Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Ove glasine oko Palmera I Uniteda ne odlaze….
Mada I dalje mislim da su gluposti jer je dosadan rok…
- superFrankie
- Kontakt:
Sve to neki lijevi novinari prenose. A svi ozbiljni od Fabrizia, Ornsteina, Lawa i drugih su negirali tu pricu, tako da sto se mene tice nema dvojbe da je samo izmisljotinawadethegreat je napisao/la: ↑26 jan 2026, 22:33Ove glasine oko Palmera I Uniteda ne odlaze….
- Pensioner26
- Kontakt:
- superFrankie
- Kontakt:
Ako je kome jos trebala dodatna potvrdaCole Palmer is untouchable and happy at Chelsea. He is contracted until 2023
~ @SkyKaveh
- Pensioner26
- Kontakt:
Najradosniji sam da je tako.superFrankie je napisao/la: ↑27 jan 2026, 17:24Ako je kome jos trebala dodatna potvrdaCole Palmer is untouchable and happy at Chelsea. He is contracted until 2023
~ @SkyKaveh
A meni se smijali zbog AI-jaPensioner26 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 23:41Mada ima ona stara “gdje ima dima, ima i vatre”…
Eto prozvali ste Romana
- superFrankie
- Kontakt:
Napokon da smo i ovog skinuli sa platne liste, bilo je i vrijemeBREAKING: Raheem Sterling leaves Chelsea with immediate effect on mutual terms.
He’s available now as free agent, as revealed yesterday.
- superFrankie
- Kontakt:
Moram te razocarati, ali je to stvarni post Fabrizia sa Facebooka….IQ200 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 18:49A meni se smijali zbog AI-jaPensioner26 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 23:41Mada ima ona stara “gdje ima dima, ima i vatre”…
Eto prozvali ste Romana
Samo sto je prenio pricu Unitedovog novinara, nije njegova prica. Nakon toga je opet to negirano, cak je receno da se Palmer privatno smije tim glasinama
Hajde bar su uspjeli raskinuti ugovor sa Sterlingom i to bez ikakvih penala.
Auuu stvarno si me razocaro, Palmer ostaje u klubu, a to znaci da se nista ne mijenja ne znam kako cu prezivjetisuperFrankie je napisao/la: ↑28 jan 2026, 17:38Moram te razocarati, ali je to stvarni post Fabrizia sa Facebooka….IQ200 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 18:49A meni se smijali zbog AI-jaPensioner26 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 23:41Mada ima ona stara “gdje ima dima, ima i vatre”…
Eto prozvali ste Romana
Samo sto je prenio pricu Unitedovog novinara, nije njegova prica. Nakon toga je opet to negirano, cak je receno da se Palmer privatno smije tim glasinama
Tri pozadi.
- wadethegreat
- Kontakt:
SNe mora znaciti da je sa 3 vidjet cemo.
ALi jedan stoper u prvih 11...
Sta li je brat zamislio.
ALi jedan stoper u prvih 11...
Sta li je brat zamislio.
Ma ide Reece na stopera, covjek nakon tri sedmice skonto da ima jednog normalnog stopera, RESPECT hahah
Kad sam ga gledao u Ekvadoru mislio sam da je talentovaniji od Estevaa ii pitao se sta vide u Estevau dok je jos imao neka 4 il 5 nastupa. Nije mi jasno kako u Strasbourgu nije uspio. Mislili smo da ce biti blizu Londona ako ga i vrate sa posudbe, a ono...
Fofana konju.
Mene tačno stid naših stopera sve i jednog...Džejms im za 20 minuta pokazao kako se to igra...što neko prethodno reče ne možeš graditi igru kada naši stoperi po utakmici protivniku naštimaju tri zicera...odmah se vidi da je Fofana nivo ispod ove lige i tima...kako ga samo prvi put onaj Hjolund otrese..ovaj rolling oko njega ne treba ni spominjati...kako amatrrski reaguje
Nejma igre
Isto amateri, zasluženo vodi Napoli.
E moj rosenior jos si ti mala maca, ubise nas sa strana, conte je conte
Zadnja izmjena: ElAn10, dana/u 28 jan 2026, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
- superFrankie
- Kontakt:
Kako ovo uzasno izgleda, pa Hojlund izgleda ko Haaland protiv nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.