FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- BiHSportman
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ko potpisuje? Nisam u toku.
Muharem Huskovic (22)
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Vodi svoju brigu kralju...pusti nas koji znamo da radimo
-
GavranBeli
- Kontakt:
Ko vi ? Ovo jedna osoba ima pet profila. Da pustim tebe da radis, haj samo lagano nemoj da se okliznes Hazreti Fatima
Ma ne brinem ja drug samo ne znam je li nam ovo trebalo. Od nesreće se pati da uhvati bilo kakvu formu. Mslm, nadam se da će se moći nešto od njega napraviti jer meni se čini da su tamo digli ruke od njega.
2025/2026 - Blau Weiss Linz

2024/2025 - TSV Hartberg & Austria VIenna

2023/2024 - Austria VIenna

2022/2023 - Austria VIenna

"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Ima li ikakvih informacija u vezi sa novim igracima? Prema vidjenom, u nastavak sezone ulazimo sa skoro pa istim i manje izbalansiranim sastavom. Rekao bih da su promjene u strucnom stabu barem pozitivne.
Sumnjam da je ovo sve sto se tice dovodjenja. Naprijed smo losi. Jedno krilo bi trebalo doc a mucit se do ljeta sa ovim lafo napadacima sto imamo. Mozda imamo neku ludu srecu pa jedan od njih proradi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo sto nema ni naznaka da ce se nesto dovesti. Jedino sto vidimo je ovo sto mediji prepisuju sa foruma. Nakon Berishe, nije se nista konkretizovalo. Iskreno se nadam da ce doci neko naprijed, barem i na 6 mjeseci.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ma taj je u rangu Koningsa, Rakica i Jaganjca…na treningu ne moze gol zabiti.
- jointunija
- Kontakt:
Ja ne znam da je i jedan igrač u njegovim godinama,22g došao u ovu našu ligu,a da ima oko 80 Bundesligaških utakmica,čak vidim da je zabijao i u kvalifikacijama lige prvaka,2 gola protiv Legije,i sve to poslije povrede.Mislim da mu samo fali utakmica da uđe u ritam.Levin je napisao/la: ↑27 jan 2026, 16:37Ma ne brinem ja drug samo ne znam je li nam ovo trebalo. Od nesreće se pati da uhvati bilo kakvu formu. Mslm, nadam se da će se moći nešto od njega napraviti jer meni se čini da su tamo digli ruke od njega.
2025/2026 - Blau Weiss Linz
2024/2025 - TSV Hartberg & Austria VIenna
2023/2024 - Austria VIenna
2022/2023 - Austria VIenna
![]()
Talentovani napadač bečke Austrije, Muharem Husković (20), dobio je pretpoziv selektora reprezentacije Austrije Ralfa Ragnicka.
Ralf Ragnick je objavio spisak igrača Austrije za predstojeće duele sa Belgijom i Azerbejdžanom.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Ma kakav Husković, prije 2 godine je bio kvalitetan i potencijal, sad je u rangu Rakića i Jaganjca.
Mislim, treba prestat razmišljat da ćemo mi nekog preporodit, ako nije uspio u 2-3 kluba, neće ni kod nas.
Mislim, treba prestat razmišljat da ćemo mi nekog preporodit, ako nije uspio u 2-3 kluba, neće ni kod nas.
Željezničar za život cijeli!
Ja potpuno pozdravljam dovođenje ovog momka, samo ne trebamo očekivati od njega rezultat istog trenutka. Mslm, može se desiti da proradi odmah a može se desiti da ne proradi nikako. Mada mi je vjerovatnije da to bude slučaj kao i sa Odinakom i Vinijem, da ćemo sačekati bar pola sezone da vidimo nešto konkretno od njega.jointunija je napisao/la: ↑27 jan 2026, 16:58
Ja ne znam da je i jedan igrač u njegovim godinama,22g došao u ovu našu ligu,a da ima oko 80 Bundesligaških utakmica,čak vidim da je zabijao i u kvalifikacijama lige prvaka,2 gola protiv Legije,i sve to poslije povrede.Mislim da mu samo fali utakmica da uđe u ritam.
Talentovani napadač bečke Austrije, Muharem Husković (20), dobio je pretpoziv selektora reprezentacije Austrije Ralfa Ragnicka.
Ralf Ragnick je objavio spisak igrača Austrije za predstojeće duele sa Belgijom i Azerbejdžanom.
Najgore što se može desiti je da ga stavimo pod pritisak nekih očekivanja kao Rakića ili Jaganjca.
Lično sumnjam da će biti neki spektakularan potpis kao što je to, po meni, Prokop. Možda se neki neće složiti ali mislim da odavno nismo ovakvog igrača potpisali a tome treba dodati i Nastića iako Nastić nije imao takvu minutažu u prethodnom klubu.
Možda Muharem i još jedan poput njega.
Nekadasiigrostarsno je napisao/la: ↑27 jan 2026, 09:38Sto se tice grafita ja sam bio generacija koja je od Dobrinje do starog grada nacrtala 80+grafita.
Da znate kroz sta smo prolazili radi istih al tad smo furali ultra stil i bila je takva moda. Tada su nase komsinice kruzile u autima i to 89o godiste sa sjekirom se zaleti na 5 momaka tada niko stariji od 20 godina i opet su pustili k. Kasnije su napredovali dolaskom Kantardzica i njegove rodbine tj poznati Gundogan i njegova ekipa i od roda lrece masovno saranje grafita i od tada sve odlazi u nedogled. Ti momci nemaju kodex i ne mozes ocekivat da ce ikad imati struktura kona jeste slicna kao tad isti vjetrovi pusu tako da licno mi ćemo prije nac zajednički jezik i postovanje sa bilo kim drugim samo ne s njima. Zato ce i biti sve gore i gore ne samo u smislu grafita jer ta prica odlazi u prahistoriju,jer ni jedan grafit nece dan docekat. Nego i u smislu svih drugih stvari kodex s komsinicama ne postoji
Možda smo ista generacija, sjećam se i ja tog vremena i kako je ujutru svaki drugi grafit bio prešaran. Sa strane kodex kojeg nisu imali, i tad su oni na to gledali kao najbitniji faktor, jer nigdje drugo nisu mogli parirati, dok mi to nikad nismo shvatali previše ozbiljno, nama prešaraju, i taj grafit stoji mjesecima takav. U mojoj mahali je nedavno preko noći bio išaran svaki ormarić za struju. Od nekih dvadesetak kuća, pet navija za Sarajevo i niko od njih to nije radio. Isto kao da su pokrenuli neku kampanju po principu „gdje prođe – prođe“, a realno, prošlo im je više nego što bi ikad smjelo. Da ne zamaram raju, ovu temu sam podijelio ovdje jer nemam ni org ni konkretan kontakt kome bih se mogao obratiti, a znam da se forum čita i da se informacije i poruke ovdje brzo šire. Drago mi je da ovdje ima ljudi koji su vidjeli isto što i ja i što razumiju o čemu pišem.
The South will rise again
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Mi nemamo vremena cekati nekoga da proradi, trenutno imamo 4 napad od kojih nijedan hodati ne zna a kamoli gol dati.Levin je napisao/la: ↑27 jan 2026, 17:05Ja potpuno pozdravljam dovođenje ovog momka, samo ne trebamo očekivati od njega rezultat istog trenutka. Mslm, može se desiti da proradi odmah a može se desiti da ne proradi nikako. Mada mi je vjerovatnije da to bude slučaj kao i sa Odinakom i Vinijem, da ćemo sačekati bar pola sezone da vidimo nešto konkretno od njega.jointunija je napisao/la: ↑27 jan 2026, 16:58
Ja ne znam da je i jedan igrač u njegovim godinama,22g došao u ovu našu ligu,a da ima oko 80 Bundesligaških utakmica,čak vidim da je zabijao i u kvalifikacijama lige prvaka,2 gola protiv Legije,i sve to poslije povrede.Mislim da mu samo fali utakmica da uđe u ritam.
Najgore što se može desiti je da ga stavimo pod pritisak nekih očekivanja kao Rakića ili Jaganjca.
Ako cemo ovoga dovesti onda bolje da ostavimo trenutno do ljeta pa onda dovesti nekoga da valja. Na ljeto pusti Koningsa, Rakica, vratis Jaganjca na put bez povratka i onda dovedes igraca da valja.
- gegenpressing
- Kontakt:
Pričamo o mladom rep.Austrije i igraču bečke Austrije, Hej.
I to nekom ne valja?
Šta bošnjo neće sve skontati.
I to nekom ne valja?
Brohra ribo se...
-
GavranBeli
- Kontakt:
On da valja sta ne bi dolazio u BIH ligu logicno. Pojacanja nisu da ti nekome probaš oziviti karijeru, nama treba napadac u formi koji je igrao redovno. Ako mislimo neki iskorak. Rakic satro prošao školu Zvezde ne moze prazan gol pogoditi.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/objav ... /221013069
Covjek jedva ziv ostao prije dvije godine.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/objav ... /221013069
Covjek jedva ziv ostao prije dvije godine.
Zadnja izmjena: GavranBeli, dana/u 27 jan 2026, 19:00, ukupno mijenjano 2 puta.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Momak je imao veliku nesrecu. Ocito ima ili imao to nesto.gegenpressing je napisao/la: ↑27 jan 2026, 18:05Pričamo o mladom rep.Austrije i igraču bečke Austrije, Hej.
I to nekom ne valja?
Podrzavao se Fatai, Diata, Joco Stokic.
Zadnji primjer MHanda covjek seniorski fudbal nije igrao, a ovaj vec igra 2-3 sezone i to ozbiljnu ligu.
Mislim da je ime i prezime najveci problem puno bi bolje bio prihvacen da je gruzijac, argetinac..
- imekorisnicko
- Kontakt:
Raja preko noci digla kriterije max,u vecini prelaznih rokova ovakav igrac bi nam bio top pojacanje.gegenpressing je napisao/la: ↑27 jan 2026, 18:05Pričamo o mladom rep.Austrije i igraču bečke Austrije, Hej.
I to nekom ne valja?
Nama je puno veci problem sto su nam Rakic/Jaganjac i dalje najbolje u21 opcije mada ne dijelim stav vecine da se nuzno radi o 2 potpuna levata.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
https://fa.ktor.ba/sport/fudbal/otkrive ... XOf7VZ22fQ
Ovu lovu smo mu i mi mogli ponuditi, osim bonusa za plasman u Bundes..
Uz prodaju dresova,kampanje uclanjenja, marketinske karafeke barem dvije plate je mogao zaraditi samo od navijaca.
Ovu lovu smo mu i mi mogli ponuditi, osim bonusa za plasman u Bundes..
Uz prodaju dresova,kampanje uclanjenja, marketinske karafeke barem dvije plate je mogao zaraditi samo od navijaca.
Trenutno korisnika/ca: ajntrahtrier, RedBullGrbavica i 25 gostiju.