Nama je liga konferencije itekako mjerilo sve dok sami ne udjemo u nju i dokazemo da smo na tom levelu. Sve dok prvo pretkolo ne mozemo proci, trebamo se poklopit i ne ponizavat.Pitar6785 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 15:49Sad je konferens liga mjerilo neko, ljudi nemojte mjesat konferens grupu i grupu lige evrope.
Naravno da je pripremna naravno da su te utakmice da se vidi gdje skripi, al ljudi mi za 7 dana igramo protiv radnika.
Skendija je nikakva kvalitet da ti 7 dana pred prvenstvo lagano zabije 3 komada, i sto je jos crnje igra sa base strane bila je blago receno siromasna.
Ova djeca su izgledala bolje jer nisu kalkulisali kao sto to radi Adem Rile renato gojko itd itd i drugo ovi su sigurni da su sigurni ovo je djeci zadnja sansa da nerade bingu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- Maroon1946
- Kontakt:
Kamo srece da je postojala prije 10 god, minimalno 4 puta bi se kvalifikovali. Mislim da se bez titule ne moze kvalifikovati, tako da bi to trebao biti cilj broj #1 titula i KL sljedece godine.napoleon72 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 16:39Nama je liga konferencije itekako mjerilo sve dok sami ne udjemo u nju i dokazemo da smo na tom levelu. Sve dok prvo pretkolo ne mozemo proci, trebamo se poklopit i ne ponizavat.Pitar6785 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 15:49Sad je konferens liga mjerilo neko, ljudi nemojte mjesat konferens grupu i grupu lige evrope.
Naravno da je pripremna naravno da su te utakmice da se vidi gdje skripi, al ljudi mi za 7 dana igramo protiv radnika.
Skendija je nikakva kvalitet da ti 7 dana pred prvenstvo lagano zabije 3 komada, i sto je jos crnje igra sa base strane bila je blago receno siromasna.
Ova djeca su izgledala bolje jer nisu kalkulisali kao sto to radi Adem Rile renato gojko itd itd i drugo ovi su sigurni da su sigurni ovo je djeci zadnja sansa da nerade bingu
- napoleon72
- Kontakt:
Jbg brate, da je Evropska liga postojala 2007. mi bismo je igrali. Znam ja da je prvaku olaksan put do grupa al opet se valja probit kroz 2/3 pretkola. Nama ni status nosioca ni lagani protivnici ne znace puno kad smo u zadnjih 10ak godina ispadali od Milsamija, Torpeda, Kukesija, Zarie, ranije Zete... nije bas da ti titula garantuje grupu, samo ti daje lakse protivnike, al i ovi gore su bili lagani pa nas samarali. Daleko smo mi od ponizavanja bilo koga.Maroon1946 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 16:46Kamo srece da je postojala prije 10 god, minimalno 4 puta bi se kvalifikovali. Mislim da se bez titule ne moze kvalifikovati, tako da bi to trebao biti cilj broj #1 titula i KL sljedece godine.napoleon72 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 16:39Nama je liga konferencije itekako mjerilo sve dok sami ne udjemo u nju i dokazemo da smo na tom levelu. Sve dok prvo pretkolo ne mozemo proci, trebamo se poklopit i ne ponizavat.Pitar6785 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 15:49Sad je konferens liga mjerilo neko, ljudi nemojte mjesat konferens grupu i grupu lige evrope.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Uzivam u komentarisanju pripremnih. 20 godina ista rasprava, isto ko kad ostanemo bez trenera pa je li se prica sa husrefom ili ne. Volim vas sve.
A cg plavka imam ja video ako bas treba
A cg plavka imam ja video ako bas treba
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ko je plavka i kakav video?, nisam obavješten.
Gdje je plavka 
Ja koliko ga prizeljkujemo i povezujemo s nama bojim se ako dodje da nebude fula žešća
Sad ga ne priželjkuje niko. Trebaju nam igrači drugačijeg profila na drugim pozicijama. Njegov dolazak može malo unaprijediti ekipu, ali neće otkloniti nijedan od gurućih problema.
A koliko vidim sumnjam da će se i riješiti...Herson je napisao/la: ↑28 jan 2026, 17:25Sad ga ne priželjkuje niko. Trebaju nam igrači drugačijeg profila na drugim pozicijama. Njegov dolazak može malo unaprijediti ekipu, ali neće otkloniti nijedan od gurućih problema.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Tekst od proslog mjeseca.Mudražija nema namjeru doći u Wwin ligu Bosne i Hercegovine i tu je kraj priče.
https://sportsport.ba/fudbal/robert-mud ... tar/512602
jel ulazio danas Gelson?
Zna li se kad tacno igramo sa Radnikom , jel ostalo petak 14 h ?
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
-
Hordas1990
- Kontakt:
Jeste.
Ispravka. Pomjerili jucer ipak.
Zadnja izmjena: Hordas1990, dana/u 28 jan 2026, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
- SilaMoc1946
- Kontakt:
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ne, meni malo čudno da mu se ne daje više više prilike jer mislim da može dosta doprinijeteti ekipi. Strašno je brz i ima odličan dribling ali Cvitanović sigurno zna bolje od mene.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Evo Hamzic na treningu Radnika, zar nije to prekinuto?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Neka neko javi kolegi @tatamata, nasikiro se čovjek zbog onog termina u 14:00

.png)