FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobro je što se Mlinarić vratio, teško je trenutno pronaći takvog igrača koji može solidno pokriti više pozicija plus što je tu već pola godine.
Zahvalan i koristan igrač.
Zahvalan i koristan igrač.
Nas novi igrac slusa baju malog knindzu, a stari mu kaci ratka mladica
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Odmah sa istoka mu psovat i babu i ratka i bmk, da je Ronaldo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- muhamedhulk
- Kontakt:
objasni ovo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:29Jel neko stvsrno misli da bi Mamic radio za nekoga ?
jel to Mamic kauboj a ovo divlji zapad pa svako ulijece klizeci...stvarno mislis da je Mamic samo usao u Klub i rekao ja sam sad glavni baja?
Ja mogu razumijeti da je RAD Mamica nezavisan i da mu se niko ne petlja u posao (sto i treba) ali da on radi sam za sebe? Smijesno. Bas ce to Tan ili sad Ismir to dati.
Stvar placanja je izmedju njih, mislim da je logika da Mamic uzima proviziju u transferima i da ne radi za platu ali jos uvijek Klub ima osobu koja nije Mamic a koja mora aminovati transfere.
Ovo oko violete, pa i Mamica, jel to oni vole Klub pa su tu da unesu pare, bez ikakvog profita? Ko to ima para da daje svake godine 5-10 mil KM KEŠA (čiste pare) u nesto sto JEDINO moze vratiti prodajom igraca i ugradjivanjem u transfere?
Dajte malo budite ozbiljni....
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pa može li veći poraz ako jedan takav i dobije mogućnost da zaigra u Sarajevu? Kakvo crno psovanje, on NE SMIJE zaigrati nikad niti potpisati ugovor u Sarajevu kao takav. Kad već voli srbovati, neka jede i slamu.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Stavit ću i ja sad post na Twitter da si ti štovatelj Mladića i to će ko bit relevantno.
Nekakav debil stavio i sad to kao bitno mnogo, ima li gdje mali da to objavljuje ? Stari na stranu. Ima svakakvih debila. Ne vidim da je dijete tu krivo.
Nekakav debil stavio i sad to kao bitno mnogo, ima li gdje mali da to objavljuje ? Stari na stranu. Ima svakakvih debila. Ne vidim da je dijete tu krivo.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ne treba mali ispastati radi oca a to sta on slusa gluposti.Slusa ti ga svaki igrac sto dodje a Boga mi i dobar dio tvog naroda samo sto sute.Vranjes je išaran vojvodama bio najborbeniji u dresu reprezentacije.Ako ce se mali boriti i valjat nam poslije dobro nam dosao i sretno.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
-
BordoAhbab
- Kontakt:
Prica nije glupa uopste, ako je ovo istina trebamo na sve nacine blokirati da se taj mali vrati u klub. Zamisli obrnutu situaciju, da neki nas velica neke nase heroje nikad ne bi dobio priliku da zaigra u RS-u a kamoli u Srbiji. Ovo ne smijemo zanemariti naravno ako je skroz tacna situacija da mali dolazi iz fasisticke porodice
Slažem se, ne treba doć ni da vidi grad a kamo li da zaigra. Al znaš brate ko nam u klubu odlučuje.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Jel danas u 12.00 ili 13.00 ???
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
BordoAhbab
- Kontakt:
-
jurisicduska
- Kontakt:
Iskreno ne bih da ulazim u privatne stvari ali ne treba nikom suditi na osnovu roditelja. Jednostavno nije posteno nit je normalno. Kad mali napravi incident te vrste onda ću vas shvatiti.
Uostalom dijete je, ne mora znacit da će ikad minut odigrat kod nas.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sudi mu na osnovu onoga sto on postavlja onda, a to je Baja Mali Knindza, poznat po hitovima poput Ne volim te Alija zato sto si balija.jurisicduska je napisao/la: ↑28 jan 2026, 11:52Iskreno ne bih da ulazim u privatne stvari ali ne treba nikom suditi na osnovu roditelja. Jednostavno nije posteno nit je normalno. Kad mali napravi incident te vrste onda ću vas shvatiti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- napoleon72
- Kontakt:
Tom logikom, i Mamic podrzava Thompsona koji pjeva "Herceg Bosno srce ponosno".NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 jan 2026, 11:59Sudi mu na osnovu onoga sto on postavlja onda, a to je Baja Mali Knindza, poznat po hitovima poput Ne volim te Alija zato sto si balija.jurisicduska je napisao/la: ↑28 jan 2026, 11:52Iskreno ne bih da ulazim u privatne stvari ali ne treba nikom suditi na osnovu roditelja. Jednostavno nije posteno nit je normalno. Kad mali napravi incident te vrste onda ću vas shvatiti.
Al et, svakako nisam za to da dovodimo potomke cet.nika jer gen ce proradit kad tad.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Hvala Ahbabu
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, Taree i 50 gostiju.
.png)