Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kerim Alajbegović
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nece se desiti,pisu se gluposti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Je li adeyemi napusta Dortmund na kraju sezone? 
- Goalgetter
- Kontakt:
Problem je sto ga Leverkusen nece prodati nekom klubu u Bundesligi, to je Kerim i sam potvrdio. Inace bi Leipzig ili BVB bili najbolji sljedeci korak.
Samim time samo odlazak u Italiju ili Spaniju dolazi u obzir na ljeto.
Samim time samo odlazak u Italiju ili Spaniju dolazi u obzir na ljeto.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nemoj samo Roma, dovoljno sam ih pratio za narednih 20 godina.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Teško je zamisliti bolju putanju od toga da uzme titulu sa Salzburgom, nabije statistiku i zabije 15-20 golova sve zajedno u svim takmičenjima da ga shvate ozbiljno u sljedećem klubu, a onda naljeto u Leverkusen. U klubovima koji su klasa iznad Leverkusena još uvijek nema šta tražiti jer bi sjedio na klupi, a u slabije nema potrebe da ide. Poslije dvije top sezone u Leveru bi mogao birati gdje da ide dalje. Da ne govorim da u njegovim godinama sigurno znači i to što se u Leverkusenu osjeća kao kod kuće, a sve drugo je i privikavanje na nepoznatu sredinu, eventualno ligu/državu.
Je li Roma u prethodnom periodu prodavala igrace u ove top klubove? Nesto se bojim ako tamo ode, da ce zaglaviti u tim malo manjim ekipama bez nekih pretjeranih ambicija.
Nesto tipa kao sto govorimo za Dzeku sbbkbb da je otisao u Bayern umjesto Citya.
Nesto tipa kao sto govorimo za Dzeku sbbkbb da je otisao u Bayern umjesto Citya.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
nista Kerim, Roma, ovo-ono..dajte nam jos koji clanak o Livakovicu, yebo vas on vise.
Ma fora je što je ovo vjerovatno izmišljeno od strane drugog portala, doslovno niti jedan značajan izvor nije prenio vijest o interesu za Alajbegovića.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Nije se imalo šta prodati
Mada se sad spominje Wesley u City, Kone isto tražen igrač, El Aynaoui u Real...
Mislim da bi mu bilo odlično da dođe u Romu, Gasperini sjajno radi sa mladim igračima. Rad iz Atalante je prenio u Romu. Od Ghilardija preko Wesley (nije baš toliko mlad 22-23 godine) preko Ziolowskog, Pisilija. Nedavno smo doveli Paza 18 godina 25 miliona.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ocekujem neki Tottenham, Villu, Lyon, Benficu, Leipzig i klub tog ranga za narednu stepenicu.
Decko je nas najveci talenat jos od Pjanica.
Decko je nas najveci talenat jos od Pjanica.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
trazi ga i Besiktas
-
legendarnadruga
- Kontakt:
To bi bilo katastrofa za ovako mladog igraca. Tamo na zalasku karijere, to i moze proci, ali sada nikako. Taman i da je Galata u pitanju
Najbolje da ostane tu gdje jest. Previse mlad da ide u neke "top" klubove.
1946-1987
Teško je odbiti pozive velikih klubova, ali apsolutno se slažem da treba ostati tu gdje jeste još minimalno jednu sezonu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa valjda ima nekog menadžera koji će mu reći: "Sjedi dijete, tu si gdje si. Završi sezonu pa ćemo vidjeti."
EDIT: Uuh, na TM piše da nema menadžera.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ma samo neka napadačka ekipa gdje će imati slobodu u napadu i neće imati nekih obaveza u odbrani. Tipa Sporting.
u salzburgu ne treba, i nece sigurno ostati jos jednu sezonu, ali da ovo do kraja sezone treba izgurati i uzeti barem jednu titulu za pocetak, nadam se vrhunske karijere, treba i ostace.
Igracina ce biti, u to nema sumnje ako ga povrede zaobidju. Najvise bi me obradovao neki put salzburg 1 sezona, bayer 2 i onda jedno 10 godina u bayernu:-)
Igracina ce biti, u to nema sumnje ako ga povrede zaobidju. Najvise bi me obradovao neki put salzburg 1 sezona, bayer 2 i onda jedno 10 godina u bayernu:-)
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, LeCoq, Proximic, riki46 i 25 gostiju.