Amar Dedić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Amar Dedić
kakav promasaj barreira
-
signalidunapark
- Kontakt:
Jel ovo on sada povuko ovu kontru?
Za benficu je najveca steta sto su kasno proigrali u takmicenju, gledam malo tabelu i djeluje mi da tesko mogu u play off i sa pobjedom. Jednostavno dosta toga se mora poklopiti
Al brat otrese Viniciusa
Benfica je možda imala i najteži raspored u ovogodišnjoj LP (Real, Juve, Napoli, Chelsea, Leverkusen, Newcastle, Ajax)
Bez obzira na to morali su imati koji bod vise, a najviše ih koštao poraz u prvoj utakmici protiv najlakšeg protivnika Qarabaga.
Dedić je imao tu veću grešku kod gola Mbappea, mimo toga vrlo dobar.
Bilo bi dobro da sačuvaju vodstvo do kraja i dodju do pobjede.
Bez obzira na to morali su imati koji bod vise, a najviše ih koštao poraz u prvoj utakmici protiv najlakšeg protivnika Qarabaga.
Dedić je imao tu veću grešku kod gola Mbappea, mimo toga vrlo dobar.
Bilo bi dobro da sačuvaju vodstvo do kraja i dodju do pobjede.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 28 jan 2026, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ako izuzmemo gresku po meni odlican. Par puta zaustsvio Viniciusa 1 na 1. Par odlicnih ofanzivnih akija. Stvsrno steta sto nije ispratio Mbapea kod gola, al jbg desi se.
Ok ta greška ali nije mi jasno da ima najlošiju ocjenu.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ne znam sta da mislim o portugalcima. Na jednu stranu ekipa koja ovako presingom izdominira Real definitivno zasluzuje da igra proljece u lp. S druge strane ekipa koja promasi ovoliko prilika protiv reala definitivno nema sta da trazi u lp. Ljudima treba milion sansi da daju gol.
Osim toga pokazalo se da su ovi sa pirineja bas prgavi. Ono sto su bili italijani sada su spanci i portugalci. Konstantno ostro,sa malo fer pleja,stalno neke iskre,svadjanje,guranje. Bolan tvoj igrac na podu i ti igras dalje,onda protivnik igra kad su 2 igraca na podu. Niko ne izbacuje loptu
Osim toga pokazalo se da su ovi sa pirineja bas prgavi. Ono sto su bili italijani sada su spanci i portugalci. Konstantno ostro,sa malo fer pleja,stalno neke iskre,svadjanje,guranje. Bolan tvoj igrac na podu i ti igras dalje,onda protivnik igra kad su 2 igraca na podu. Niko ne izbacuje loptu
englezi ove godine razvaljuje, redom na tabeli pozicije 1,3,4,6,8, i chelsea najlosiji 12.
steta sto nece proci dalje, ali kako i proci kad kuci izgubis od qarabaga i leverkusena ybga..ispade da ce im 1 bod mozda faliti.
U prvenstvu daj Boze da se docepaju lige sampiona ponovo. Sreca pa Amar ide za 60 milku kod Pepa, pa necemo morati gledati Murinja i njegove patnje kroz ligu evrope.
U prvenstvu daj Boze da se docepaju lige sampiona ponovo. Sreca pa Amar ide za 60 milku kod Pepa, pa necemo morati gledati Murinja i njegove patnje kroz ligu evrope.
U onom napadu kad asistira onom vikingu je bilo bolje da je pucao. U sljedecoj situaciji je pucao ali iz losije pozicije heh.
Deda je beton. Mbape bi pobjegao prime Cafuu, ne zamjerim mu to. Dobar u oba pravca i prava je sreca imati beka na ovom nivou.
Deda je beton. Mbape bi pobjegao prime Cafuu, ne zamjerim mu to. Dobar u oba pravca i prava je sreca imati beka na ovom nivou.
- NerminFatic
- Kontakt:
Steta za onu gresku kod gola, ostalo skoro odlicno. Ali igrati u odbrani s onim azbahama na krilu kao Vini i Mbappe, e vala nema goreg zadatka na dunjaluku. Ofanzivno, klasa. 
-
signalidunapark
- Kontakt:
Nije mu pobjegao iz koraka, nego zato što ga nije pratio tj zato što nije ibraćao pažnju na njega, al dobro...Dobar je večeras u globalu.
Baš je zaje.bani moderni wing back i itekako bi bio iskoristiv u velikim klubovima.
Zato sto sofascore “ne gleda” utakmicu nega na osnovu machine learning alogirtma i odredjene metrike pravi kalkulacije.
Pa moze igrac biti nevidljiv citavu utakmicu i onda da se lopta odbije od njega u gol da ima 7.9 ocjenu a neko ko se lomi citavu u da ima 6.5
gledam ovu tabelu, ako dobiju, lahko bi se stvari mogle okrenuti u njihovu korist do kraja tekmi...
-
signalidunapark
- Kontakt:
Tako nekako.Wolffire je napisao/la: ↑28 jan 2026, 22:09Zato sto sofascore “ne gleda” utakmicu nega na osnovu machine learning alogirtma i odredjene metrike pravi kalkulacije.
Pa moze igrac biti nevidljiv citavu utakmicu i onda da se lopta odbije od njega u gol da ima 7.9 ocjenu a neko ko se lomi citavu u da ima 6.5
Da je taj algoritam bezgrešan, niko ne bi imao skaut službu.
kakva akcija i gol na kraju
Ovog Schjelderupa trazi Roma,vidjecemo hoce li otici.. odlican mali
Evo ih sad su 24. ne znam ni ja kako uletise