Premijer liga BiH - aktuelno

Bumbaclat
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Bumbaclat » 27 jan 2026, 22:44

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
27 jan 2026, 22:31
Bumbaclat je napisao/la:
27 jan 2026, 21:50
Tanka je linija izmedju Princa Malezije i hercegovackih kontroverznih biznismena, ratnih profitera.

Ja se nadam da nije suplja i da ce vam uci ovi u klub. Mirvah i Aylah su zlatni za ovakve tipove.
Sad je i Ćorluka kontroverzan, zanimljivo :D
Ali ne sekiraj se, gospodin Ismail je upućen u sve detalje u koje treba biti upućen :kafa:
Ne mislim ja na Corluku uopste. Opet vas lazu botovi nekih interesnih grupa.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 jan 2026, 22:49

Bumbaclat je napisao/la:
27 jan 2026, 22:44
Bumbaclat je napisao/la:
27 jan 2026, 21:50
Tanka je linija izmedju Princa Malezije i hercegovackih kontroverznih biznismena, ratnih profitera.

Ja se nadam da nije suplja i da ce vam uci ovi u klub. Mirvah i Aylah su zlatni za ovakve tipove.
Ali ne sekiraj se, gospodin Ismail je upućen u sve detalje u koje treba biti upućen :kafa:
Pa što onda miješaš u istoj rečenici investitora, pa prelaziš na čovjeka koji je kod nas sportski direktor?
Pa nije Ćorluka sa neba pao, inače on nije iz Hercegovine, ne zna tog profitera. On je sa drveta pao, pa postoji prilika da uđe u klub kao vlasnik :rol:
Dugoročno postoji prilika da dobijemo dva strašno jaka investitora u klubu, vjerujem da nije lako :bih:
Btw, mislim da je ironija najveća da vam klub vodi čovjek koji je pravio cirkuse u ovoj ligi prije 10 i više godina, mislim da ne možete nikome držati lekcije ;)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 27 jan 2026, 22:54

GrbavicaHrammm je napisao/la:
27 jan 2026, 22:37
NazorUso je napisao/la:
27 jan 2026, 22:36
Ekipa, nodi je, hvala Allahu dobro.
Sve vas pozdravlja i selami.
Problem je nastao jer se u austrijskim skolama donio zakon o zabrani koristenja mobitela u toku nastave.

Ti i slicni tebi ste jos gori, raspravljaju se sa nodijem :bow: golemo :rol:
Raspravljamo ?
Vrati postove i vidjet ces da ja jedini podrzavam momka, koji je uz Osima i Brkovica najveca zivuca legenda vaseg kluba.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 27 jan 2026, 22:55

27 jan 2026, 22:49
Bumbaclat je napisao/la:

Pa što onda miješaš u istoj rečenici investitora, pa prelaziš na čovjeka koji je kod nas sportski direktor?
Pa nije Ćorluka sa neba pao, inače on nije iz Hercegovine, ne zna tog profitera. On je sa drveta pao, pa postoji prilika da uđe u klub kao vlasnik :rol:
Dugoročno postoji prilika da dobijemo dva strašno jaka investitora u klubu, vjerujem da nije lako :bih:
Btw, mislim da je ironija najveća da vam klub vodi čovjek koji je pravio cirkuse u ovoj ligi prije 10 i više godina, mislim da ne možete nikome držati lekcije ;)
Ne postoji ta prilika, to ti ja govorim. Lazu vas opet po grupama i infu.

Seher1921
Kontakt:

Post Postao/la Seher1921 » 27 jan 2026, 22:56

Sve kontas ove fukare su dotakle dno a oni jos dublje prokopaju
slika

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 jan 2026, 23:02

Bumbaclat je napisao/la:
27 jan 2026, 22:55
Bumbaclat je napisao/la:

Sjedili na sastanku onako, dosadno im :mrgreen:
Nego, nešto vas prepošteni Brković slagao malkice? Nema nikako tih detalja obećanih, ne mogu da vjerujem da takav poštenjak od čovjeka to uradi..

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 27 jan 2026, 23:06

27 jan 2026, 23:02
Bumbaclat je napisao/la:

Nego, nešto vas prepošteni Brković slagao malkice? Nema nikako tih detalja obećanih, ne mogu da vjerujem da takav poštenjak od čovjeka to uradi..
Nije im dosadno nego Mirvah trazi izlaznu strategiju jer ga je oklempala i drzava i UEFA, a ne moze da je nadje. Sto se tice detalja, ljudi 20-ak dana u klubu. Strpi se malo.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 jan 2026, 23:08

Bumbaclat je napisao/la:
27 jan 2026, 23:06
27 jan 2026, 23:02
Bumbaclat je napisao/la:

Nije im dosadno nego Mirvah trazi izlaznu strategiju jer ga je oklempala i drzava i UEFA, a ne moze da je nadje. Sto se tice detalja, ljudi 20-ak dana u klubu. Strpi se malo.
Neko ko nije zainteresovan nema potrebe da sluša o Mirvahovoj izlaznoj strategiji, boli ga i qurac, pa jel :D ?
Niti će potencijalni investitor ići u Dubai na sastanak sa Mirvahom, jer nema pametnijeg posla :D

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jan 2026, 23:19

U kakvoj zabludi živite :D

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 jan 2026, 23:23

jurisicduska je napisao/la:
27 jan 2026, 23:19
Nemoj biti bezobrazan, ljudi se brinu za nas. :)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jan 2026, 23:28

27 jan 2026, 23:23
jurisicduska je napisao/la:
27 jan 2026, 23:19
Nemoj biti bezobrazan, ljudi se brinu za nas. :)
Ne brinu ti oni za nas oni brinu za sebe. Taman kontali krenulo ih kad… još 20 godina. Mladost im je prošla. Sad će ostariti za radost znat nece :D

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 27 jan 2026, 23:30

Seher1921 je napisao/la:
27 jan 2026, 22:56
Sve kontas ove fukare su dotakle dno a oni jos dublje prokopaju
slika
Kakavi šabani, jel realno ovo ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 27 jan 2026, 23:33

svemalim1 je napisao/la:
27 jan 2026, 22:32
Morpheus je napisao/la:
27 jan 2026, 22:00
svemalim1 je napisao/la:
27 jan 2026, 19:16
plakacete vi za mirvicem ako dopustite da vam kamenjarski tajkuni privatizuju i poklope klub.
Nećemo plakati za Mirvićem. Šanse 0%. Debela nula. A to oko poklapanja kluba, šta to treba značiti?
necu ja umanjivati sve sto je mamic napravio, ali valjda si svjestan da je dinamo bio drzavni projekat. prvo tudjmanovo mezimce pa onda sve ostalo. enorman budzet, enormna politicka podrska, kontrola nad savezom i sve drugo. pravi rezimski klub.

vi ako mislite da on moze ponoviti ovdje, gdje je bjegunac, ono sto je tamo radio, zavaravate se. druga stvar, ako bi vam usli ovi hercegovci i hdz-ovci u klub sto se pominju yebali bi vam znanje. pa i taj mamic ode na n1 i kaze da je praljak heroj. meni se to gadi, ali ako vama ne smeta ok.

ne znam sta se tacno desava. vas je klub i radite sta hocete, ali ko se ovima sto najavljujete raduje nije normalan. nisu manje zlo od mirvica to je sigurno. zasljepljuje vas mrznja prema frajeru. vi bi se trebali zapitati gdje su isparili tan i princ i poceli ovi da vam se motaju oko kluba.
Druže Tuđman nije volio Dinamo zato mu je i promijenio ime u Kroacija.. Franjo je umro par godina ranije nego što je Mamić preuzeo sve u Dinamu,to jest kad je Dinamo bio u minusu 50 miliona i kad su svi digli ruke od njega.
Niko ne spori da je pobjegao od zatvora ali je Dinamo iskljucivo njegov projekat.. Ono sto je Dinamo dobijao od grada Zagreba ili ti države nije ni blizu nekog budžeta s kojim se može nešto u Europi...
Na kraju krajeva Mamić je uložio na početku svoju lovu u Dinamo i isplatio igrače...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 27 jan 2026, 23:35

NazorUso je napisao/la:
27 jan 2026, 22:36
Ekipa, nodi je, hvala Allahu dobro.
Sve vas pozdravlja i selami.
Problem je nastao jer se u austrijskim skolama donio zakon o zabrani koristenja mobitela u toku nastave.
:rol: :rol: :rol:

Sarajevskigigant1921
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevskigigant1921 » 27 jan 2026, 23:58

Da je Zdravko Mamić zaista više od običnog kriminalca, pokazuje i ovaj humani gest.

Bivši čelnik Dinama održao je besplatan seminar predsjedniku FK Sarajevo, Ismiru Mirviću, o uspješnom vođenju kluba.

Mirviću je uručena i 'step by step' knjiga u kojoj su opisani svi neophodni koraci ka ostvarenju uspješnog kolektiva.

Mirviću je, kako smo saznali, pozlilo kada je shvatio da je sve napravio pogrešno, no ubrzo je, uz pomoć vještačkog disanja Ajle Alimanović, došao sebi.

slika

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 27 jan 2026, 23:58

Gdje nam je SejoBoy? nema ga još od Beriše. :oops:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jan 2026, 00:01

Doživotna robija na jednoj slici.

Sarajevskigigant1921
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevskigigant1921 » 28 jan 2026, 00:07

Krvava noć u Sarajevu: Bordo kerovi rastrgali pse lutalice

Situacija u Sarajevu postaje sve alarmantnija i već sada je izvjesno da će 2026. godina biti jedna od najizazovnijih do sada.

Osim snijega i neadekvatne reakcije nadležnih službi, kao i generalno loše situacije u svim poljima, problemu je doprinijela i odluka FK Sarajevo da omogući članstvo kućnim ljubimcima.

Epilog toga nije samo rekordan broj novih članova samo nekoliko dana nakon što su članske kartice puštene u prodaju, nego i haos koji je ova odluka izazvala na ulicama Sarajeva.

Naime, veliki broj navijača Sarajeva aktivno je počeo dresirati svoje kućne ljubimce, prvenstveno cuke, za aktivan život na ulici utemeljen na ultras pravilima.

Prve posljedice vidjeli smo večeras kada je u centru Sarajeva došlo do obračuna između dvije grupe pasa.

Prema svjedocima sa mjesta događaja, bordo kerovi, obučeni u majice FK Sarajevo, napali su i rastrgali obične pse lutalice koji su se nalazili na drugoj strani.

S napadom su stali tek kada su krzna napadnutih pasa postala toliko krvava da su poprimila tradicionalne boje Fudbalskog kluba Sarajevo.

Grag Sarajevo tako je postao bogatiji za još jednu "navijačku grupu", ovoga puta u psećim oblicima, što sa sobom povlači nove sigurnosne probleme.

Sve ovo u velikoj mjeri podsjeća na 1987. godinu kada su navijači Sarajeva osnovali prvu navijačku grupu na prostoru glavnog grada BiH (Horde zla) nakon čega su njihov primjer slijedili i gradski rivali Manijaci.

I ovoga puta su navijači Sarajeva prvi 'napravili avangardu' i postavili novi standard, a ukoliko ih tifozi Željezničara ponovo budu slijedili te počeli svoje kućne ljubimce dresirati na isti način, suvišno je govoriti kakav rat ćemo dobiti na sarajevskim ulicama.

slika

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jan 2026, 00:11

Tacno se vidi taj humor, nadrealizam, the New Primitives movement.

Oduševljen sam.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 28 jan 2026, 00:18

Za ovog je @meraak doktor nauka.

Šta je ovo ovako? :tokralju:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Jadnimi i 9 gostiju.