Slika se umjesto Ajle kad treba sponzore potpisati
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Pukla tikva između nas i Radnika Hadzići, Merso napustio - svi naši igrači sem Hamzića i Mehića dobili nogu.
Btw danas hodam po pijaci na Siranu, ljepših dizajnova postekija i slične simbolične odjeće ima nego onih šalova i duksreica iz fanshopa to je zalosno
Btw danas hodam po pijaci na Siranu, ljepših dizajnova postekija i slične simbolične odjeće ima nego onih šalova i duksreica iz fanshopa to je zalosno
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
-
rimljanin90
- Kontakt:
A cekaj malo zar vas pola nije ohrabrivalo potez dovodjenja krstea u upravu kluba? Ili je to ko i slucaj za pola ljudi dovedenih, prizeljkivanja bez imalo smisla i dizanje u nebesa?
Nemam nista protiv, onako me samo zanima, koji mu je opis posla, koja su mu konkretna zaduženja. Zoki je zadužen za transfer politiku, Ajla kazu vuce sve ostale konce, sta on radi ?rimljanin90 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 01:34A cekaj malo zar vas pola nije ohrabrivalo potez dovodjenja krstea u upravu kluba? Ili je to ko i slucaj za pola ljudi dovedenih, prizeljkivanja bez imalo smisla i dizanje u nebesa?
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Najjaca ona, doveo lik husrefa da skine ukletstvo njegovih suza.
A to sto pisete da ce neko ma stadionu poceti skandirati protiv mirvica, nece. Pokusalo se, dosli neki ljudi i tišu mišu.
Al sam ce on pokupiti i otici, samo je pitanje koliko stete ce klubu napraviti dok ne ode.
A to sto pisete da ce neko ma stadionu poceti skandirati protiv mirvica, nece. Pokusalo se, dosli neki ljudi i tišu mišu.
Al sam ce on pokupiti i otici, samo je pitanje koliko stete ce klubu napraviti dok ne ode.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Napisano je u objavi prilikom predstavljanja koji su njegovi zadaci i uloga.
Krste je legenda kluba i kao takav zaslužuje funkciju u klubu, pa makar ništa konkretno ne radio.
Krste je legenda kluba i kao takav zaslužuje funkciju u klubu, pa makar ništa konkretno ne radio.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Mnogi smo protiv mnogih stvari al ovo prelazi sve granice sva sreca pa ovaj forum nikad nije bio mjerilo bilo.cega, kad vec spominjes u kakvom ce neko stanju ostaviti klub onda po toj logici bi trebao da napises i budes zahvalan sto ti je neko vratio dug poslije Sabrine kad za kifle nisu imali? Uglavnom neka sibaju do kad misle da trebaju, svakako smo narod koji nikad nista uraditi nece nego ce gledat, kad smo mogli gledat da nas Vico terorise evo 4 godine bez da mrdnemo onda ces morati gledati i Mirvica do kad on to bude zelio ili mu mozda direktno pokucas na vrata u AmerikuJet2Holiday je napisao/la: ↑27 jan 2026, 07:43Najjaca ona, doveo lik husrefa da skine ukletstvo njegovih suza.![]()
Bukvalno prije 5 dana zajedno sjedili u Swisshotelu u Sarajevu. Mislim da to cak imas i medijski zabiljezeno.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Tan prodo princu svoj udio
Tan/Mirvic princu prodali udio
Tan/ grupa investitora koje prestavlja Mirvic
Jedino sta se zna JESTE DA JE MIRVIC ISMIR vlasnik kluba 98% plus ves masina 2%
Takodje zna se DA ZDRAVKO/ZORAN MAMIC rade za FK SARAJEVO, i da je suplja bila doso zdravko i zoran radi PRINCA.
Ime kampa je bilo TANOVO UVLACENJE KRALJU U GUZNO CRIJEVO, i to je razlog zasto je Tan dao 50% prava Mirvicu, plus 2,2 m km duga koje Tan napravio 2018 godine.
Takodje pricalo se da smo duzni igracima plate bla bla bla, niko nije otiso iz kluba a da he novac trazio preko UEFE, a pri tome 9 igraca smo raskinuli i gle cuda sve ijedan igrac se zahvalio klubu i izljubio glavic mirvicev.
Kupili 6 igraca od kojih 5 omladinaca i jednog starohana Hubijar.
Rusima platili 350 k km ostete za onog Malca sto su mu robijasi sovali oca i na kuci mu pisali 95% interes 5 % ljubav
Nanosimo traume klubovima u bh zrinjskom dosad smo uzeli im 5 juniora zelji uzimamo sta god hocemo velezu dalcin mlinarevic itd i lagano ih popisamo sa prama
Ta rezumiram
Neznamo ko i dali k ara ajlu i dali se ona ista pita u klubu
Al sta znamo DA JE MAMIC TU DA JE CVITANOVIC TU DA JE ADEM RISTOVSKI GOJKO GOJKOVIC BEGANOVIC RENAN KEREMEH SVI SU TU NIKO OD NJIH NIJE TU ZATO STO JE NAVIJAC FK SARAJEVA I ZATO STO HOCECDA IGRA DZABA ZA NAS KLUB
Takodje zna se DA ZDRAVKO/ZORAN MAMIC rade za FK SARAJEVO, i da je suplja bila doso zdravko i zoran radi PRINCA.
Ime kampa je bilo TANOVO UVLACENJE KRALJU U GUZNO CRIJEVO, i to je razlog zasto je Tan dao 50% prava Mirvicu, plus 2,2 m km duga koje Tan napravio 2018 godine.
Takodje pricalo se da smo duzni igracima plate bla bla bla, niko nije otiso iz kluba a da he novac trazio preko UEFE, a pri tome 9 igraca smo raskinuli i gle cuda sve ijedan igrac se zahvalio klubu i izljubio glavic mirvicev.
Rusima platili 350 k km ostete za onog Malca sto su mu robijasi sovali oca i na kuci mu pisali 95% interes 5 % ljubav
Nanosimo traume klubovima u bh zrinjskom dosad smo uzeli im 5 juniora zelji uzimamo sta god hocemo velezu dalcin mlinarevic itd i lagano ih popisamo sa prama
Ta rezumiram
Al sta znamo DA JE MAMIC TU DA JE CVITANOVIC TU DA JE ADEM RISTOVSKI GOJKO GOJKOVIC BEGANOVIC RENAN KEREMEH SVI SU TU NIKO OD NJIH NIJE TU ZATO STO JE NAVIJAC FK SARAJEVA I ZATO STO HOCECDA IGRA DZABA ZA NAS KLUB
Pa sta sto su sjedili mozda su o se ksu pricali mozda nisu o nogometu pricali.
Sta ce nju ucit sad Zoran o fudbalu,,, ona jedino moze bit golman.
Ona nit ima pare nit ims politiku niti znanje niti podrsku navijaca, to sto nju mirvic drzi za printanje pranje prozora po kancelari neznaci da ona naredjuje Zoranu.
Zdravko Mamic je jedini covjek koji moze i smije zoranu stat na crtu i reci ne ili da svi ostali pa cak i mirvic to nemogu.
DA NISU OVI MIRVICI KAKVA BJEDA , ko onaj zeljin iz engleske.
Nas je bar doveo ove djece pu **** otjero hejbet ojebina, njihov nit kog dovodi nit odvodi kome god pokuco na vrata ****. Evo i onaj siptar evo sad neki drugi otiso kod fedje treci se smio na svotu novca koju su nudili..
Da ovo nije kakva bjeda
Ta kuravela je bila na sastancima sa predstavnicima GFCa. Bila na nedavnom sastanku s Mamicem u nekom hotelu. Bila na pregovorima kad je Cvitanovic dolazio... Itd, itd, itd.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
propoklopac
- Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 08:09Tan prodo princu svoj udio
Ta rezumiram
-
KarloIvandic
- Kontakt:
nikad hajra u ovom klubu nece biti dok su ove osobe u klubu
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Da mi je posao kao što ima Krste, divota..
-
Pitaristok
- Kontakt:
Ovdje kad neko neutralan komentariše po pitanju Mirvića u klubu, orvo mora reći da je neutralan, kako mu nakav iz predrasuda ne bi reko da po.puši Mirviću.
Moje mišljenje, jedine fule Mirvića su titule, da ima titula vi bi bili za njega, 100%. A titula nema, jer se lutalo sa dovođenjem igrača i trenera, jer nas savez J**+, itd. Kaže neko škart doveli nekom od bivših trenera, da Vam kažem, pravi trener znalac od škarta napravi tim, Muslić je imo škart pa je prvi, a cilj kluba bio opstanak, sredina.
Jel Vi tražite da Mirvić ulaže više svojih para, ili da on ulaže a Vi stručnjaci da odlučujete kako da se radi, ili da on ulaže pa da Vas pita može li danas ranije sa posla izaći po sata.
Glavno pitanje je šta će se promjeniti promjenom vlasnika?
Možda ništa, možda bude još gore, možda bude bolje. MOŽDA.
Jel se zna koliko para klub sam obezbjedi za popunjavanje budžeta a koliko mirvić dodaje?
Po pitanju dovođenja igrača, fula, pa nije to od Mirvića, mi smo i prije od 10 dovedenih jednog ostavili za sledeću sezonu, ovih 9 fule.
Je.beno je voditi klub što se tiče igrača, united troši pare ogromne, luta sa trenerima, navijači ljuti, ali stadion pun. Kod nas, izgubimo od Prijedora, sledeća Koševo prazno, budimo realni. Pola Nas samo sere onako, bez činjenica.
A Horde su mi još gore, znaš da će te savez kazniti boli glava cifrom, i ti opet baklje bacaš, i onda kažeš Mirvić kriv.
Akademija je isto to, dovođena su djeca, jedan izađe godišnje da valja, malo. Kad se sjetim npr Kljajić(il slično, doved iz zrinjskog sa bratom) talenata boli glava, fula, ni minute u seniorima.
Moje mišljenje da imamo nerealna očekivanja i to nas ubi.
Kad Vlasnik il investitor bude ubacivao 30/40m km u budzet e tad ćemo biti neko, vako Mirvić/Tan/Nam dao 3/4, nema od toga ništa.
I Tan iNam i Mirvić su cijelo vrijeme govorili da moramo biti, doći do toga, SAMOODRŽIV klub, znači, da nisu imali namjeru ulagati velike pare. Tako će i sledeći vlasnik reči. Ja ću vam dati par miliona ostalo morate sami. A nikad, NIKAD, u BiH fudbalski klub neće biti samoodrživ
Problem je što ne učimo iz grešaka.
Moje mišljenje, jedine fule Mirvića su titule, da ima titula vi bi bili za njega, 100%. A titula nema, jer se lutalo sa dovođenjem igrača i trenera, jer nas savez J**+, itd. Kaže neko škart doveli nekom od bivših trenera, da Vam kažem, pravi trener znalac od škarta napravi tim, Muslić je imo škart pa je prvi, a cilj kluba bio opstanak, sredina.
Jel Vi tražite da Mirvić ulaže više svojih para, ili da on ulaže a Vi stručnjaci da odlučujete kako da se radi, ili da on ulaže pa da Vas pita može li danas ranije sa posla izaći po sata.
Glavno pitanje je šta će se promjeniti promjenom vlasnika?
Možda ništa, možda bude još gore, možda bude bolje. MOŽDA.
Jel se zna koliko para klub sam obezbjedi za popunjavanje budžeta a koliko mirvić dodaje?
Po pitanju dovođenja igrača, fula, pa nije to od Mirvića, mi smo i prije od 10 dovedenih jednog ostavili za sledeću sezonu, ovih 9 fule.
Je.beno je voditi klub što se tiče igrača, united troši pare ogromne, luta sa trenerima, navijači ljuti, ali stadion pun. Kod nas, izgubimo od Prijedora, sledeća Koševo prazno, budimo realni. Pola Nas samo sere onako, bez činjenica.
A Horde su mi još gore, znaš da će te savez kazniti boli glava cifrom, i ti opet baklje bacaš, i onda kažeš Mirvić kriv.
Akademija je isto to, dovođena su djeca, jedan izađe godišnje da valja, malo. Kad se sjetim npr Kljajić(il slično, doved iz zrinjskog sa bratom) talenata boli glava, fula, ni minute u seniorima.
Moje mišljenje da imamo nerealna očekivanja i to nas ubi.
Kad Vlasnik il investitor bude ubacivao 30/40m km u budzet e tad ćemo biti neko, vako Mirvić/Tan/Nam dao 3/4, nema od toga ništa.
I Tan iNam i Mirvić su cijelo vrijeme govorili da moramo biti, doći do toga, SAMOODRŽIV klub, znači, da nisu imali namjeru ulagati velike pare. Tako će i sledeći vlasnik reči. Ja ću vam dati par miliona ostalo morate sami. A nikad, NIKAD, u BiH fudbalski klub neće biti samoodrživ
Problem je što ne učimo iz grešaka.
“Imao sam još jednu priliku da idem u Južnu Koreju, ali smo se tada ovdje borili za duplu krunu. Došla je oficijalna ponuda iz tamošnjeg kluba, ali naravno kakav sam ja morao sam da je odbijem. Ne mogu da kažem da mi je Sarajevo sve u životu, ali ovdje sam doživio najveće momente svoje karijere i nisam htio da ostavim posao na pola. Pogriješio sam ostankom sa aspekta egzistencije i svoje porodice kojoj sam tada na neki način okrenuo leđa, ali što se tiče Sarajeva nisam. Hvala Bogu da sam bio tu i osvojio duplu krunu, te se nadam da ću ovdje biti do kraja karijere. Sa moje strane je bilo sebično da ne prihvatim tu ponudu” – rekao je Velkoski.
Za veliku većinu vas Krste Velkoski je Sarajevo.
Za veliku većinu vas Krste Velkoski je Sarajevo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ne znam otkud sad da se Krle napada, momak je na mjestu i ima ulogu u Klubu koju dostojno obavlja. Koliko sam skonto on je tehnicki direktor i predstavlja Klub oko tih tehnickih stvari. Vjerujem da je imao prste u dovodjenju npr. Elezija, sunarodnjaka.
Ja ga vidim kao „zastitno lice“ Kluba, dok iza posao rade Ajla i Zoran.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Isto tako znaju Krleta bacit pod voz, neke glupe odluke koje donesu glupače, preko njegovih leđa se nama objašnjava da je to dobra stvar.muhamedhulk je napisao/la: ↑27 jan 2026, 09:48Ne znam otkud sad da se Krle napada, momak je na mjestu i ima ulogu u Klubu koju dostojno obavlja. Koliko sam skonto on je tehnicki direktor i predstavlja Klub oko tih tehnickih stvari. Vjerujem da je imao prste u dovodjenju npr. Elezija, sunarodnjaka.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Najgori forum i najkancerogeniji navijaci na svijetu, evo ni Krste ne valja....

2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------