Imamo statistike, imaju yt snimci, hajde da ih komentarišemo, trude se, rade, aktivne su lige
A1 i A2 liga
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
A1 i A2 liga
Prati li neko ove mlade osobe koji igraju u A1 I A2

Imamo statistike, imaju yt snimci, hajde da ih komentarišemo, trude se, rade, aktivne su lige
-
TripleThreat
- Kontakt:
Re: A1 i A2 liga
Postoji već tema A1, a ova je otvorena na pogrešnom podforumu. Treba biti prebačena na "Bh. košarka".
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
dimitrov199x
- Kontakt:
Pratim već neko vrijeme i stvarno ima zanimljivih momaka u A1 i A2 ligi. Vidi se da se radi i da su lige aktivne. Dobro je što postoje statistike i snimci Cool Games, ima se šta komentarisati. Svaka podrška za mlade igrače.
-
Nekidrugija
- Kontakt:
Ima dosta mladih talentovanih igraca ko se po vama najvise izdvaja
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Medunjanin iz Burcha je prebolestan igrac, a i citav Burch je Peljto poslozio, sve sami omladinci su dole.Nekidrugija je napisao/la: ↑26 jan 2026, 11:58Ima dosta mladih talentovanih igraca ko se po vama najvise izdvaja
A2 je opet imas dvije vrhunske ekipe u Sparsima i Orloviku, i imas jos Fojnicu Celik i Ilidzu da imaju par pojedinaca.
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
Nekidrugija
- Kontakt:
Da slazem se ja bih jos dodao da Studenti imaju dosta talentovane djeceKajkutenjoyer je napisao/la: ↑26 jan 2026, 12:32Medunjanin iz Burcha je prebolestan igrac, a i citav Burch je Peljto poslozio, sve sami omladinci su dole.Nekidrugija je napisao/la: ↑26 jan 2026, 11:58Ima dosta mladih talentovanih igraca ko se po vama najvise izdvaja
A2 je opet imas dvije vrhunske ekipe u Sparsima i Orloviku, i imas jos Fojnicu Celik i Ilidzu da imaju par pojedinaca.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
lično nisam fan njih, al ono imaju momaka pogotovo ove sto su iz Bijeljine pokupili koji mogu top igraci bit.Nekidrugija je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:29Da slazem se ja bih jos dodao da Studenti imaju dosta talentovane djeceKajkutenjoyer je napisao/la: ↑26 jan 2026, 12:32Medunjanin iz Burcha je prebolestan igrac, a i citav Burch je Peljto poslozio, sve sami omladinci su dole.Nekidrugija je napisao/la: ↑26 jan 2026, 11:58Ima dosta mladih talentovanih igraca ko se po vama najvise izdvaja
i vidim opet je aco im trener sta se desilo sa jojicem
-
Nekidrugija
- Kontakt:
Mislim da se nesto povrijedio nisam siguran, meni se kod njih svidja Parcan, Jasarevic i Kljestan sto se tice Burcha Peljto radi dobar posao sigurno s njimaKajkutenjoyer je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:50lično nisam fan njih, al ono imaju momaka pogotovo ove sto su iz Bijeljine pokupili koji mogu top igraci bit.Nekidrugija je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:29Da slazem se ja bih jos dodao da Studenti imaju dosta talentovane djeceKajkutenjoyer je napisao/la: ↑26 jan 2026, 12:32
Medunjanin iz Burcha je prebolestan igrac, a i citav Burch je Peljto poslozio, sve sami omladinci su dole.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
pratis li A2?Nekidrugija je napisao/la: ↑27 jan 2026, 08:35Mislim da se nesto povrijedio nisam siguran, meni se kod njih svidja Parcan, Jasarevic i Kljestan sto se tice Burcha Peljto radi dobar posao sigurno s njimaKajkutenjoyer je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:50lično nisam fan njih, al ono imaju momaka pogotovo ove sto su iz Bijeljine pokupili koji mogu top igraci bit.Nekidrugija je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:29
Da slazem se ja bih jos dodao da Studenti imaju dosta talentovane djece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.