Ne raspadate se jos, jedino se Siroki raspada, a vi ste u krizi i pare su vam neophodne da ne bi doslo do raspada
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Najuri Aylah posljednjeg pitara iz kluba...
Džaba je sr*o po savezu na Areni prije par mjeseci.
Džaba je sr*o po savezu na Areni prije par mjeseci.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ja samo ne znam kako smo mi kurate srece uvijek.NoDi80 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 21:06Ne raspadate se jos, jedino se Siroki raspada, a vi ste u krizi i pare su vam neophodne da ne bi doslo do raspada
Mi Aylah dobijemo vi direktoricu Uzunovic
Mi Ismira, sreka peraca para, vi Sanina najbogatijeg iz porodice Mirvic
Mi Adema Ristovskog Gojkovica Cimirota, vi Trnokopa, Nastica, Cvetanoskog
...
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nemoj zajebavat Samba ? Evo je li rekao frajer da možete platiti i više nego drugi klubovi na pitanje kakva je finansijska moć u poređenju sa drugim klubovima. Eto ako lažem ti me ispravi. Ima snimak.Samba71 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 21:06Opet jedeš g.vna. Al ovaj put sa stilom.jurisicduska je napisao/la: ↑26 jan 2026, 21:04Nikad niko nije imao toliko para u ovoj ligi sto potvrđuje i izjava gospodina Brkovića. Da mogu i više platiti nego svi ostali. Javno je čovjek to odgovorio. A on je poznat po svom dignitetu koji ne bi narušio ni za šta. Zbog tog ponosa kad je ovo željezničar bio pred bankrotom i to nije se uključivao u vođenje kluba. Sad kad su ušle pare uključio se da svojim znanjem pomogne.![]()
A drugo je li bio frajer tu kad niste mogli platiti. Nije. Dakle ni to ne lažem. A s obzirom koliko je utjecajan sigurno je mogao pomoći svojim znanjem na svim poljima. A vi dva tri puta pred bankorotom, sos brojevi ništa da pomogne. A sad kad su došle pare i odlučio svoje znanje stavit na raspolaganje. Legenda kluba. A ne ko Amar davat svoje pare i to.
Duska Brkovic je odluka Sanina i nije covjek sam dosao
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
jurisicduska
- Kontakt:
Normalno.
Za pare došao.
Kad nije bilo para nije ga bilo da pomogne.
To i ja govorim.
Legenda kluba.
Zato i kažem kako jedan tako sposoban i utjecajan gospodin i skaut i predsjednik i sve u jednom nije bio na raspolaganju 15 godina.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 26 jan 2026, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Direktorica FK Sarajevo Ajla Alimanović poslala poruku navijačima: Pozivam “hrabre” momke da pokažu petlju
A isto vrijedi i za vas NO NAME “još hrabrije” s foruma

A isto vrijedi i za vas NO NAME “još hrabrije” s foruma
-
19vendetta87
- Kontakt:
Banovali su ga jer je govorio istinu!
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Zadnja izmjena: Tuce11, dana/u 26 jan 2026, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
Jel Nodi ili Brković izjavio? Nisam u toku.jurisicduska je napisao/la: ↑26 jan 2026, 21:12Nemoj zajebavat Samba ? Evo je li rekao frajer da možete platiti i više nego drugi klubovi na pitanje kakva je finansijska moć u poređenju sa drugim klubovima. Eto ako lažem ti me ispravi. Ima snimak.Samba71 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 21:06Opet jedeš g.vna. Al ovaj put sa stilom.jurisicduska je napisao/la: ↑26 jan 2026, 21:04
Nikad niko nije imao toliko para u ovoj ligi sto potvrđuje i izjava gospodina Brkovića. Da mogu i više platiti nego svi ostali. Javno je čovjek to odgovorio. A on je poznat po svom dignitetu koji ne bi narušio ni za šta. Zbog tog ponosa kad je ovo željezničar bio pred bankrotom i to nije se uključivao u vođenje kluba. Sad kad su ušle pare uključio se da svojim znanjem pomogne.![]()
A drugo je li bio frajer tu kad niste mogli platiti. Nije. Dakle ni to ne lažem. A s obzirom koliko je utjecajan sigurno je mogao pomoći svojim znanjem na svim poljima. A vi dva tri puta pred bankorotom, sos brojevi ništa da pomogne. A sad kad su došle pare i odlučio svoje znanje stavit na raspolaganje. Legenda kluba. A ne ko Amar davat svoje pare i to.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Sve to stoji, ali to su igraci i ljudi od prije
To je proslo vrijeme i nema veze sa ovim danas, a sve je drugacije od 1 januara
Pogledaj doveli ste tri igraca iz druge hrvatske lige i jednog danskog klupiranog fenjerasa
Prodali ste gulija, prodajete mlinarica, ljudi sa bordo tv dobijaju otkaze…
Zar ti nije to malo cudno??
Nisam to znao
Brkovic je rekao da imamo budzet toliki da se mozemo nositi sa svima u ligi, pa cak i vise od toga i to je tacno
Problem je sto je tesko dovesti igrace u nasu ligu, a duska to spinuje kao novcani problem
Zeljo vise nema problem sa param, ali opet je tesko dovesti igrace poput Berishe
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Pa nismo doveli igraca za prve ekipe, vec smo doveli dijete koje ima potencijal.NoDi80 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 21:23Sve to stoji, ali to su igraci i ljudi od prije
To je proslo vrijeme i nema veze sa ovim danas, a sve je drugacije od 1 januara
Pogledaj doveli ste tri igraca iz druge hrvatske lige i jednog danskog klupiranog fenjerasa
Prodali ste gulija, prodajete mlinarica, ljudi sa bordo tv dobijaju otkaze…
Zar ti nije to malo cudno??
Hujber je doveden da sjedi na klupi, a solidne partije pruza na pripremama. Nemoj zaboravit da u slucaju 4 nazad on moze biti 3. u redu za beka.
Pa dobro nije lose 6 miliona mogucih 8 na kraju sezone.
Kod Denisa stoji na ig da je zaposlenik FKS ne mogu komentarisati
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa Brkovic je izjavio. A njemu treba vjerovat. To je gospodin 1/1 nikog nikad izvarao nijeSamba71 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 21:22Jel Nodi ili Brković izjavio? Nisam u toku.jurisicduska je napisao/la: ↑26 jan 2026, 21:12Nemoj zajebavat Samba ? Evo je li rekao frajer da možete platiti i više nego drugi klubovi na pitanje kakva je finansijska moć u poređenju sa drugim klubovima. Eto ako lažem ti me ispravi. Ima snimak.
A drugo je li bio frajer tu kad niste mogli platiti. Nije. Dakle ni to ne lažem. A s obzirom koliko je utjecajan sigurno je mogao pomoći svojim znanjem na svim poljima. A vi dva tri puta pred bankorotom, sos brojevi ništa da pomogne. A sad kad su došle pare i odlučio svoje znanje stavit na raspolaganje. Legenda kluba. A ne ko Amar davat svoje pare i to.![]()
De mi Boga ti nađi snimak, sad da ne tražim po internetu, da ne gubim puno vremenajurisicduska je napisao/la: ↑26 jan 2026, 21:36Pa Brkovic je izjavio. A njemu treba vjerovat. To je gospodin 1/1 nikog nikad izvarao nijeSamba71 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 21:22Jel Nodi ili Brković izjavio? Nisam u toku.jurisicduska je napisao/la: ↑26 jan 2026, 21:12
Nemoj zajebavat Samba ? Evo je li rekao frajer da možete platiti i više nego drugi klubovi na pitanje kakva je finansijska moć u poređenju sa drugim klubovima. Eto ako lažem ti me ispravi. Ima snimak.
A drugo je li bio frajer tu kad niste mogli platiti. Nije. Dakle ni to ne lažem. A s obzirom koliko je utjecajan sigurno je mogao pomoći svojim znanjem na svim poljima. A vi dva tri puta pred bankorotom, sos brojevi ništa da pomogne. A sad kad su došle pare i odlučio svoje znanje stavit na raspolaganje. Legenda kluba. A ne ko Amar davat svoje pare i to.![]()
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Pa znam da niste doveli igrace za prve ekipe, to je zato sto nemate para, a i B tim se raspao zbog prevelikih troskovabvsic je napisao/la: ↑26 jan 2026, 21:30
Pa nismo doveli igraca za prve ekipe, vec smo doveli dijete koje ima potencijal.
Hujber je doveden da sjedi na klupi, a solidne partije pruza na pripremama. Nemoj zaboravit da u slucaju 4 nazad on moze biti 3. u redu za beka.
Pa dobro nije lose 6 miliona mogucih 8 na kraju sezone.
Kod Denisa stoji na ig da je zaposlenik FKS ne mogu komentarisati
Evo propao transfer Mlinarica poljacima puno para za njega
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma onaj nekakav jedan jedini put kad je izašao u javnost kako ga je Sanin platio da dođe. Imaš taj snimak kad su došle pare i prije toga 15 godina kad ste ovo bili pred bankrotom nema ništa od njeg nije se oglašavao u vezi klubaSamba71 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 21:41De mi Boga ti nađi snimak, sad da ne tražim po internetu, da ne gubim puno vremenajurisicduska je napisao/la: ↑26 jan 2026, 21:36Pa Brkovic je izjavio. A njemu treba vjerovat. To je gospodin 1/1 nikog nikad izvarao nije
Opet puna usta Brkovica, covjek tu 20 dana.Samba71 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 21:41De mi Boga ti nađi snimak, sad da ne tražim po internetu, da ne gubim puno vremenajurisicduska je napisao/la: ↑26 jan 2026, 21:36Pa Brkovic je izjavio. A njemu treba vjerovat. To je gospodin 1/1 nikog nikad izvarao nije
Fk Željezničar.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Samba je za vas dvojicu intelektualac vi uopste niste skontali poentu njegovih postova.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 26 jan 2026, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.