Oni jednostavno nemaju ni jedan stadion za prijaviti u ZE-Do kantonu osim Bilinog Polja, Posusje je spasilo samo to sto niko nije bio ZA da igra WWin ligu prosle godine.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:04Najmanji problem je riješiti stadion, ne zavaravajte se da Stupcanici Celik ili Zenica nisu dali stadion, jedina istina je da se spasilo Posusje po dogovoru u savezu, Hrvati i Srbi su glave u savezu uz poslušne Bošnje i eto rezultata...
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Izgelda da je Torcida i tuzlanske cacije nalupala. Kakvi napadi bolesti i idiotizma, pa previse cak i za njihove visoke standarde
Srce, čast i ponos!
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ma brate ajmo real eto Celik I Zenica uz neku naknadu ne bi pristali da Stupcanica igra PL vec bi čuvali Posusje? Ma nema teorije, cak i bez naknade da Celik marke ne vidi, mogla je Stupcanica poturit nekom pare i eto ga zna se kako se ovdje završavaju stvari. Jednostavno savez odradio svoj dio posla, evo pogledaj strukturu PL mislim jadno mi je da vako pisem i svrstavam klubove u torove politike ali to je vec savez uradio. Bošnjački Sarajevo, Željo i Velež onda Srpski Borac, Rudar, Radnik, Sloga i Hrvatski Zrinjski, ŠB, Posušje. Tacno se vidi ko dominira a koga su za glavu skratili ne treba zaboraviti slučajeve Olimpika i Mladosti, a i onog navlačenja na Tusnju kad je i Azmir uletio kako je Giga radio poso pa se digla buka a inace uvijek to gledamo prema nekim klubovima.StormX je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:13Oni jednostavno nemaju ni jedan stadion za prijaviti u ZE-Do kantonu osim Bilinog Polja, Posusje je spasilo samo to sto niko nije bio ZA da igra WWin ligu prosle godine.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:04Najmanji problem je riješiti stadion, ne zavaravajte se da Stupcanici Celik ili Zenica nisu dali stadion, jedina istina je da se spasilo Posusje po dogovoru u savezu, Hrvati i Srbi su glave u savezu uz poslušne Bošnje i eto rezultata...
O cemu zavidnici raspravljaju, nema te ekipe koja nam moze otkinut bod a kamoli pobjedit u ovoj ligi, pisao sam nece niko izvuc ni nerjeseno zato gluposti pisete necemo nikad ispustit pvu poziciju.Jos sta ce se dogodit u narednim danima raja ce poludit nece bit slobodne stolice na Bilinom Polju.Idemo rekordi za rekordima akB.Sutra jos jedno top pojacanje da ovij jadnim tuzlacima zacepimo gubice
A sto se tice stadiona i terena u Zenici je sve ionako preoptereceno sa terminima, nema teorije da Bilino primi i NK Celik i Stupcanicu i repeezentaciju.Mi ev zavrsavamo te stvari oko akademije i trenutno bar tog jednog terena sa vjestackom podlogom da bi imali kao normalan klub kako treba trenirat, a et dobili smo info da smo izabrani od saveza da ce ic jedan nama u Zenicu jer ovako je preoptereceno i nema teorije da se desi to iznajmljivanje stadionatuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:23Ma brate ajmo real eto Celik I Zenica uz neku naknadu ne bi pristali da Stupcanica igra PL vec bi čuvali Posusje? Ma nema teorije, cak i bez naknade da Celik marke ne vidi, mogla je Stupcanica poturit nekom pare i eto ga zna se kako se ovdje završavaju stvari. Jednostavno savez odradio svoj dio posla, evo pogledaj strukturu PL mislim jadno mi je da vako pisem i svrstavam klubove u torove politike ali to je vec savez uradio. Bošnjački Sarajevo, Željo i Velež onda Srpski Borac, Rudar, Radnik, Sloga i Hrvatski Zrinjski, ŠB, Posušje. Tacno se vidi ko dominira a koga su za glavu skratili ne treba zaboraviti slučajeve Olimpika i Mladosti, a i onog navlačenja na Tusnju kad je i Azmir uletio kako je Giga radio poso pa se digla buka a inace uvijek to gledamo prema nekim klubovima.StormX je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:13Oni jednostavno nemaju ni jedan stadion za prijaviti u ZE-Do kantonu osim Bilinog Polja, Posusje je spasilo samo to sto niko nije bio ZA da igra WWin ligu prosle godine.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:04Najmanji problem je riješiti stadion, ne zavaravajte se da Stupcanici Celik ili Zenica nisu dali stadion, jedina istina je da se spasilo Posusje po dogovoru u savezu, Hrvati i Srbi su glave u savezu uz poslušne Bošnje i eto rezultata...
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Brate nadam se da si dijete i ovako olako shvatas fudbal kao sport... Niko od Zenicana sem tebe ne pise o nekoj epskoj dominaciji, ne brini se puno ulazite ali malo smiri loptu vjeruj niko vam ne zavidi al de **** ga ti mjere malo...convict35 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:26O cemu zavidnici raspravljaju, nema te ekipe koja nam moze otkinut bod a kamoli pobjedit u ovoj ligi, pisao sam nece niko izvuc ni nerjeseno zato gluposti pisete necemo nikad ispustit pvu poziciju.Jos sta ce se dogodit u narednim danima raja ce poludit nece bit slobodne stolice na Bilinom Polju.Idemo rekordi za rekordima akB.Sutra jos jedno top pojacanje da ovij jadnim tuzlacima zacepimo gubice
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Vjerujem da je BP bas preopterećeno, ali koga briga kad se uvali lova znas nas narod i mentalitet, prodalo bi i po familije da moze, narucito ovi u foteljama i opstinama...convict35 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:31A sto se tice stadiona i terena u Zenici je sve ionako preoptereceno sa terminima, nema teorije da Bilino primi i NK Celik i Stupcanicu i repeezentaciju.Mi ev zavrsavamo te stvari oko akademije i trenutno bar tog jednog terena sa vjestackom podlogom da bi imali kao normalan klub kako treba trenirat, a et dobili smo info da smo izabrani od saveza da ce ic jedan nama u Zenicu jer ovako je preoptereceno i nema teorije da se desi to iznajmljivanje stadionatuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:23Ma brate ajmo real eto Celik I Zenica uz neku naknadu ne bi pristali da Stupcanica igra PL vec bi čuvali Posusje? Ma nema teorije, cak i bez naknade da Celik marke ne vidi, mogla je Stupcanica poturit nekom pare i eto ga zna se kako se ovdje završavaju stvari. Jednostavno savez odradio svoj dio posla, evo pogledaj strukturu PL mislim jadno mi je da vako pisem i svrstavam klubove u torove politike ali to je vec savez uradio. Bošnjački Sarajevo, Željo i Velež onda Srpski Borac, Rudar, Radnik, Sloga i Hrvatski Zrinjski, ŠB, Posušje. Tacno se vidi ko dominira a koga su za glavu skratili ne treba zaboraviti slučajeve Olimpika i Mladosti, a i onog navlačenja na Tusnju kad je i Azmir uletio kako je Giga radio poso pa se digla buka a inace uvijek to gledamo prema nekim klubovima.
Gledaj da ne bude da ja branim nekog, zbog toga ti i govorim da Čelik ne bi pristao na bilo kakvu naknadu, jer Čelik su im navijaci.Znaci kad bi neko dosao sa parama, morao bi na noge doci navijacima i pitat ih mogu li rentat stadion, vjerujem da znas odgovor odmah.Ovo govorim iz razloga sto sam upoznat sa situacijom.Inace nisam iz Zenice, odredjene ljude sam upoznao davne 1999 to moze potvrditi i OdmutNicaze1988 meni se cini da je to taj nik.Sad da dodje neko sa novcem u klub i kaze hocu da platim ovo, morat ce to isto pitati i navijace.Ja odgovorno tvrdim da nema tih para sa kojim bi se klub slozio da mu protivnik iz istog ranga igra vecu ligu na njegovom stadionu.Ali evo imat cemo 4 mjeseca odgovor na sva pitanja abd.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:23Ma brate ajmo real eto Celik I Zenica uz neku naknadu ne bi pristali da Stupcanica igra PL vec bi čuvali Posusje? Ma nema teorije, cak i bez naknade da Celik marke ne vidi, mogla je Stupcanica poturit nekom pare i eto ga zna se kako se ovdje završavaju stvari. Jednostavno savez odradio svoj dio posla, evo pogledaj strukturu PL mislim jadno mi je da vako pisem i svrstavam klubove u torove politike ali to je vec savez uradio. Bošnjački Sarajevo, Željo i Velež onda Srpski Borac, Rudar, Radnik, Sloga i Hrvatski Zrinjski, ŠB, Posušje. Tacno se vidi ko dominira a koga su za glavu skratili ne treba zaboraviti slučajeve Olimpika i Mladosti, a i onog navlačenja na Tusnju kad je i Azmir uletio kako je Giga radio poso pa se digla buka a inace uvijek to gledamo prema nekim klubovima.StormX je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:13Oni jednostavno nemaju ni jedan stadion za prijaviti u ZE-Do kantonu osim Bilinog Polja, Posusje je spasilo samo to sto niko nije bio ZA da igra WWin ligu prosle godine.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:04Najmanji problem je riješiti stadion, ne zavaravajte se da Stupcanici Celik ili Zenica nisu dali stadion, jedina istina je da se spasilo Posusje po dogovoru u savezu, Hrvati i Srbi su glave u savezu uz poslušne Bošnje i eto rezultata...
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ma ja mislim da bi se sredilo to da je savez dopustio ali nije nebitno na kraju, a za 4 mjeseca se nista neve promijeniti pusti Marokanca i predviđanja taj ce na sve dati neki odgovor, jaci je od babe Vange.StormX je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:36Gledaj da ne bude da ja branim nekog, zbog toga ti i govorim da Čelik ne bi pristao na bilo kakvu naknadu, jer Čelik su im navijaci.Znaci kad bi neko dosao sa parama, morao bi na noge doci navijacima i pitat ih mogu li rentat stadion, vjerujem da znas odgovor odmah.Ovo govorim iz razloga sto sam upoznat sa situacijom.Inace nisam iz Zenice, odredjene ljude sam upoznao davne 1999 to moze potvrditi i OdmutNicaze1988 meni se cini da je to taj nik.Sad da dodje neko sa novcem u klub i kaze hocu da platim ovo, morat ce to isto pitati i navijace.Ja odgovorno tvrdim da nema tih para sa kojim bi se klub slozio da mu protivnik iz istog ranga igra vecu ligu na njegovom stadionu.Ali evo imat cemo 4 mjeseca odgovor na sva pitanja abd.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:23Ma brate ajmo real eto Celik I Zenica uz neku naknadu ne bi pristali da Stupcanica igra PL vec bi čuvali Posusje? Ma nema teorije, cak i bez naknade da Celik marke ne vidi, mogla je Stupcanica poturit nekom pare i eto ga zna se kako se ovdje završavaju stvari. Jednostavno savez odradio svoj dio posla, evo pogledaj strukturu PL mislim jadno mi je da vako pisem i svrstavam klubove u torove politike ali to je vec savez uradio. Bošnjački Sarajevo, Željo i Velež onda Srpski Borac, Rudar, Radnik, Sloga i Hrvatski Zrinjski, ŠB, Posušje. Tacno se vidi ko dominira a koga su za glavu skratili ne treba zaboraviti slučajeve Olimpika i Mladosti, a i onog navlačenja na Tusnju kad je i Azmir uletio kako je Giga radio poso pa se digla buka a inace uvijek to gledamo prema nekim klubovima.
Stupčanica ne može prvo finansijski pokrit troškove premijer lige,taman i da imaju stadion.. Klub koji nema nikakav plan u kojem smjeru treba da ide niti šta želi... Mala sredina koja je digla prašinu preko novina a eto od tada nisu izgradili ništa kad je u pitanju infrastruktura. Dakle ne planiraju niti su kad planirali ući u viši rang,dobili svojih 5 minuta slave i to je sve...tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:34Vjerujem da je BP bas preopterećeno, ali koga briga kad se uvali lova znas nas narod i mentalitet, prodalo bi i po familije da moze, narucito ovi u foteljama i opstinama...convict35 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:31A sto se tice stadiona i terena u Zenici je sve ionako preoptereceno sa terminima, nema teorije da Bilino primi i NK Celik i Stupcanicu i repeezentaciju.Mi ev zavrsavamo te stvari oko akademije i trenutno bar tog jednog terena sa vjestackom podlogom da bi imali kao normalan klub kako treba trenirat, a et dobili smo info da smo izabrani od saveza da ce ic jedan nama u Zenicu jer ovako je preoptereceno i nema teorije da se desi to iznajmljivanje stadionatuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:23Ma brate ajmo real eto Celik I Zenica uz neku naknadu ne bi pristali da Stupcanica igra PL vec bi čuvali Posusje? Ma nema teorije, cak i bez naknade da Celik marke ne vidi, mogla je Stupcanica poturit nekom pare i eto ga zna se kako se ovdje završavaju stvari. Jednostavno savez odradio svoj dio posla, evo pogledaj strukturu PL mislim jadno mi je da vako pisem i svrstavam klubove u torove politike ali to je vec savez uradio. Bošnjački Sarajevo, Željo i Velež onda Srpski Borac, Rudar, Radnik, Sloga i Hrvatski Zrinjski, ŠB, Posušje. Tacno se vidi ko dominira a koga su za glavu skratili ne treba zaboraviti slučajeve Olimpika i Mladosti, a i onog navlačenja na Tusnju kad je i Azmir uletio kako je Giga radio poso pa se digla buka a inace uvijek to gledamo prema nekim klubovima.
Vi ste stvarno smiješni ako mislite da će neko bacit par miliona na Stupčanicu u jednoj sezoni...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Mislim da si sve reko..rishovski je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:45Stupčanica ne može prvo finansijski pokrit troškove premijer lige,taman i da imaju stadion.. Klub koji nema nikakav plan u kojem smjeru treba da ide niti šta želi... Mala sredina koja je digla prašinu preko novina a eto od tada nisu izgradili ništa kad je u pitanju infrastruktura. Dakle ne planiraju niti su kad planirali ući u viši rang,dobili svojih 5 minuta slave i to je sve...tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:34Vjerujem da je BP bas preopterećeno, ali koga briga kad se uvali lova znas nas narod i mentalitet, prodalo bi i po familije da moze, narucito ovi u foteljama i opstinama...convict35 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:31
A sto se tice stadiona i terena u Zenici je sve ionako preoptereceno sa terminima, nema teorije da Bilino primi i NK Celik i Stupcanicu i repeezentaciju.Mi ev zavrsavamo te stvari oko akademije i trenutno bar tog jednog terena sa vjestackom podlogom da bi imali kao normalan klub kako treba trenirat, a et dobili smo info da smo izabrani od saveza da ce ic jedan nama u Zenicu jer ovako je preoptereceno i nema teorije da se desi to iznajmljivanje stadiona
Vi ste stvarno smiješni ako mislite da će neko bacit par miliona na Stupčanicu u jednoj sezoni...
+1
-
Marokanci58
- Kontakt:
Rješen je stadion već 1000000% prava informacija i po svim pravilima imaju pravo prvu sezonu u Wwin igrati na svom stadionu i prošle godine bi ušli da nije pao dogovor koji si napisao. Ove godine nema baraža, zato ulažu ovoliki keš u ekipu. Zato ja pišem zeničanima da malo dođu sebi jer ne vide očigledno dalje od Zenice barem do Olova. Samim pisanjem sada da Stupčanica ne moze igrati Wwin ligu i da će oni ući kao drugi zbog uslova priznaju realnost. Stupčanicina današnja tri pojačanja Sadik, Peco i najbolji stoper Toška su bolja pojačanja nego sve sto je Čelik doveo do sada, kazem do sada jer očekujem da će kada vide dešavanja u konkurentu za prvo mjesto odgovoriti sa tri igrača koja su nam svima poznata a ne nesto sto niko nikad nije čuo. Ali vjerovatno i Čelik radi na 3-4 nova igrača ipak ima jos vremena tek su pripreme krenule.Jednostavno ako zelis prvo mjesto moras odgovoriti.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:04Najmanji problem je riješiti stadion, ne zavaravajte se da Stupcanici Celik ili Zenica nisu dali stadion, jedina istina je da se spasilo Posusje po dogovoru u savezu, Hrvati i Srbi su glave u savezu uz poslušne Bošnje i eto rezultata...
- svrakino1921
- Kontakt:
Grad Olovo ima termalnu banju i Alma Ras
Što se tiče Stupcanice pokradena je u Zenici u ovom prvom dijelu a možda i Savez vrati Stupcanici ono ponižavanje
Neki debil je njima u Savezu navodno rekao - gdje ćete vi u Ligu 10 i ostavili Posušje
Užas
Što se tiče Stupcanice pokradena je u Zenici u ovom prvom dijelu a možda i Savez vrati Stupcanici ono ponižavanje
Neki debil je njima u Savezu navodno rekao - gdje ćete vi u Ligu 10 i ostavili Posušje
Užas
Pravilnik ti kaže da možeš igrati prvu sezonu bez reflektora.. A ostalo sve moraš imati od broja sjedećih mjesta,veličine svlačionica,mjesta za novinare,VIP mjesta koja ne ulaze u kapacitet stadiona... Stupčanica ništa od ovog nema.. ima jednu tribinu koja nema kapacitet i drugu koja je montažna... Dakle i ako budu prvi neće moći igrati u Olovu.Marokanci58 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:51Rješen je stadion već 1000000% prava informacija i po svim pravilima imaju pravo prvu sezonu u Wwin igrati na svom stadionu i prošle godine bi ušli da nije pao dogovor koji si napisao. Ove godine nema baraža, zato ulažu ovoliki keš u ekipu. Zato ja pišem zeničanima da malo dođu sebi jer ne vide očigledno dalje od Zenice barem do Olova. Samim pisanjem sada da Stupčanica ne moze igrati Wwin ligu i da će oni ući kao drugi zbog uslova priznaju realnost. Stupčanicina današnja tri pojačanja Sadik, Peco i najbolji stoper Toška su bolja pojačanja nego sve sto je Čelik doveo do sada, kazem do sada jer očekujem da će kada vide dešavanja u konkurentu za prvo mjesto odgovoriti sa tri igrača koja su nam svima poznata a ne nesto sto niko nikad nije čuo. Ali vjerovatno i Čelik radi na 3-4 nova igrača ipak ima jos vremena tek su pripreme krenule.Jednostavno ako zelis prvo mjesto moras odgovoriti.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:04Najmanji problem je riješiti stadion, ne zavaravajte se da Stupcanici Celik ili Zenica nisu dali stadion, jedina istina je da se spasilo Posusje po dogovoru u savezu, Hrvati i Srbi su glave u savezu uz poslušne Bošnje i eto rezultata...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
svrakino1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:58Grad Olovo ima termalnu banju i Alma Ras
Užas
- BatistutA19
- Kontakt:
To hrvati Posusje i ostalo je prica za glupe ljude i naivne koje padaju pricu tipicno ono SDA udar na bosnjake..tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:04Najmanji problem je riješiti stadion, ne zavaravajte se da Stupcanici Celik ili Zenica nisu dali stadion, jedina istina je da se spasilo Posusje po dogovoru u savezu, Hrvati i Srbi su glave u savezu uz poslušne Bošnje i eto rezultata...
Lijepo je receno sve i ko ulazi i kako se ulazi i Stupcanici receno za stadion godinu unapred sta moraju uradit i nisu uradili jer ne zele i evo 2 godine opet nista jer ne zele ..
To samo moze glup i naivan vjerovat stimalo se Posusju i Posusje je zasluzeno ostalo.
Ovo glupi i naivni ne mislim na tebe nego opcenito na takve ljude.
- sagitarius
- Kontakt:
Ja mislim da si ti jedini debil ovdje, al dobro znamo da vi iz selje drkate na alma ras, a i vlasnik drka na selju…svrakino1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:58Grad Olovo ima termalnu banju i Alma Ras
Užas
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- svrakino1921
- Kontakt:
sagitarius je napisao/la: ↑28 jan 2026, 05:03Ja mislim da si ti jedini debil ovdje, al dobro znamo da vi iz selje drkate na alma ras, a i vlasnik drka na selju…svrakino1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:58Grad Olovo ima termalnu banju i Alma Ras
Užas
Naravno Alma Ras je Alma Ras
Bolje i to nego iz budžeta Grada Zenica uzet milion maraka za Celik - da se pojacate za ulazak u PL a Grad nema grijanja
Penzioneri se griju na grijalice i računi za struju po 180 maraka + racun nekakvom grijanju još na to 47 maraka
Penzioneri vam za racun za struju kažu racun za guju
Prvo sredite grijanje u Gradu pa onda Liga 10
Jade jadne
Kad ti navijac kluba koji je imo humanitarni br krene pametovat o tome sta treba i kako i od koga uzeti pare znaj da je sve otislo u ****,da ne pricam gdje bi bili da im nije para iz kantona i Vice koji daje pozajmicesvrakino1921 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 07:20sagitarius je napisao/la: ↑28 jan 2026, 05:03Ja mislim da si ti jedini debil ovdje, al dobro znamo da vi iz selje drkate na alma ras, a i vlasnik drka na selju…svrakino1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:58Grad Olovo ima termalnu banju i Alma Ras
Užas
Naravno Alma Ras je Alma Ras
Bolje i to nego iz budžeta Grada Zenica uzet milion maraka za Celik - da se pojacate za ulazak u PL a Grad nema grijanja
Penzioneri se griju na grijalice i računi za struju po 180 maraka + racun nekakvom grijanju još na to 47 maraka
Penzioneri vam za racun za struju kažu racun za guju
Prvo sredite grijanje u Gradu pa onda Liga 10
Jade jadne
Ma ko prvi bude na kraju neka i udje u Pl. Celik, Sloboda, Travnik, Stupcanica, Gosk, Tosk, nije bitno.
Nek Sloboda zareda 13 pobjeda, ako bude prva na kraju ja cu reci zasluzeno i cestitat. Isto vazi i za ostale nabrojane.
Pisao sam to vec jednom ovdje vidim dva ili tri kluba koji mogu igrati pl. Slo, Celik, Gosk. Ovo ostalo buranija, niko nema ni infrastrukturu, a ni kes.
Svrakino je pravi onaj seljak rumeni. Kad ce jednom grad Sarajevo sredit vodiu. 2026 a na Visnjiku svake godine redukcija vode. Prvo sredite vodu pa onda sve ostalo.
Nek Sloboda zareda 13 pobjeda, ako bude prva na kraju ja cu reci zasluzeno i cestitat. Isto vazi i za ostale nabrojane.
Pisao sam to vec jednom ovdje vidim dva ili tri kluba koji mogu igrati pl. Slo, Celik, Gosk. Ovo ostalo buranija, niko nema ni infrastrukturu, a ni kes.
Svrakino je pravi onaj seljak rumeni. Kad ce jednom grad Sarajevo sredit vodiu. 2026 a na Visnjiku svake godine redukcija vode. Prvo sredite vodu pa onda sve ostalo.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 14 gostiju.