Gubiš od ekipe koja je 3. u amaterskoj makedonskoj ligi. Ti baš poznaješ fudbal i zadovoljan si sa ovom kaqina partijom danas.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Druže iskreno brukas se. Nismo igrali ni sa kakvim amaterima nego sa ekipom koja igra grupe KL koje mi evo sanjamo. I to ekipe koja u grupama dobro igra. Bas ozbiljna ekipa. Ocito ne pratiš al eto nije sramota ni to reci.
Prostup svakako mora biti jaci, pogotovo prvo poluvrijeme, odigralo se prekokurca svi redom. Al opet bolje sad na pripremnoj nego kad krene..
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 28 jan 2026, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ti amateri igraju play off KL dok mi nismo i dalje dosli dalje od 2. Pretkola u tom istom takmicenju, ako su oni amateri sta smo onda mi..
Pa kako "AMATERI" igraju Konferencijsku ligu ? I ne da igraju, nego izborili plasman dalje. I ne da su izborili plasman dalje nego iza sebe ostavili npr. Zrinjski, Rapid, Slovan, Legiu, Dinamo K. ???
De oratite malo pa komentarisite. Nisu Real, to znamo, ali nisu ni amateri kako ih Bosnje zele prikazati.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Dok god nam ekipe poput shkendije drže čas fudbala, a mi zadovoljni, nema izgradnje mentaliteta. Da su bopac i zrinja tako govorili za aston vilu i ostale, bili bi zakucani za drugo pretkolo kao što smo mi zadnjih godina. Svjedoci smo da razlike u klubovima od 7 i 27 miliona više jedva i da ima.
Jeste pripremna i ozbiljan protivnik, rezultat nije mjerilo ali trebaš nešto i pokazati.
Svi u zenicu!
Jeste pripremna i ozbiljan protivnik, rezultat nije mjerilo ali trebaš nešto i pokazati.
Svi u zenicu!
Sad je konferens liga mjerilo neko, ljudi nemojte mjesat konferens grupu i grupu lige evrope.
Naravno da je pripremna naravno da su te utakmice da se vidi gdje skripi, al ljudi mi za 7 dana igramo protiv radnika.
Skendija je nikakva kvalitet da ti 7 dana pred prvenstvo lagano zabije 3 komada, i sto je jos crnje igra sa base strane bila je blago receno siromasna.
Ova djeca su izgledala bolje jer nisu kalkulisali kao sto to radi Adem Rile renato gojko itd itd i drugo ovi su sigurni da su sigurni ovo je djeci zadnja sansa da nerade bingu
Naravno da je pripremna naravno da su te utakmice da se vidi gdje skripi, al ljudi mi za 7 dana igramo protiv radnika.
Skendija je nikakva kvalitet da ti 7 dana pred prvenstvo lagano zabije 3 komada, i sto je jos crnje igra sa base strane bila je blago receno siromasna.
Ova djeca su izgledala bolje jer nisu kalkulisali kao sto to radi Adem Rile renato gojko itd itd i drugo ovi su sigurni da su sigurni ovo je djeci zadnja sansa da nerade bingu
samo treba reci da nas je covjek od 39 godina danas rasturo
- GalileoGalilei
- Kontakt:
To legende, ne valja ništa zbog jedne pripremne utakmice. Isto kao što prije par dana nismo Barca na osnovu jedne pripremne utakmice, tako ni sad nismo amateri zbog ove. Naučite već jednom šta su pripremne utakmice. Sto godina perete na ruke sa jednim te istim.
Neki dan Stjepanović krampa iz Solina, sad dobar igrač. Dovoljno ste rekli.
Neki dan Stjepanović krampa iz Solina, sad dobar igrač. Dovoljno ste rekli.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Sarajevo je i osvajalo kroz historiju najvise trofeja kad su glavni igrači bili naši juniori , tako da iskreno mislim da i ovi momci to isto da donesu klubu .
Zadnja izmjena: nedimmmm1337, dana/u 28 jan 2026, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ljudi niste gledali utakmicu. Nikakav "cas fudbala" nama nije odrzan. Nikakav! Realno, izgubili jesmo ali smo mi njih nadigrali u svakom segmentu igre. Čak je i osporavani Turkeš bio dobar. Ona djeca u 3 poteza kako izbaciše cijelu odbranu šk3ndije je za aplauz. Mujkić s pola metra prebaci go, Mlinarić onu plasiranu loptu izblokiraše, prečka Turkeša... Ali ne treba ni podcjenjivati Škendiju, nije to bezveze ekipa. Vidjeli ste onog igrača kako otrese Marudzu i složi bombu kroz uši Baniću. Ovo su pripreme niko ne ide 100%. Jos jednom cu ponoviti se da iako djelujemo ok, solidno, fali nam ozbiljan igrac ili dva. Nemojmo u očaj odmah padati
Imaju li gdje klipovi ove plavke iz CG vlade 
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Turkeša osporavaju vise nego sto bi trebali , momak ne kazem da je sad Lewa ali brate dragi nije zasluzio da se toliko pljuje momak . Danas je odigrao i vise nego korektno za razliku od Renana , Mlinarica spojio sa golom jos je nekom spustio loptu fino steta sto nije bio pogodak , igra Ledjima sasvim okej . Meni je više cudno zasto npr Mušija gadja loptom malog ( fizicki ) Mehemdovica a ne Turkeša od dva metra a i iz prekida je isto to .ŠTA_JE je napisao/la: ↑28 jan 2026, 15:53Ljudi niste gledali utakmicu. Nikakav "cas fudbala" nama nije odrzan. Nikakav! Realno, izgubili jesmo ali smo mi njih nadigrali u svakom segmentu igre. Čak je i osporavani Turkeš bio dobar. Ona djeca u 3 poteza kako izbaciše cijelu odbranu šk3ndije je za aplauz. Mujkić s pola metra prebaci go, Mlinarić onu plasiranu loptu izblokiraše, prečka Turkeša... Ali ne treba ni podcjenjivati Škendiju, nije to bezveze ekipa. Vidjeli ste onog igrača kako otrese Marudzu i složi bombu kroz uši Baniću. Ovo su pripreme niko ne ide 100%. Jos jednom cu ponoviti se da iako djelujemo ok, solidno, fali nam ozbiljan igrac ili dva. Nemojmo u očaj odmah padati
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
HAVERU 3 komada je puno od dinama za 54 minute, a ne od ovih.
Mi smo u 10 utakmica primili 5 komada sad u 3 utakmice 4 gola.
U napadu smo bili uzasno u prvom djelu dok smo Gulija imsli a sad na njegovom mjestu igra turkes.
Uz to sve iste greske radimo u sredini Cimi uzme loptu i lagano ko na terminu kad se picigena igra
Adem elezi MLINARIC. Su igraci koje nemogu radit presing prvo sto su spori drugo sto nemaju kondiciju i kad igraju taj neki krnjavi presing
U napadu smo bili uzasno u prvom djelu dok smo Gulija imsli a sad na njegovom mjestu igra turkes.
Uz to sve iste greske radimo u sredini Cimi uzme loptu i lagano ko na terminu kad se picigena igra
Adem elezi MLINARIC. Su igraci koje nemogu radit presing prvo sto su spori drugo sto nemaju kondiciju i kad igraju taj neki krnjavi presing
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 28 jan 2026, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
Za bordobijele boje
Fali Keyremeh i neko umjesto Gulyja fa vrši pritisak na odbranu.
Sta ce tek bit kad nas ovi Ukrajinci dobiju
Nije atraktivan protivnik, a ljudi prvi na tabeli
Nije atraktivan protivnik, a ljudi prvi na tabeli
Elezi je danas bio pogubljen totalno. Više je pokazao Draca u svojih 20 minuta. Odavno pišem da nam naprijed treba brz, agilan igrač koji bi nadomjestio Gulijevu trku i presing. Kad na taj ofanzivni trio dodaš anemičnog i beskorisnog Kuprešaka onda dobiješ ovo što smo danas gledali. Beganović je jednako očajan naprijed, ali je bar trčao i pokušavao za razliku od ostalih.Pitar6785 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 16:05HAVERU 3 komada je puno od dinama za 54 minute, a ne od ovih.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kakvi besposličari grob te je.bo
Radite li išta u životu, jeste ikad jednu marku zaradili u životu, imate li bar dan radnog staža (školarci ispričnica).
Kako ikom možete biti relevantni majko moja mila.
Znamljivo da će 90% današnjih forumaša koji su ispratili je.benu pripremnu utakmicu to isto raditi i u petak a Bogu dragom nas hiljadu će biti na Koševu i podržati ekipu u pobjedi.
Radite li išta u životu, jeste ikad jednu marku zaradili u životu, imate li bar dan radnog staža (školarci ispričnica).
Kako ikom možete biti relevantni majko moja mila.
Znamljivo da će 90% današnjih forumaša koji su ispratili je.benu pripremnu utakmicu to isto raditi i u petak a Bogu dragom nas hiljadu će biti na Koševu i podržati ekipu u pobjedi.
Herson je napisao/la: ↑28 jan 2026, 16:13Elezi je danas bio pogubljen totalno. Više je pokazao Draca u svojih 20 minuta. Odavno pišem da nam naprijed treba brz, agilan igrač koji bi nadomjestio Gulijevu trku i presing. Kad na taj ofanzivni trio dodaš anemičnog i beskorisnog Kuprešaka onda dobiješ ovo što smo danas gledali. Beganović je jednako očajan naprijed, ali je bar trčao i pokušavao za razliku od ostalih.Pitar6785 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 16:05HAVERU 3 komada je puno od dinama za 54 minute, a ne od ovih.
Ona formacija je **** zavalio se elezivne moze igrat u onoj formaciji, nemaš bekova za onu formaciju, uz to odavno i nemas napadaca ovo je rak rana od turkesa i renana, ostalo manje vise poznato i ok.igrali protiv ekipe koja je duzi nis godina skupa, i dobro igraju u evropi za razliku nas. Sve u svemu ocekivan slijed dogadjaja , guli nam je najbolji igrac bio tesko da ce ga iko zamijeniti.. sve u svemu dobili smo neku djecu, evo i nedeljka ovog sacekat pocetqk sezone i polahko, bijemo najbitniju bitku sada ovo manje vise je ok
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, Taree i 52 gosta.

.png)