NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

legendarnadruga
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la legendarnadruga » 26 jan 2026, 17:42

Kako sam cuo neprovjerena info je jos da bi se stoper Harun Alibegovic trebao prikljuciti ekipi. Pripreme startaju u srijedu

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 26 jan 2026, 17:48

legendarnadruga je napisao/la:
26 jan 2026, 17:42
Kako sam cuo neprovjerena info je jos da bi se stoper Harun Alibegovic trebao prikljuciti ekipi. Pripreme startaju u srijedu
Sta ce nam tolika odbrana. Umjesto da ganjaju vezu i napad

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 jan 2026, 18:21

tako smo vratili Pericu Guskica pa mu Zera ne dade haman lopte da osuta citavu polusezonu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 26 jan 2026, 18:58

harden je napisao/la:
26 jan 2026, 18:21
tako smo vratili Pericu Guskica pa mu Zera ne dade haman lopte da osuta citavu polusezonu
Zgonjanin i Hadra u tandemu nazada su vrh igraci. Niko ne bi stavio Guskica realno.

Plus nije U21 koji su kao za glavu bili vazni.

EDL
Kontakt:

Post Postao/la EDL » 27 jan 2026, 11:49

slika

Risonja99
Kontakt:

Post Postao/la Risonja99 » 27 jan 2026, 12:10

Majka mu stara jel ima u ovom klubu iko normalan.
Kvalitetan sportski direktor jer ono što nam je potrebno.
Covjek otpusti jednog od dva igrača koji je iz Bihaca i konkurise za prvu ekipu s tim da je u21 i naredne godine a ionako kuburimo s tim problemom.
Nevjerovatno, uvezat ce 3 poraza dat ce mu otkaz i sta cemo onda?

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 27 jan 2026, 14:54

Treba uvijek prvo sačekati da se klub službeno oglasi. S druge strane istina da je Samir naše dijete, ali isto tako Samir nije pokazao nikakvu prevagu na terenu.

🔴⚪️ SPORAZUMNI RASKID| SRETNO SAMIRE 🖐🤝
Na lični zahtjev igrača Samira Halilagića, a u skladu sa važećim ugovornim odredbama, došlo je do sporazumnog raskida ugovora između NK Jedinstvo i navedenog igrača.
NK Jedinstvo se zahvaljuje Samiru Halilagiću na dosadašnjem angažmanu i profesionalnom odnosu, te mu želi mnogo sreće i uspjeha u nastavku sportske karijere.
Prema informacijama dostavljenim od strane igračeva menadžera, Samir Halilagić karijeru nastavlja u trećoj ligi Austrije, u klubu Union Dietach.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 27 jan 2026, 16:22

Momak sam htio ici, kako jedva cekate da popljujete pojedini to je nevjerovatno.

Pametno dijete ima 20 godina bolje mu je sto puta otici u Austriju, igrati tamo usput raditi za par godina moze obezbjediti se sto ovdje ne bi da zavrsi karijeru.

Sta mu je to Jedinstvo moglo ponuditi da ostane, nista. Realno je da nije pokazao da moze igrati prvog spica koliko god on bio nase dijete.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 27 jan 2026, 16:42

Par utakmica sto je igrao nisam ni znao da je bio na terenu dok nije zamijenjen, nazalost. Sretno mu bilo u daljnoj karijeri.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

BosnianRahatluk
Kontakt:

Post Postao/la BosnianRahatluk » 27 jan 2026, 18:18

Ovo je OK. Realno razina je kant. lige

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 28 jan 2026, 12:34

Ma dajte ljudi kakav Samir, nista nije pokazao, kretnja po terenu katastrofa, sretno momku dalje naravno…

Podhitno napad rješavat, jutros nisu svi bili, da li imaju oduška još par dana ne znam, ali mislim također da pripreme trebaju biti na razini prošle godine, ujutro Igor, popodne stadion…dobitna kombinacija jer orali su teren drugu polusezonu.

Daj Bože da ih ovaj momak/ trener povede kako treba, iskreno sa još 3 pojačanja bili bi top ekipa al najgore što će u pola priprema dovesti nekog…

Također, nisam primjetio ni u budžetu grada a ni federacije ikakva sredstva sa mijenjanje travnjaka, dokle je došlo sa savezom i biranjem onih nekoliko terena isto se treba interesovati!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 jan 2026, 14:26

Bihac1299 je napisao/la:
28 jan 2026, 12:34
Ma dajte ljudi kakav Samir, nista nije pokazao, kretnja po terenu katastrofa, sretno momku dalje naravno…

Podhitno napad rješavat, jutros nisu svi bili, da li imaju oduška još par dana ne znam, ali mislim također da pripreme trebaju biti na razini prošle godine, ujutro Igor, popodne stadion…dobitna kombinacija jer orali su teren drugu polusezonu.

Daj Bože da ih ovaj momak/ trener povede kako treba, iskreno sa još 3 pojačanja bili bi top ekipa al najgore što će u pola priprema dovesti nekog…

Također, nisam primjetio ni u budžetu grada a ni federacije ikakva sredstva sa mijenjanje travnjaka, dokle je došlo sa savezom i biranjem onih nekoliko terena isto se treba interesovati!
Koga nije bilo?

SAZNAJEMO: Dejan Zarić u drugom dijelu sezone Prve lige neće nositi dres Jedinstva

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 28 jan 2026, 14:37

harden je napisao/la:
28 jan 2026, 14:26
Bihac1299 je napisao/la:
28 jan 2026, 12:34

Koga nije bilo?

SAZNAJEMO: Dejan Zarić u drugom dijelu sezone Prve lige neće nositi dres Jedinstva
Sa tribina sam onako vidio, više juniora neg igrača…

Bom nam ućera zara po drugi put, izgleda madam završila fakultet i put pod noge EU…

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 jan 2026, 14:43

Bihac1299 je napisao/la:
28 jan 2026, 14:37
Bom nam ućera zara po drugi put, izgleda madam završila fakultet i put pod noge EU…
Mah yebe njega nedisciplina, on kod Zere vise nije trenirao nego sto jeste, laze da je bolestan i tako. Ja ga cijenim ali ne znam ni sam, nisam iznenadjen sto ide. Madam je zavrsila prije vec, nema veze s njom..

slika

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 jan 2026, 14:45

07.02. sa Kljucem, kod nas mozda.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 28 jan 2026, 15:00

harden je napisao/la:
28 jan 2026, 14:43
Bihac1299 je napisao/la:
28 jan 2026, 14:37
Mah yebe njega nedisciplina, on kod Zere vise nije trenirao nego sto jeste, laze da je bolestan i tako. Ja ga cijenim ali ne znam ni sam, nisam iznenadjen sto ide. Madam je zavrsila prije vec, nema veze s njom..

slika
A isti sam buraz, on do 60’ minute igra poslije toga error 404, jedino sto je imao mozak u igri jbg idemo dalje…

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 jan 2026, 15:02

Bihac1299 je napisao/la:
28 jan 2026, 15:00
A isti sam buraz, on do 60’ minute igra poslije toga error 404, jedino sto je imao mozak u igri jbg idemo dalje…
Ma eto brate vidis i to, 5 utakmica po 60min u polusezoni... ybg neozbiljan je igrac, los primjer drugim igracima, pusi u svlacionici.. a lose je imati nekog sa privilegijama, trebaju biti pravila jednaka za sve.

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 28 jan 2026, 15:14

Prica je uvijek bila da Zara voli Karlovacku vise nego loptu. Da hoce strasan igrac moze biti, kvalitetama koje ima kao vezni prekucao ovu ligu ali neozbiljnost. Da se razumijemo njegovih 30 min je bolje nego necijih 90 al ni ne treba pristati na ucjene da ne dolazi na treninge a ima mjesto u ekipi. Tako da sretno njemu dalje.
Samir zao mi sto je nas i sto je u21, ali opet ako decko ima priliku ici u EU ne vidim zasto bi ga klub sprjecavao i onako niti je igrao niti je pravio razliku.

Hajde polako da vidimo hoce li ko doci i kako ce to sve izgledati

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 28 jan 2026, 17:07

Za mene nije steta sto Zaric odlazi, jedan od najdrazih igraca zadnjih par sezona, jedan od najboljih igraca, ali je i prgav koliko i dobar. Nezahvalan je jer je vidio koliko su ga navijaci zavoljeli. Najgori po ponasanju u komplet klubu. Dosta gresaka je imao tako da sam i ocekivao da on ode. Tesko cemo ga nadoknaditi na terenu jer tesko je naci takvog veznog igraca, ali autoritet i pravila se moraju imati. Sretno mu bilo dalje.

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 28 jan 2026, 18:31

nebeskasila je napisao/la:
28 jan 2026, 17:07
Za mene nije steta sto Zaric odlazi, jedan od najdrazih igraca zadnjih par sezona, jedan od najboljih igraca, ali je i prgav koliko i dobar. Nezahvalan je jer je vidio koliko su ga navijaci zavoljeli. Najgori po ponasanju u komplet klubu. Dosta gresaka je imao tako da sam i ocekivao da on ode. Tesko cemo ga nadoknaditi na terenu jer tesko je naci takvog veznog igraca, ali autoritet i pravila se moraju imati. Sretno mu bilo dalje.
Nisi nista pogresno rekao. A boze moj idemo dalje, jasno je da necemo moci uvijek zadrzati sve igrace ali ako vec moramo birati neka ide igrac koji nije fit da odigra 90 min zadnjih godinu a drugi neka dodju/ostanu.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.