Nema para kod pitara maksimalno srezaju troskove cak i ljude otpustaju
Prodali su gulija zato sto moraju, a rado su ga htjeli zadrzati
Tako je brate. Sve osim 10 bodova prednosti u odnosu na nas je katastrofalan neuspjeh investitorske politike i bacanje para u bunar s obzirom da mi nemamo za plate.
Sto se tice prodaje Gulija naravno da smo ga morali prodati za 5 + 2 miliona maraka, s tih 7 bicemo duzni samo 43 miliona. Sad dovimo da Racing uđe u La Ligu inače cemo bit duzni 45.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 26 jan 2026, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
To ti je tacno sve u velikom ste minusu hoteli, vip, restorani, putovanja, avioni, skupi igraci i ono sto prodate bude nedovoljno
Sad i Mlinarica prodajete, jer nemate izbora
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 jan 2026, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
To ti je tacno sve u velikom ste minusu Hoteli, restorani, putovanja, avioni, skupi igraci i ono sto prodate bude nedovoljno
Sad i Mlinarica prodajete
Sve si upravu moj Nodi.
Kažem ti sad vi kao neko ko ima najvise para ste konkurentni a mi cemo tavoriti na 6-7 mjestu. Ako i to. Sreca pa smo skupili nekih bodova ispali bi.
To ti je tacno sve u velikom ste minusu Hoteli, restorani, putovanja, avioni, skupi igraci i ono sto prodate bude nedovoljno
Sve si upravu moj Nodi.
Kažem ti sad vi kao neko ko ima najvise para ste konkurentni a mi cemo tavoriti na 6-7 mjestu. Ako i to. Sreca pa smo skupili nekih bodova ispali bi.
Sve se to brzo okrene Zeljo vam bjezao 15 bodova i na kraju ste nas stigli
Sad je Zeljo jos jaci, a vi ste slabiji. Bjezite nam samo
4 boda duska, a ima jos 17 utakmica do kraja
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Sve si upravu moj Nodi.
Sve se to brzo okrene Zeljo vam bjezao 15 bodova i na kraju ste nas stili
Sad je Zeljo jos jaci, a vi ste slabiji i ima jos 17 utakmica do kraja
100% Nodi, sve osim 10 bodova i sigurnog 3.mjesta i osvajanja kupa je fijasko s obzirom na finansijska sredstva koja izdvajate. I to govorim samo zato sto sad kasnite pa ne možete stići Borac i Zrinjski ali u kupu s obzirom na pare mislim da cete se tu prošetati. S kakvim imenima pregovarate svaka čast. Digli ste visoko ljestvicu. I ja sam čuo to za Adema, da ode možda već sad. Slijedece godine ste vi kandidat za sve 3 trofeja. Legitimni. A mi cemo pokušati izboriti Europu. Suska se i o raspuštanju akademije. I vraćanju na skolu fudbala, članarine i to. Ko kod vas sto je bilo.
Jeste li odigrali one zaostale ? Ili je 4 boda nakon isto kola ? Ako imate koju zaostalu mrka nam je kapa
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 26 jan 2026, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nema para kod pitara maksimalno srezaju troskove cak i ljude otpustaju
Prodali su gulija zato sto moraju, a rado su ga htjeli zadrzati
Tako je brate. Sve osim 10 bodova prednosti u odnosu na nas je katastrofalan neuspjeh investitorske politike i bacanje para u bunar s obzirom da mi nemamo za plate.
Sto se tice prodaje Gulija naravno da smo ga morali prodati za 5 + 2 miliona maraka, s tih 7 bicemo duzni samo 43 miliona. Sad dovimo da Racing uđe u La Ligu inače cemo bit duzni 45.
Znači ipak je željkan jači od nas i imaju pare a mi nemamo. Jedan dan jedno a drugi dan drugo.
Ne mogu nikog da pobijede u ligi godinama imaju nizove po 10 utakmica bez pobjede i oni bi osvajali titule za sezonu. Hajd dobro , može i Sunderland najavit titulu , nikakvog to pokrića nema u realnosti.
Nece je niko sem Borca i Zrinjskog osvojit jos neko vrijeme. Pustite suplju
Ne mogu nikog da pobijede u ligi godinama imaju nizove po 10 utakmica bez pobjede i oni bi osvajali titule za sezonu. Hajd dobro , može i Sunderland najavit titulu , nikakvog to pokrića nema u realnosti.
Nece je niko sem Borca i Zrinjskog osvojit jos neko vrijeme. Pustite suplju
Varaš se oni imaju Brkovica on je utjecajniji od Vice i Beusa skupa. I igrače skautira dosta bolje. Koga on kaže da je igrac ti obavezno donose prevagu. Jedan od najpoznatijih skauta na ovim prostorima.
I plus njihov Mirvic nije perač para, diler droge, mafijaš njihov je pošten, uzoran, domaćin i dosta dosta dosta dosta bogatiji. Procjenjuje mu se bogatstvo na 1 milijardu sta je njemu bacit 20 miliona po sezoni. Nego nece sad čuva za ljeto.
Znači ipak je željkan jači od nas i imaju pare a mi nemamo. Jedan dan jedno a drugi dan drugo.
Mora spinovati da se ne procuje kako jeste
Dali su jucer Eldinu otkaz, jer nemaju para, a dobice jos ljudi ostavke
Sve okrenulo do jucer smo bili u minusu bez para, a danas ste vi u minusu s nesto malo para koje su nedovoljne za sve vase potrebe i troskove
Zato ide eksperiment sa desetak juniora i nadanjem da ce svi biti prodani
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 26 jan 2026, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Sve okrenulo do jucer smo bili u minusu bez para, a danas ste vi u minusu s nesto malo para
Da mi je tvoj mozak da odmorim malo bar do vikenda.
Sve okrenulo do jucer smo bili u minusu bez para, a danas ste vi u minusu s nesto malo para koje su nedovoljne za sve vase potrebe i troskove
Pitajte forumasa ismirmirvic zasto je miran i ne pise vise kao prije
Zna on dobro kakva je trenutna situacija u fks
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
A ko je Eldin?
Ma misli na ovog novinara sto mu sa 1300 nismo imali povećati na 1500 pa ga morali otpustiti.
Kone imaju toliko para i tako dobar igracki kadar mislim da mogu i SuperKup osvojit ove sezone, znaci ispod 3. mjesta i 2 kupa je pisi propalo
Nikad niko nije imao toliko para u ovoj ligi sto potvrđuje i izjava gospodina Brkovića. Da mogu i više platiti nego svi ostali. Javno je čovjek to odgovorio. A on je poznat po svom dignitetu koji ne bi narušio ni za šta. Zbog tog ponosa kad je ovo željezničar bio pred bankrotom i to nije se uključivao u vođenje kluba. Sad kad su ušle pare uključio se da svojim znanjem pomogne.
Kone imaju toliko para i tako dobar igracki kadar mislim da mogu i SuperKup osvojit ove sezone, znaci ispod 3. mjesta i 2 kupa je pisi propalo
Nikad niko nije imao toliko para u ovoj ligi sto potvrđuje i izjava gospodina Brkovića. Da mogu i više platiti nego svi ostali. Javno je čovjek to odgovorio. A on je poznat po svom dignitetu koji ne bi narušio ni za šta. Zbog tog ponosa kad je ovo željezničar bio pred bankrotom i to nije se uključivao u vođenje kluba. Sad kad su ušle pare uključio se da svojim znanjem pomogne.
Opet jedeš g.vna. Al ovaj put sa stilom.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️