FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
67
19%
2. Borbu za Evropu
170
48%
3. Sredinu tabele
58
16%
4. Borbu za opstanak
62
17%

Ukupno glasova: 357

sanjinusto
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sanjinusto » 28 jan 2026, 12:49

Huskovic moze eksplodirati kod nas. Mlad je, igrao je puno jacu ligu, bio na prosirenim spiskovima A repke Austrije, igrao za njihove mlade selekcije. Nijedan napadac od ovih nasih nije ni blizu po tome, ali kljucna rijec ovdje je "moze." Nista nam ne garantuje da ce se snaci, a nama treba napadac za kojeg znamo da je u stanju realizovati sanse koje mu se naprave. Sta mozemo, pozeljeti mu dobrodoslicu ako dodje i nadati se najboljem.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 28 jan 2026, 12:59

sanjinusto je napisao/la:
28 jan 2026, 12:49
Huskovic moze eksplodirati kod nas. Mlad je, igrao je puno jacu ligu, bio na prosirenim spiskovima A repke Austrije, igrao za njihove mlade selekcije. Nijedan napadac od ovih nasih nije ni blizu po tome, ali kljucna rijec ovdje je "moze." Nista nam ne garantuje da ce se snaci, a nama treba napadac za kojeg znamo da je u stanju realizovati sanse koje mu se naprave. Sta mozemo, pozeljeti mu dobrodoslicu ako dodje i nadati se najboljem.
Njemu samo treba da igra redovno od prve minute i vjera trenera. On je rang ili dva veci iznad ove lige. On i Prokop ce pokazati klasu

sanjinusto
Kontakt:

Post Postao/la sanjinusto » 28 jan 2026, 13:03

Hazre je napisao/la:
28 jan 2026, 12:59
sanjinusto je napisao/la:
28 jan 2026, 12:49
Njemu samo treba da igra redovno od prve minute i vjera trenera. On je rang ili dva veci iznad ove lige. On i Prokop ce pokazati klasu
Mogao bi mu biti problem sto imamo dva napadaca koja su zasticeno godiste i koja ce, ako nista zbog tog pravila, morati dobijati minute. Slazem se za Prokopa, strasan igrac.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 28 jan 2026, 13:07

Sjeća li se neko Andreja Modića? :kafa:
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 28 jan 2026, 13:10

Pablo11 je napisao/la:
28 jan 2026, 11:57
Levin je napisao/la:
27 jan 2026, 23:32
Robert Murić, Amar Ćatić, Ivan Marić i Anel Šabanadžović :twisted: i završiti prelazni rok. :kafa:
Sabanadzovic ozbiljna krampa uvijek bio.
Fino mi na njemu zaradismo ako se ne varam. Iz nekog razloga meni drag igrač.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 28 jan 2026, 13:25

Još malo... 🔵⚪
20. kolo WWIN Lige BiH: Posušje - Željezničar (Nedjelja, 08.02. - 13:00 sati)
1/8 finala Kupa BiH: Željezničar - Slavija (Četvrtak, 12.02. - 18:00 sati)

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 28 jan 2026, 13:25

Dobar trener može od lošijeg rostera napraviti solidnu ekipu, loš trener može lako i dobre igrače unazaditi. Hocu da vjerujem da Siniša spada u ove prve. Svi bi voljeli da smo uspjeli dovesti još 2-3 upotrebljiva igrača a vjerujem najviše Siniša ali ako ce to biti dovođenje samo radi broja i da pojedini forumaši sejre onda je ovakav prelazni rok dobar. Volio bih da se tek poslije kvalitetnog skautinga dovode pojedini igrači i bolje jedan duplo skuplji nego dva škarta. Za sve ovo ipak treba strpljenja. Europa je poželjna ali Adžem je devastitrao ekipu i teško je sada Europu stavljati pod moranje. Preostaje borba za to famozno 4 mjesto koje i ne mora voditi u Europu kao I borba za kup gdje uspjeh zavisi od više faktora.

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 28 jan 2026, 13:34

Levin je napisao/la:
28 jan 2026, 13:07
mozel branimir vistica da dodje?
nek crknu dusmani, najjaci smo

Mahalasi
Kontakt:

Post Postao/la Mahalasi » 28 jan 2026, 13:37

Valter je napisao/la:
28 jan 2026, 13:25
Dobar trener može od lošijeg rostera napraviti solidnu ekipu, loš trener može lako i dobre igrače unazaditi. Hocu da vjerujem da Siniša spada u ove prve. Svi bi voljeli da smo uspjeli dovesti još 2-3 upotrebljiva igrača a vjerujem najviše Siniša ali ako ce to biti dovođenje samo radi broja i da pojedini forumaši sejre onda je ovakav prelazni rok dobar. Volio bih da se tek poslije kvalitetnog skautinga dovode pojedini igrači i bolje jedan duplo skuplji nego dva škarta. Za sve ovo ipak treba strpljenja. Europa je poželjna ali Adžem je devastitrao ekipu i teško je sada Europu stavljati pod moranje. Preostaje borba za to famozno 4 mjesto koje i ne mora voditi u Europu kao I borba za kup gdje uspjeh zavisi od više faktora.
Jeko Sinisa?

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 28 jan 2026, 13:39

Mahalasi je napisao/la:
28 jan 2026, 13:37
Valter je napisao/la:
Jeko Sinisa?
Sinisa Karan

lexluthor
Kontakt:

Post Postao/la lexluthor » 28 jan 2026, 13:41

SG1921 je napisao/la:
26 jan 2026, 21:25
lexluthor je napisao/la:
26 jan 2026, 19:41

Ovo dobro procitajte svi vi mladji. A i stariji Boga mi.
Ne pokrenemo li se svi zajedno uskoro se nece ni znati da postojimo u svom gradu!
Izgleda da su kod nas mlađi teško razočarenje. Kod njih ta omladina nosi cijelu ovu priču, organizovano, vidljivo i stalno prisutno. Očigledno je da iza toga stoji i finansijska i logistička podrška iz kluba, jer nema šanse da sve rade na svoju ruku ali ko nam je kriv. Naravno, odgovornost nije samo na njima i stariji se moraju uključiti, bez dileme. Prođite brate krug gradom i vidjet ćete stanje. Naše prisustvo se danas svodi na Grbavicu, Alipašino Polje i Dobrinju. Suženi maksimalno. Svaka druga lokacija nam je prešarana prekrečena, dok njihovi i dalje niču bez otpora i to pred našim vratima. Evo samo par primjera mimo starog grada i centra što su nam prešarali
Čengic Vila, 3 minute od Grbavice

slika
slika

Dobrinja

slika

Otoka

slika
Drago mi je što vas ima još koji shvatate o čemu pišem. Kao što je Drogba iznad napisao, sto posto im je ovo jedini način na koji mogu parirati, ali ovo se radi sistemski i ako ovako ostane, gubimo naselje po naselje i navijača po navijača.
Na ove dodaj presarane tacnije prekrecene sve nase grafite u centru grada oko katedrale, doslovno prekrece i urade neku nebulozu od grafita da bude kao da nikad nije ni bio nas tu. Marijin dvor 1921 prekrecen, onda 87 preko puta zgrade s mašnom prekrecen bordo nijansom kao da je njihov. U starom gradu sve i jedan prekrecen.
Samo da napomenem za one mladje, stari grad je imao prije rata ekipu koja je mozda najatarija navijacka podgrupa u gradu a to su bili bistrik boys. Jos je neko ziv od njih, ali hocu reci na bistriku pa citavom duzinom kuda je nekad ciro isao su sva naselja nasa bila i onda dodju oni kazu nas je stari grad.
Angazujte se svi redom nemojte biti pasivni posmatraci kako vam doslje iz raznih dijelova drzave preuzimaju grad pod izgovorom jedan grad jedan klub, to je njihov mentalitet osjecaj manje vrijednosti pa se tako namecu. ;)

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 28 jan 2026, 13:53

Pablo11 je napisao/la:
28 jan 2026, 11:57
Levin je napisao/la:
27 jan 2026, 23:32
Robert Murić, Amar Ćatić, Ivan Marić i Anel Šabanadžović :twisted: i završiti prelazni rok. :kafa:
Sabanadzovic ozbiljna krampa uvijek bio.
Nadam se da administracija prati ovog hulaglupkicu, koja mrzi sve posebno bivse mlade igrace iz nase skole, bicse trener, hulagluokica nije navijac Zelje uopce??

antibot
Kontakt:

Post Postao/la antibot » 28 jan 2026, 13:56

Znal se dokle je jug,jesu li poceli radit?

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 28 jan 2026, 13:59

GavranBeli je napisao/la:
28 jan 2026, 13:39
Mahalasi je napisao/la:
Valter je napisao/la:
Jeko Sinisa?
Sinisa Karan
Naravno mislio sam na Slavišu.
Hulahopka interesantno je da te ime Siniša asociralo na tvog političkog favorita. Bilo bi interesantno znati koji je klub u tvom srcu

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 28 jan 2026, 14:02

Valter je napisao/la:
28 jan 2026, 13:59
Mahalasi je napisao/la:

Jeko Sinisa?
Sinisa Karan
Hulahopka interesantno je da te ime Siniša asociralo na tvog političkog favorita. Bilo bi interesantno znati koji je klub u tvom srcu
Da je ovo napisao neko ko nije iz agenture magacionera iz rajlovca sad bi bilo 20 acc da ismijavaju, al posto je ovaj gunj to je greska samo. Ne znaju ovi iz rajlovca ime trenera mozdane vijuge im prestale raditi kako im nema nikog u klubu odmah vise slazu police u rajlovcu. Mozak im ispuho.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 28 jan 2026, 14:07

28 jan 2026, 14:02
Valter je napisao/la:

Sinisa Karan
Da je ovo napisao neko ko nije iz agenture magacionera iz rajlovca sad bi bilo 20 acc da ismijavaju, al posto je ovaj gunj to je greska samo.
A prozvani (hulahopka) odgovor njemu hitan tad dade. Iskreno očekivao sam od tebe malo pametniju repliku jer sa bezbroj svojih nikova dobro trolaš temu. Najinteresantnije mi je kada se sam sa sobom posvađaš.

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 28 jan 2026, 14:17

Valter je napisao/la:
28 jan 2026, 14:07
Valter je napisao/la:

Da je ovo napisao neko ko nije iz agenture magacionera iz rajlovca sad bi bilo 20 acc da ismijavaju, al posto je ovaj gunj to je greska samo.
A prozvani (hulahopka) odgovor njemu hitan tad dade. Iskreno očekivao sam od tebe malo pametniju repliku jer sa bezbroj svojih nikova dobro trolaš temu. Najinteresantnije mi je kada se sam sa sobom posvađaš.
Kad nas Sinisa poslozi bice to dobro a sad se ufati slaganja polica u rajlovcu

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 28 jan 2026, 14:22

28 jan 2026, 14:17
Valter je napisao/la:

Nekako sebe intelektualno podcjenjujem ako se nastavim sa tobom plaho raspravljati.
U nekom narednom period Irfo moderator reci ce kako je opet i nanovo banovan naš dobri “hulahopka”. Ne vidim cemu to više kada je nekim dušmanima Želje u interesu da si ovdje. Zato neka te.

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 28 jan 2026, 14:26

Valter je napisao/la:
28 jan 2026, 14:22
28 jan 2026, 14:17
Valter je napisao/la:

Nekako sebe intelektualno podcjenjujem ako se nastavim sa tobom plaho raspravljati.
U nekom narednom period Irfo moderator reci ce kako je opet i nanovo banovan naš dobri “hulahopka”. Ne vidim cemu to više kada je nekim dušmanima Želje u interesu da si ovdje. Zato neka te.
Ti pišeš o intelektu a svaki drugi post hulahopka. Inace ste vi iz rajlovca skolovani, pametni, vidi se po tvojim postovima.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 28 jan 2026, 15:11

Levin je napisao/la:
28 jan 2026, 13:07
Ja se sjecam da je bio potpisan ali ne sjecam ga se na terenu. Takozvani omladinac AC Milana.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, b00t, Cwirek, Hazre, ristagrad, seha77 i 55 gostiju.