English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: English Premier League
Mislio sam na Tammya Abrahama haha
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- wadethegreat
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Ovu taktiku su koristile nižerazredne ekipe u kantonalnim ligama dok sam se bavio fudbalom. Kada ne ide domaćinu od ruke da uzme 3 boda, uguraju i tebe i golmana jednostavno u gol iz prekida.
Ne znam zasto ,ali ja sam imao osjecaj kao da gledam rane dane "Ole's at the wheel".Long may it lastcoelho41 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 14:11Ne znam zašto, ali ne mogu da se oduprem osjećaju kao da sam gledao Fergusonov United jučer. Za razliku od Amorima, igrači su imali dosta slobode i to je na kraju rezultiralo sa dva ekstra gola, što je isto odlika prijašnjeg fudbala na otoku - golovi s distance.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Vrlo je moguće da je situacija slična onoj sa Oleom. Vrijeme će pokazati.
Jedino što znam je da nikad nikog igrom nismo razbili sa Oleom kao što smo City na Old Traffordu. Svaka pobjeda Olea protiv Guardiole (a bilo ih je pofino) je bila na isti fazon na kontre. Tu istrpiš 20 šuteva po golu jer imaš DDG, a naprijed uvališ nešto iz 2-3 šanse.
Ova pobjeda protiv Citya u pogledu načina kako se došlo do nje je nešto što ne pamtimo 15 godina protiv njih.
Jedino što znam je da nikad nikog igrom nismo razbili sa Oleom kao što smo City na Old Traffordu. Svaka pobjeda Olea protiv Guardiole (a bilo ih je pofino) je bila na isti fazon na kontre. Tu istrpiš 20 šuteva po golu jer imaš DDG, a naprijed uvališ nešto iz 2-3 šanse.
Ova pobjeda protiv Citya u pogledu načina kako se došlo do nje je nešto što ne pamtimo 15 godina protiv njih.
Carrick je defanzivno prije svega napravio dobre stvari. Pod Amorimom su u svakom momentu primali golove, cak i kad igraju dobro.
Srce, čast i ponos!
Pa nije ni Sito sto je bio kad je Ole bio tu .LenyYoro15 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 21:04Vrlo je moguće da je situacija slična onoj sa Oleom. Vrijeme će pokazati.
Jer je sama liga dozvolila ovu smijuriju kad je sve pocelo s whiteom.
Ovo se nikad ne bi dogodilo da se na svaki dodir s golmanom svira prekrsaj.
U tom slucaju igraci uniteda ne bi bili u situaciji da moraju ove talibane gurati s gol linije.
- superFrankie
- Kontakt:
Steta i za njega i za United, taman je formu uhvatioPatrick Dorgu will be out for 10 weeks after suffering hamstring injury, @lauriewhitwell reports.
- LenyYoro15
- Kontakt:
A jbt pa ovaj klub je uklet. Momak igra 2 mjeseca sa ocjenom 8.0 i naravno ide season ending injury.
Apsolutno najgora moguća opcija igrača za povredu trenutno u timu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- JayCatwright
- Kontakt:
šteta fkt, jedan od najdražih igrača u ligi.LenyYoro15 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 12:26A jbt pa ovaj klub je uklet. Momak igra 2 mjeseca sa ocjenom 8.0 i naravno ide season ending injury.
-
Wilshere10
- Kontakt:
Solidna ekipa za top4 borbu za Strazburom. 
Negdje sam vidio sličnu izjavu od Scholesa.
A da, sjetio sam se.
Nikad poraz, samo lekcija.
- wadethegreat
- Kontakt:
Jest tesko dominirati potrosis redovno 250 milki na transfere i jos im das svima plate 300k...
Da makar jedno od to dvoje nije na maximumu
Sta je sa 115 jos godinu ce se to razvuci pretpostavljam pa onda neki slap on the wrist...
Za nadati se da sada dovode igrace jer im ide neki transfer ban.
Guardiola ove sezone pokazao bukvalno da nema Cekova ne bi bilo ni titula...
Mislim znalo se i prije...
Nije problem trositi mi smo i vise trosili pa smo rinaka nego je belaj sto lik ne moze jednostavno bez specificnih igraca koji kostaju hejbet...
Drugi legendarni treneri su svi od govana pite pravili.
Da makar jedno od to dvoje nije na maximumu
Sta je sa 115 jos godinu ce se to razvuci pretpostavljam pa onda neki slap on the wrist...
Za nadati se da sada dovode igrace jer im ide neki transfer ban.
Guardiola ove sezone pokazao bukvalno da nema Cekova ne bi bilo ni titula...
Mislim znalo se i prije...
Nije problem trositi mi smo i vise trosili pa smo rinaka nego je belaj sto lik ne moze jednostavno bez specificnih igraca koji kostaju hejbet...
Drugi legendarni treneri su svi od govana pite pravili.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
realno pep je dokurcio svima, napravio je fudbal nezanimljivim i dosadnim sa milion pasova
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.