Odlicno ,zašto? Ostali samo bez Gulia ostalo sve na okupu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Odlicno ,zašto? Ostali samo bez Gulia ostalo sve na okupu.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Vidiš to je potpuno suprotno, vi šaljete ponude i vas odbijaju. Nama šalju ponude i mi odbijamo, jer ne želimo da neko mijenja dogovor.
Je li ovo tupan ismijava što se tranfer nije realizovao?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Bersaga
- Kontakt:
Zna li se razlog zašto nije realizovan?
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Ti si fakultet.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Pa ne hvalite se da ste obavili razgovore sa Harisom i da vas je odbio jbtfks74 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 22:23Vidiš to je potpuno suprotno, vi šaljete ponude i vas odbijaju. Nama šalju ponude i mi odbijamo, jer ne želimo da neko mijenja dogovor.![]()

Ove iz Sarajeva bar saslušaju i ljudi im ponude koliko mogu u ovom momentu,dok Želju odbiju odmah u startuSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 23:57Pa ne hvalite se da ste obavili razgovore sa Harisom i da vas je odbio jbt
![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
A i Berisha je bio blizu dogovora kao i Haris ne seririshovski je napisao/la: ↑27 jan 2026, 00:01Ove iz Sarajeva bar saslušaju i ljudi im ponude koliko mogu u ovom momentu,dok Želju odbiju odmah u startuSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 23:57Pa ne hvalite se da ste obavili razgovore sa Harisom i da vas je odbio jbt
![]()
![]()
Serbijanskigigant1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 00:04
A i Berisha je bio blizu dogovora kao i Haris ne seri
Pravi gigant
Priča se da su nešto mijenjali u ugovoru, ali sve je to rekla-kazala.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jan 2026, 19:56Bogami si ambiciozan, jesi svjestan da trenutno u ekipi nema niti jedan igrač koji može biti diošampionske ekipe to znači da će se morati u naredna 3-4 prelazna roka promjenit komletan sastav i dovesti igrači sa višegodišnjim ugovorima i da to košta 20+ miliona. Da li si stvarno toliko optimističan da će Mirvić upumpati novca samo za igrače.
Ne trebaju 3-4 prelazna roka za ovu ligu, dva su sasvim dovoljna.
Vi uglavnom polazite od vaše situacije, što je u startu pogrešno. Od dolaska Tana ste u minimalno 8 sezona imali najbolju ekipu u ligi, ali neke stvari kod vas jednostavno ne štimaju.
Mi imamo čist početak i jednostavnu situaciju, nemamo repove i novac se bez problema može uložiti u roster.
Da odmah odgovorim onima koji će se zakačiti za posljednju rečenicu - naši "repovi" ne ugrožavaju funkcionisanje kluba, reprogramirani su i uredno se servisiraju.
Možda jesam ambiciozan, ali to je to, predugo se čekalo na ovakvu situaciju da bi se sad tražilo još vremena i slično.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- imekorisnicko
- Kontakt:
Istina,ali ovaj prelazni mora biti bolji nego do sada i najbitnije,mora se ispostaviti da smo uboli sa trenerom.Virtu4l je napisao/la: ↑27 jan 2026, 08:07DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jan 2026, 19:56Bogami si ambiciozan, jesi svjestan da trenutno u ekipi nema niti jedan igrač koji može biti diošampionske ekipe to znači da će se morati u naredna 3-4 prelazna roka promjenit komletan sastav i dovesti igrači sa višegodišnjim ugovorima i da to košta 20+ miliona. Da li si stvarno toliko optimističan da će Mirvić upumpati novca samo za igrače.
Vi uglavnom polazite od vaše situacije, što je u startu pogrešno. Od dolaska Tana ste u minimalno 8 sezona imali najbolju ekipu u ligi, ali neke stvari kod vas jednostavno ne štimaju.
Mi imamo čist početak i jednostavnu situaciju, nemamo repove i novac se bez problema može uložiti u roster.
Da odmah odgovorim onima koji će se zakačiti za posljednju rečenicu - naši "repovi" ne ugrožavaju funkcionisanje kluba, reprogramirani su i uredno se servisiraju.
Možda jesam ambiciozan, ali to je to, predugo se čekalo na ovakvu situaciju da bi se sad tražilo još vremena i slično.
Onda ima šanse.
imekorisnicko je napisao/la: ↑27 jan 2026, 08:16Istina,ali ovaj prelazni mora biti bolji nego do sada i najbitnije,mora se ispostaviti da smo uboli sa trenerom.
Onda ima šanse.
Prelazni rok je takav da nema srljanja i gomilanja igrača, to je nešto novo.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Super,ali nama treba još kvaliteta. Na papiru smo u sedmom kolu bili jači nego u ovom trenutku,naravno, očekujem još 2-3 igrača i da to bude taman do ljeta.Virtu4l je napisao/la: ↑27 jan 2026, 08:43imekorisnicko je napisao/la: ↑27 jan 2026, 08:16Istina,ali ovaj prelazni mora biti bolji nego do sada i najbitnije,mora se ispostaviti da smo uboli sa trenerom.
Onda ima šanse.
Prelazni rok je takav da nema srljanja i gomilanja igrača, to je nešto novo.
Najvažnije je da ljudi koji vode klub ne podlegnu pritisku i kritikama, da na kraju ponovo ne dobijemo kvantitet nauštrb kvaliteta. Mi se prvo moramo riješiti mnogo igrača, a to nije lako, trebaće vremena i za to, minimalno do ljeta.imekorisnicko je napisao/la: ↑27 jan 2026, 08:54Super,ali nama treba još kvaliteta. Na papiru smo u sedmom kolu bili jači nego u ovom trenutku,naravno, očekujem još 2-3 igrača i da to bude taman do ljeta.
Kao što kažeš, još minimalno dva igrača ove zime i to je dovoljno, onda na ljeto krenuti jako.
- Shategabri
- Kontakt:
Ko garantuje da će kod vas stvari štimati?Virtu4l je napisao/la: ↑27 jan 2026, 08:07DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jan 2026, 19:56Bogami si ambiciozan, jesi svjestan da trenutno u ekipi nema niti jedan igrač koji može biti diošampionske ekipe to znači da će se morati u naredna 3-4 prelazna roka promjenit komletan sastav i dovesti igrači sa višegodišnjim ugovorima i da to košta 20+ miliona. Da li si stvarno toliko optimističan da će Mirvić upumpati novca samo za igrače.
Za početak, ko garantuje da vaš Mirvić neće biti kao i naš Mirvić
Koševo Zapad
- LondonBlues
- Kontakt:
Profa Jakir je dosao u Zrinjski kad smo bili na sestom mjestu, cilj je bila Europa koja im je pobjegla zbog gol razlike. Na ljeto je otpustio 10 igraca, i doveo 10 mladih iz 2.hnl i federacije, ostalo je ostalo upisano u povijest.Virtu4l je napisao/la: ↑27 jan 2026, 08:07DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jan 2026, 19:56Bogami si ambiciozan, jesi svjestan da trenutno u ekipi nema niti jedan igrač koji može biti diošampionske ekipe to znači da će se morati u naredna 3-4 prelazna roka promjenit komletan sastav i dovesti igrači sa višegodišnjim ugovorima i da to košta 20+ miliona. Da li si stvarno toliko optimističan da će Mirvić upumpati novca samo za igrače.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Shategabri je napisao/la: ↑27 jan 2026, 09:32
Ko garantuje da će kod vas stvari štimati?
Za početak, ko garantuje da vaš Mirvić neće biti kao i naš Mirvić![]()
Niko, naravno, ali jbg za početak ću se voditi mišljenjem da će biti normalan.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, BatistutA19, boki86, bvsic, DoktorXabaras, Futbol, held9, Marsiano, nedimmmm1337, Pirke, ristagrad, Venom i 82 gosta.