Premijer liga BiH - aktuelno
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gdje je onaj NoDi, nisu mogli Džeki dati pišljivih 300 000 eura.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Derdiyok je napisao/la: ↑27 jan 2026, 17:43Fudbalski klub Željezničar zatražit će adekvatan trofej i priznanje za učešće u špekulacijama o dovođenju Edina Džeke.
Na priloženoj fotografiji vidi se da su šanse da Džeko dođe u Željezničar iznosile visokih 43%, što ih stavlja na četvrto mjesto.
Kao što je poznato, za četvrto mjesto se ne dobijaju medalje i trofeji, no Željezničar smatra da je Genoa fabrikovala brojeve i da nikada nije ni imala realnu šansu da dovede Dijamanta.
Ukoliko pravni tim Željezničara dokaže ove tvrdnje, Plavima bi pripala treća pozicija, što bi im ujedno donijelo i prvi trofej još od osvajanja Kupa BiH 2018.
Istina bronzani, no to u ovom trenutku nije bitno.
Kako saznajemo, Željezničar će jedan dio argumentacije temeljiti i na činjenici da je Džeko svoju ljubav prema Željezničaru i teške dileme oko odluke u koji klub da pređe, dokazao tako što je na kraju prešao u klub koji nosi iste plavo-bijele boje kao i Željo (Schalke).
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
E jado vi takvu legendu možete gledati samo preko TV ekrana. Kad budete imali ovakvi legendu javite se. Bice bice dreca jahahahDerdiyok je napisao/la: ↑27 jan 2026, 17:43Fudbalski klub Željezničar zatražit će adekvatan trofej i priznanje za učešće u špekulacijama o dovođenju Edina Džeke.
Na priloženoj fotografiji vidi se da su šanse da Džeko dođe u Željezničar iznosile visokih 43%, što ih stavlja na četvrto mjesto.
Kao što je poznato, za četvrto mjesto se ne dobijaju medalje i trofeji, no Željezničar smatra da je Genoa fabrikovala brojeve i da nikada nije ni imala realnu šansu da dovede Dijamanta.
Ukoliko pravni tim Željezničara dokaže ove tvrdnje, Plavima bi pripala treća pozicija, što bi im ujedno donijelo i prvi trofej još od osvajanja Kupa BiH 2018.
Istina bronzani, no to u ovom trenutku nije bitno.
Kako saznajemo, Željezničar će jedan dio argumentacije temeljiti i na činjenici da je Džeko svoju ljubav prema Željezničaru i teške dileme oko odluke u koji klub da pređe, dokazao tako što je na kraju prešao u klub koji nosi iste plavo-bijele boje kao i Željo (Schalke).
plakacete vi za mirvicem ako dopustite da vam kamenjarski tajkuni privatizuju i poklope klub.
Pazite da i vi ne zaplacete zbog ovog vaseg siromaha kao i nas. Bolje bilo ko nego ovaj teletabis
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
kakav je god on, ne mozes reci bolje bilo ko. ne znate uopste u sta ulazite.
Daj ne prizivajte više Nodija.
Privatizovo je temu svojim skautingom.
Privatizovo je temu svojim skautingom.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ne zna niko uopste i sta se dešava po pitanju toga ko je i kako, samo znam da molimo boga da ovom vidimo leđa sa aylah... Ko god je spreman svoj novsc dati da otkupi od ovog ( jer si siguran da ce raditi kako treba) i nadat se sportiskom uspjehu a ne ovo uhljebljenje zenturaca sfk i ostalo i kurcenje tuđim parama, cim si sam ostao bez ikog onda se hoces da vadiš i bježiš i to nsm nesto govori...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pravi se našli pričati o ljubavi sa četnicima i ustašama...Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:19Navikli su oni samo sad ne znam ko im je draži čete ili ustaše
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Husref Musemić - Babuka.
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
HŠK Sarajevo?
Petar Ćorluka vam je najveći izdanak Herceg-Bosne i ratnog profiterstva,kako će čaršija to podnijeti?
U njegovom komšiluku osnivana Herceg -Bosna tj.u hotelu do njegove avlije.
Igor Štimac like this
Petar Ćorluka vam je najveći izdanak Herceg-Bosne i ratnog profiterstva,kako će čaršija to podnijeti?
U njegovom komšiluku osnivana Herceg -Bosna tj.u hotelu do njegove avlije.
Igor Štimac like this
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Takvi kod nas prvi petkom idu na džumu nista se ti ne sekirajZaboljesutra je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:43HŠK Sarajevo?
U njegovom komšiluku osnivana Herceg -Bosna tj.u hotelu do njegove avlije.![]()
Igor Štimac like this![]()
Da li to konama nakon samo mjesec dana oduzimamo titulu najbogatijeg kluba?
Od svih grupa u BiH UNFKS horde zla ima najpoznatije prijateljstvo sa nekom drugom grupom i to sa navijacima Dinamo Dresdena poznati kao Ultras Dinamo . Ja koliko sjecam oni sebe smatraju neonacistima . Naravno ja ne moram podsjecati na historiju desavanja u ovom regionu i ko je kome pomagao prije 80 godina.Zutti je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:42Pravi se našli pričati o ljubavi sa četnicima i ustašama...Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:19Navikli su oni samo sad ne znam ko im je draži čete ili ustaše
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.
HZ i UD već relativno dugo nisu u prijateljstvu. Razlozi svima poznati. S druge strane TM aktivno u druženju sa četnicima i to ne sa jednom već sa dvije bratske grupe s druge strane Drine. Plus, nije baš isto kao bošnjak družiti se sa Dresdenovcima i sa četnicima koji su ti zapalili grad. Realno, ima tu neke razlike.Pact1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:52Od svih grupa u BiH UNFKS horde zla ima najpoznatije prijateljstvo sa nekom drugom grupom i to sa navijacima Dinamo Dresdena poznati kao Ultras Dinamo . Ja koliko sjecam oni sebe smatraju neonacistima . Naravno ja ne moram podsjecati na historiju desavanja u ovom regionu i ko je kome pomagao prije 80 godina.Zutti je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:42Pravi se našli pričati o ljubavi sa četnicima i ustašama...Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:19
Navikli su oni samo sad ne znam ko im je draži čete ili ustaše
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- jurisicduska
- Kontakt:
Veze vi nemate šta se desava.
to je lijepo vidjeti.
Za nadat se da ce manji srajavski klub preuzeti presudjeni kriminalci koji ne smiju dalje od granice
Zdravko Mamić, dugo moćni izvršni direktor Dinamo Zagreba, osuđen je zbog izvlačenja najmanje 15 – 15,7 milijuna € iz Dinama i utaje poreza osudjen na 6.6g robije
Zoran Mamić, brat Zdravka i nekadašnji trener Dinama, osuđen je u istom predmetu zbog pomaganja u malverzacijama te porezne utaje i korupcije, osudjen na 4.8g robije
Zdravko Mamić, dugo moćni izvršni direktor Dinamo Zagreba, osuđen je zbog izvlačenja najmanje 15 – 15,7 milijuna € iz Dinama i utaje poreza osudjen na 6.6g robije
Zoran Mamić, brat Zdravka i nekadašnji trener Dinama, osuđen je u istom predmetu zbog pomaganja u malverzacijama te porezne utaje i korupcije, osudjen na 4.8g robije
Ma ja nema vise prijateljstva a pojave se u Rumuniji na evropskom gostovanju .Zutti je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:55HZ i UD već relativno dugo nisu u prijateljstvu. Razlozi svima poznati. S druge strane TM aktivno u druženju sa četnicima i to ne sa jednom već sa dvije bratske grupe s druge strane Drine. Plus, nije baš isto kao bošnjak družiti se sa Dresdenovcima i sa četnicima koji su ti zapalili grad. Realno, ima tu neke razlike.Pact1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:52Od svih grupa u BiH UNFKS horde zla ima najpoznatije prijateljstvo sa nekom drugom grupom i to sa navijacima Dinamo Dresdena poznati kao Ultras Dinamo . Ja koliko sjecam oni sebe smatraju neonacistima . Naravno ja ne moram podsjecati na historiju desavanja u ovom regionu i ko je kome pomagao prije 80 godina.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Kad god me razhebete, ja dodam gas i novi šampion Wwin lige je FK Sarajevo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.
.png)