Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Pjanić je zbog seljačkog mentaliteta sam kriv za svoju karijeru i rani završetk iste, barem one na nekom nivou. Mali seljaćić kojemu su pare bile glavna vodilja.
hahaha, koji lik, svako malo se penzioniše
-
Coolpanda24
- Kontakt:
I zvanično fajront. Hvala za sve.
Baller u mlađim danima! Pogotovo dok je bio devetka u Metza. Gol na Bernabeu, slobodnjaci, hurmašice.. ma boli ga kita iza Džeke sigurno najbolji naš igrač svih vremena
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ajde ne seri..Svi ostali igraju za "dusu" a on za pare jebrm ga prokleta jel da
Covjek je jedan od najboljih veznjaka evrope i svijeta na svojoj poziciji bio,carobnjak covjek cije su lopte imale oci.Sta njega jede sada sto ti mislis tako eno ga place
Kako je sam kriv kad ga je Koeman unakazio u Barci? Dotad je bio u top 10-15 veznjaka svijeta sigurno. Nakon toga je logicno bilo da se nece vratiti.
Kao da se prica o liku koji je karijeru proveo po Turskoj, a mogao je vise, a ne o igracu koji je igrao finale LP, izbacivao Real sa Lyonom itd itd.
Kao da se prica o liku koji je karijeru proveo po Turskoj, a mogao je vise, a ne o igracu koji je igrao finale LP, izbacivao Real sa Lyonom itd itd.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
Dobro to u Barsi ali poslje toga je skroz izabrao glupe klubove.DamirT je napisao/la: ↑27 jan 2026, 15:51Kako je sam kriv kad ga je Koeman unakazio u Barci? Dotad je bio u top 10-15 veznjaka svijeta sigurno. Nakon toga je logicno bilo da se nece vratiti.
Cuj Besiktas i onda Qatar, mogao je sigurno u Inter/Milan ili mozda se i vratiti i Juventus ali dobro.
Ko ce znati sta je htio, mada dobro. Mozda se covjek zasitio vrhunskog fudbala, pa otisao tamo gdje je manji intenzitet. Lako je to nama iz ove pozicije govoriti sta je trebao, yebeno je biti profi igrac, a kamoli u tim vrhunskim ekipama. Mozda je htio da ima manje obaveza u vezi treninga, bude vise sa porodicom, nemam pojma. On najbolje zna.Edincapitano je napisao/la: ↑27 jan 2026, 16:20Dobro to u Barsi ali poslje toga je skroz izabrao glupe klubove.DamirT je napisao/la: ↑27 jan 2026, 15:51Kako je sam kriv kad ga je Koeman unakazio u Barci? Dotad je bio u top 10-15 veznjaka svijeta sigurno. Nakon toga je logicno bilo da se nece vratiti.
Cuj Besiktas i onda Qatar, mogao je sigurno u Inter/Milan ili mozda se i vratiti i Juventus ali dobro.
Opet, hvala mu na svemu. Pravit cemo ga od blata, kao i Dzeku kad ode...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
To jest. Vjerovatno i jest nesto tako, u Italiji je kako god sve s Juventusom osvojio pa ono ne vjerujem da je imao neku motivaciju opet nazad. Englezi igraju non stop, svaka 2-3 dana a skroz bez veze vrijeme, uvijek kisa haman.DamirT je napisao/la: ↑27 jan 2026, 16:27Ko ce znati sta je htio, mada dobro. Mozda se covjek zasitio vrhunskog fudbala, pa otisao tamo gdje je manji intenzitet. Lako je to nama iz ove pozicije govoriti sta je trebao, yebeno je biti profi igrac, a kamoli u tim vrhunskim ekipama. Mozda je htio da ima manje obaveza u vezi treninga, bude vise sa porodicom, nemam pojma. On najbolje zna.Edincapitano je napisao/la: ↑27 jan 2026, 16:20Dobro to u Barsi ali poslje toga je skroz izabrao glupe klubove.DamirT je napisao/la: ↑27 jan 2026, 15:51Kako je sam kriv kad ga je Koeman unakazio u Barci? Dotad je bio u top 10-15 veznjaka svijeta sigurno. Nakon toga je logicno bilo da se nece vratiti.
A u Qataru sigurno nije igrao dzabe, fino su oni njega platili.
Vruce, dobra plata, opusten fudbal i laganini s sinom. Razumijem ga.
Ali za repku, nazalost prerano se oprostio. Bio bi nam toliko vazan sada s Dzekom i ovoj mladoj generaciji.
Nećemo ga praviti od blata, jer on nikad nije ponudio reprezentaciji ono što je ponudio Edin Džeko.DamirT je napisao/la: ↑27 jan 2026, 16:27Ko ce znati sta je htio, mada dobro. Mozda se covjek zasitio vrhunskog fudbala, pa otisao tamo gdje je manji intenzitet. Lako je to nama iz ove pozicije govoriti sta je trebao, yebeno je biti profi igrac, a kamoli u tim vrhunskim ekipama. Mozda je htio da ima manje obaveza u vezi treninga, bude vise sa porodicom, nemam pojma. On najbolje zna.Edincapitano je napisao/la: ↑27 jan 2026, 16:20Dobro to u Barsi ali poslje toga je skroz izabrao glupe klubove.DamirT je napisao/la: ↑27 jan 2026, 15:51Kako je sam kriv kad ga je Koeman unakazio u Barci? Dotad je bio u top 10-15 veznjaka svijeta sigurno. Nakon toga je logicno bilo da se nece vratiti.
Hvala mu na svemu, majstor je fudbala, ali u reprezentaciji nedorečen poslije Svjetskog prvenstva 2014.
Ne znam sta smo ocekivali vise od njega. Istina mogao je bolje, ali nije isto davati lopte Ronaldu i Douglasu Costi ili faking Arminu Hodzicu i slicnim. Pogotovo jer smo u tom periodu bas lutali sa igracima, nema ko nije prosao kroz reprezentaciju. Opet i sam Pjanic je mogao bolje odigrati pojedine meceve, ali eto...aezakmi je napisao/la: ↑27 jan 2026, 17:37Nećemo ga praviti od blata, jer on nikad nije ponudio reprezentaciji ono što je ponudio Edin Džeko.DamirT je napisao/la: ↑27 jan 2026, 16:27Ko ce znati sta je htio, mada dobro. Mozda se covjek zasitio vrhunskog fudbala, pa otisao tamo gdje je manji intenzitet. Lako je to nama iz ove pozicije govoriti sta je trebao, yebeno je biti profi igrac, a kamoli u tim vrhunskim ekipama. Mozda je htio da ima manje obaveza u vezi treninga, bude vise sa porodicom, nemam pojma. On najbolje zna.Edincapitano je napisao/la: ↑27 jan 2026, 16:20
Dobro to u Barsi ali poslje toga je skroz izabrao glupe klubove.
Hvala mu na svemu, majstor je fudbala, ali u reprezentaciji nedorečen poslije Svjetskog prvenstva 2014.
Evo npr sad bi guzice dali da imamo Pjanica u kakvoj god formi umjesto Tahirovica koji odigra jedan dobar mec, pa 10 groznih.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
E yebiga sad.aezakmi je napisao/la: ↑27 jan 2026, 17:37Nećemo ga praviti od blata, jer on nikad nije ponudio reprezentaciji ono što je ponudio Edin Džeko.DamirT je napisao/la: ↑27 jan 2026, 16:27Ko ce znati sta je htio, mada dobro. Mozda se covjek zasitio vrhunskog fudbala, pa otisao tamo gdje je manji intenzitet. Lako je to nama iz ove pozicije govoriti sta je trebao, yebeno je biti profi igrac, a kamoli u tim vrhunskim ekipama. Mozda je htio da ima manje obaveza u vezi treninga, bude vise sa porodicom, nemam pojma. On najbolje zna.Edincapitano je napisao/la: ↑27 jan 2026, 16:20
Dobro to u Barsi ali poslje toga je skroz izabrao glupe klubove.
Dzeko je nesto drugo ali imao je i Pjanic fenomenalni utakmica. Finska kuci, Grcka u gostima, Francuzi u gostima itd.
Imao je isto bez veze utakmica, Kipar kuci, Izrael u gostima itd.
Ali napisati da ga necemo praviti od blata je smijesno. Mire je 10-15 godina svijetska klasa i uvijek igrao u najboljim klubovima. Nismo mi Spanija pa imamo 10 igraca na sredini sto igraju na vrhunskom nivou. Vidis evo sada, Sunjic i Tahirovic nam glavni vezni igraci a vidi u kakvim ligama igraju.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Nezapazeno proslo al ga pamtim po utakmici BH Argentinga u Brazilu. Maestralno odigrano na najvecem nivou, strasnim protivnikom .. bez greske.. pokrivao teren ..
Tad je fizicki bio u peaku, jedan od rijetkih igraca u svijetu koji su bili i tehnicki i fizicki prejaki.MostarNeretva je napisao/la: ↑27 jan 2026, 20:32Nezapazeno proslo al ga pamtim po utakmici BH Argentinga u Brazilu. Maestralno odigrano na najvecem nivou, strasnim protivnikom .. bez greske.. pokrivao teren ..
naprijed rejal
Ne vidjoh dres Bosne na ovom oprostajnom videu
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Tako je . Zamisli tako odigrat u jednoj takvoj tekmi i bh javnost to ne pamti. Mogu reci u toj tekmi Pjana, Besic i jos Dzeko u Parizu .. to su mi tri najbolje predstave nasih igracha u tekmi bit il ne biti i na tom nivou koje pamtim..Sveti je napisao/la: ↑27 jan 2026, 20:50Tad je fizicki bio u peaku, jedan od rijetkih igraca u svijetu koji su bili i tehnicki i fizicki prejaki.MostarNeretva je napisao/la: ↑27 jan 2026, 20:32Nezapazeno proslo al ga pamtim po utakmici BH Argentinga u Brazilu. Maestralno odigrano na najvecem nivou, strasnim protivnikom .. bez greske.. pokrivao teren ..
Lulic protiv Rumunije (2:1). I sad trči po lijevoj strani.MostarNeretva je napisao/la: ↑28 jan 2026, 02:40Tako je . Zamisli tako odigrat u jednoj takvoj tekmi i bh javnost to ne pamti. Mogu reci u toj tekmi Pjana, Besic i jos Dzeko u Parizu .. to su mi tri najbolje predstave nasih igracha u tekmi bit il ne biti i na tom nivou koje pamtim..Sveti je napisao/la: ↑27 jan 2026, 20:50Tad je fizicki bio u peaku, jedan od rijetkih igraca u svijetu koji su bili i tehnicki i fizicki prejaki.MostarNeretva je napisao/la: ↑27 jan 2026, 20:32Nezapazeno proslo al ga pamtim po utakmici BH Argentinga u Brazilu. Maestralno odigrano na najvecem nivou, strasnim protivnikom .. bez greske.. pokrivao teren ..
Molim ove što pljuju Miralema i Edina da operu usta sodom bikarbonom prije nego što ih spomenu.
Kakva smo nacija Bože sačuvaj. Zaslužili smo da budemo velesila kao Andora.
Kakva smo nacija Bože sačuvaj. Zaslužili smo da budemo velesila kao Andora.