FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nemamo mi sada igraca koji ce probiti jedan na jedan. Tuga, bit ce ovo proljetne patnje !
U novi boj ...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Izgubiti od Shkendije, pa i u pripremnoj utakmici je ponižavajuće.
Druga postava odlicna, da je malo srece bilo okrenuli bi rezultat. Zivlje bolje uigranije izgledaju.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Smanji doživljaj.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑28 jan 2026, 14:19Hahahahah **** li ti pas mater pripremna je utakmica
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Stjepanovic citave pripreme dobar ali vidite Drece kakva masina jebote,dajte ga odma da igra mjenjajte to pravilo vise bi nam znacio i od Ljajica,odbrana sa Gojkovicem i bez Gojkovica nije ista
Ako niste znali Skendija je u playoffu konferencije kakve neznalice cuj sramota izgubiti pripremnu od kvalitetne ekipe a ljetos izgubili od Vukovara 3-0 hahahah
Ako niste znali Skendija je u playoffu konferencije kakve neznalice cuj sramota izgubiti pripremnu od kvalitetne ekipe a ljetos izgubili od Vukovara 3-0 hahahah
Zašto? Bolja su ekipa od nas. Igraju KL, 7 bodova skupili. Lijepu priliku za prolazak dalje imaju.
Pored toga vidi koliko su utakmica odigrali, a koliko mi.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 28 jan 2026, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
- MokraKifla
- Kontakt:
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Iskreno bih vise volio gledati ovu drugu ekipu u ligi samo sto bi mjenjao je Ljajic za Mlinarica i mozda Dizdarevic za Ristovskog
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Cek, cek, cek, jel to ide prica da Stjepanovicu treba dati VISEGODISNJI ugovor, a prije 13 dana se yebavale majke sto je doveden na probu ?
Utakmica 'nako, pripremna je, yebat je. Opet raduje drugo poluvrijeme i par golobradih momaka koji bas grizu.
Steta za Mamasa.
Utakmica 'nako, pripremna je, yebat je. Opet raduje drugo poluvrijeme i par golobradih momaka koji bas grizu.
Steta za Mamasa.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
A Stjepanovicu se yebavalo sve, cuj na probi, mi smo veliki klub, sta ce na pripremama itd itd... Zasluzio je ugovor, mala plata, nista losije od Turde Paskaleva Jovica koji su Bog zna kakvu imali.
Ali svaki put kad se kudi izadje na dobro, svake pripreme kod Zekica ista prica bila a mi nikad bolji nismo bili. I sad isto ocekujem, neko mi je misljenje da se vise ide na fizicku spremu nego na takticku, ipak su svi skoro ostali isti igraci.
Nastaviti formu od dolaska Cvitanovica sa jacom fizickom spremom bi bilo strahota
Ali svaki put kad se kudi izadje na dobro, svake pripreme kod Zekica ista prica bila a mi nikad bolji nismo bili. I sad isto ocekujem, neko mi je misljenje da se vise ide na fizicku spremu nego na takticku, ipak su svi skoro ostali isti igraci.
Nastaviti formu od dolaska Cvitanovica sa jacom fizickom spremom bi bilo strahota
Ma rezultat je nebitan, ali lose smo igrali danas, djelujemo nekako tromo i umorno. Vjerujem da ce to puno bolje izgledati protiv prijedora
- MokraKifla
- Kontakt:
Vala vjerujte nisu bitni rezultati prijateljskih nije to prava slika nas, tu igraci igraju na nekih svoji 50%. I kad smo pobijedjivali bil ismo "sampioni priprema" i onda sedam dana poslije torpedo te izbaci u prvom kolu ecl. Realno stanje ce se tek vidjeti na prvoj ligaskoj utakmici kad bas budu morali zapeti i igrati jer ce im to ovisti od statusa u ekipi time polako ljudi i bez brige bit ce ovo dobro aBd.
Meni je iskreno ova omladina odlicna, bice ovdje bas dobrih igraca.
ma danas losa utakmica, oba gola smo dali kao plod njihovih gresaka. uglavnom mozda i malo previse ocekujemo
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma **** prijateljsku. Odnos u prvom poluvremenu nije valjao. Govor tijela nije valjao. Fali igrac dva. Ok hajd Mlinaric i Gojkovic će sigurno u prvu postavu. Samo me zanima ideja ka gore. Impotentno je sa Renanom. Mehmedovic i Turkes izgledaju bolje u paru.
- PeppermintSA
- Kontakt:
**** rezultat. Oni odigrali takmicarsku, jako borbenu utakmicu. Mi odigrali prvih 60 min preko neke stvari i to je to. Meni je samo nedopustivo da odigraš onako bezvoljno i neodgovorno. Mora se poštovati dres. Neprihvatljivo je da 4 najiskusnija igrača na terenu s najvećim karijerama svaku loptu pogriješe.
Drugo poluvrijeme mnogo bolje utoliko što su se djeca razletila. Dreca, Mehmedović, Dizdarević i Stjepanović moraju igrati u nadolazećoj polusezoni. Moraju imati ozbiljnu minutažu.
Drugo poluvrijeme mnogo bolje utoliko što su se djeca razletila. Dreca, Mehmedović, Dizdarević i Stjepanović moraju igrati u nadolazećoj polusezoni. Moraju imati ozbiljnu minutažu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijelisampion, dmx, Google [Bot], juka55, mnon46, napoleon72, nedimmmm1337 i 80 gostiju.