na stadionu sam svaku. Na zapadu dosta raje znam, prije tekme na ciglanama. Ne postoji lik koji opravdava poteze Mirvica i koji nebi volio da dodje neko ko ce razumjeti fudbal i fudbalski klub. Kome moze biti drago da lik sam sebi cestita rođendan na bilbordu.?Tatamata1946 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 17:45
Mozda za vas forumase i za mladju raju ali za nas koji idemo na utakmice decenijama je negativno ako ode Mirvic
Jos na utakmici nisam cuo da neko tjera Mirvica. Samo na ovom forumu i na fb
Kome moze biti drago da je nakupio sve samo uhljebe i zenuturace u klub?
Kome moze biti drago da prisli tituli nismo sa najskupljim kadrom?
Možda je on nekad imao dobre namjere ali stvarno je idiot. Jedan veliki egomanijak koji sad bes podrške Tana moze samo da nas gurne u provaliju. To je valjda jasno svima.
Ili ljudi sa foruma ne idu na utakmice ili nemaju mu.da da svoje rečenice sa foruma javno kažu na stadionu.
Da budem kristalno jasan po pitanju vlasnika. Kao dugogodisnji navijac FKS jako sam razocaran i nezadovoljan ostvarenim rezultatima u proteklom periodu. Sa novcem i igrackim kadrom koji klub ima, se moralo i bolje i vise. Ali trenutno druge opcije nema i nadati se da ce ovo sa Mamicem donijeti mnogo vise radosti svim istinskim zaljubljenicima kluba.
A ovim balavcima i prostacima sto psuju po forumu bi porucio da se na taj nacin klub ne podrzava vec samo sramoti. Treba sabura i podrska da bi se ostvario ocekivani cilj.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Naravno da imamo jer nam je klub prioritet, sutra nek ode ako Bog da samo nek se nadje neko da preuzme i da nemamo milionske dugove kao prosli put kad je on dosao.DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jan 2026, 19:04Odeđen broj navijača ima bojazan da ne ostanemo bez investitora i vjerovatno sa određenim dugovanjima a to su vjerovatno ljudi rođeni početkom osamdesetih koji pamte te dane patnje i besparice i svjesno gutaju te "žabe" u obliku Ajle, rođendana, dukserica, pa i otkaza Zekiću, do ovih šalova jer su vjerovatno svjesni da u ovakvoj ligi nama bi opstanak bio upitan do zadnjeg kola.nokee je napisao/la: ↑26 jan 2026, 18:23Jasno je meni sta je poenta pisanja. I tacno je da na stadionu niko ne skandira protiv njega. Covjek je napisao da je za raju koja ide na utakmice negativno da on ode. To je netacno i na to sam odgovorio jer je bukvalno rekao da smo svi za Mirvica koji idemo na utakmice. E pa netacno totalno, jedino je tacno da se ne skandira jos uvijek. Nadam se i da nece biti prilike i da ce prepustiti klub nekome ko ce znati.DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jan 2026, 18:07
Nije priča bila da li raja na kafi, forumu, između sebe, prića o Mirviću i njegovom načinu vođenja kluba, nego o to da se na stadionu ne čuje ništa od toga to je poenta pisanja. Svima je to manje-više jasno da bi bilo najbolje za sve da Mirvić ode a samim tim i svita oko njega i da klub prepusti nekom drugo e sad je pitanje ko je taj drugi? Da li uopće postoji?
Moje mišljenje oko ovog svega je da, trenutno, od ovih par hiljada što dolazi na stadion, ne postoji niko relevantniji i kompetetniji da da ocjenu kako i u kom smjeru ide klub.
Ljudi koji dolaze na stadion ako šute na sve, onda i ovi što su glasni na forumu trebaju malo da se zapitaju zašto je to tako.
Novi Jattaadoado je napisao/la: ↑26 jan 2026, 18:39Navodno, u Sarajevu na probi se nalazi još jedan igrač iz Zimbabvea, Junior Makunike te će se priključiti ekipi po njihovom povratku u Sarajevo, već je odradio par treninga s ekipom prije odlaska prvog tima u Antaliju.
Ko je ofanzivac s kojim pregovaramo ? Zna li neko ?
Sto se tice Marudzinog zemljaka, bujrum, nek pokaze sta moze. Ovi igraci nisu skupi a mogu valjati.
Sto se tice Marudzinog zemljaka, bujrum, nek pokaze sta moze. Ovi igraci nisu skupi a mogu valjati.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Niko Mirvića ne brani i trenutno 90% navijača i nema baš ljepo mišljenje o njemu ali isto tako ne postoji niko drugi ko bi ulagao u klub da bi se minimalno ostalo na ovom nivou.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 19:15Naravno da imamo jer nam je klub prioritet, sutra nek ode ako Bog da samo nek se nadje neko da preuzme i da nemamo milionske dugove kao prosli put kad je on dosao.DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jan 2026, 19:04Odeđen broj navijača ima bojazan da ne ostanemo bez investitora i vjerovatno sa određenim dugovanjima a to su vjerovatno ljudi rođeni početkom osamdesetih koji pamte te dane patnje i besparice i svjesno gutaju te "žabe" u obliku Ajle, rođendana, dukserica, pa i otkaza Zekiću, do ovih šalova jer su vjerovatno svjesni da u ovakvoj ligi nama bi opstanak bio upitan do zadnjeg kola.nokee je napisao/la: ↑26 jan 2026, 18:23
Jasno je meni sta je poenta pisanja. I tacno je da na stadionu niko ne skandira protiv njega. Covjek je napisao da je za raju koja ide na utakmice negativno da on ode. To je netacno i na to sam odgovorio jer je bukvalno rekao da smo svi za Mirvica koji idemo na utakmice. E pa netacno totalno, jedino je tacno da se ne skandira jos uvijek. Nadam se i da nece biti prilike i da ce prepustiti klub nekome ko ce znati.
Čim se neko takav pojavi ili neko ko iskaže interes da preuzme klub od Mirvića on (Mirvić) će na prvoj domaćoj utakmici biti prozvan i da napusti klub ali takav trenutno ne postoji niti ga ima na vidiku.
Kakav špic i tožovac i aylah prije da ce prodati i Adema, Renana, Sve moguce nego dovest kvalitetnog igraca
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Gore je to što poznajem osobe koje su davale podršku Mirzi Varešanoviću s istoka. Ima situacija protiv Torpeda Kutaisija, stojim iznad tunela na istoku s jaranom, oko mene sve ograda, primismo go pa se čuju svakakvi dovici podrške Mirzi itd. U pet sekundi stvori se masovna tuča na istoku, uletiše specijalci i mene pedrekovaše ni krivog ni dužnog ubiše Boga u meni jedva sam poslije tog događaja odgledao utakmicu do penala.jurisicduska je napisao/la: ↑26 jan 2026, 19:09Ja ne znam niti jednu osobu koja ide na utakmice a da misli pozitivno o Mirvicu, nikad je upoznao nisam.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Haris Seferović odbio nasu ponudu...
Razlog finansije previše tražio za nase uslove
Razlog finansije previše tražio za nase uslove
Trenutno korisnika/ca: adoado, AuroraBorealis, belosevic23, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Hajdeee, sekac, ubipara i 80 gostiju.

.png)