Usao Driouech kojeg pljuju vise od Esmira, ali hajd
Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Esmir Bajraktarević
Nisam nikako pametan oko njegove situacije. Cinienica je da i Man prozivljava pad forme, nazalost to Esmir nije iskoristio.
S druge strane ni ono eksperimentisanje sa pozicijama nije bas urodilo plodom.
S druge strane ni ono eksperimentisanje sa pozicijama nije bas urodilo plodom.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Ma samo posudba, je.beš ovakav "razvoj".
Manji klub u kojem će biti prvotimac značit će mu puno više nego ovakvo drqanje.
Pa Bajraktarevic je sam kriv, nije sve ni do trenera. Istina, nije nesto igrao puno, ali i kad udje u vecini situacija bude nevidljiv. Nece oni njega cekati vjecno da krene nesto pokazivati. Ko da im sta znaci da ubace drugog mladog igraca, a njega odbace. Svakako su fabrika mladih igraca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije iskoristio svoju sansu dok su falili mnogi u ofanzivi, tako da i zasluzeno nije usao danas u igru.
Karine zasluzeno. 10min gubis, svjez momak na klupi ti ga ne ubacujes.
hajduk živi vječno
Ma naravno da ima je i do njeg. Ali gledaj i ovog strucnjaka dvije izmjene samo napravioDamirT je napisao/la: ↑28 jan 2026, 22:50Pa Bajraktarevic je sam kriv, nije sve ni do trenera. Istina, nije nesto igrao puno, ali i kad udje u vecini situacija bude nevidljiv. Nece oni njega cekati vjecno da krene nesto pokazivati. Ko da im sta znaci da ubace drugog mladog igraca, a njega odbace. Svakako su fabrika mladih igraca.
Bas bolesno, i taj driouech pokaze nulu, isto ko i izgubljeni fernandez.
hajduk živi vječno
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima i do njega to je tačno ali ga i saigrači ignorišu maksimalno. Koliko puta bude sam i ne pomišljaju mu dati loptu. Očigledno ni trener ni saigrači ga ne shvataju ozbiljno i nema slobodu u igri i logično da je izgubio samopouzdanje. Jako je teško pokazati šta možeš u takvoj situaciji. On mora ići iz PSV-a jer ovdje neće dobiti šansu a njemu sada treba da igra.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pa onda ne vjeruje nikome. Dvije izmjene napravio od cega jedna prinudna.
Ma realno i kad udje doslo se do toga da unaprijed znas da nece nista napraviti, sem jednog driblinga i par pokusaja centarsuta. Nista specijalno. Mozda je pozajmica rjesenje da se negdje pokusa afirmisati daleko od pritiska, a i on bome mora zapeti ako misli postati igrac
Ma meni se inace igra psva ne svidja, igra svako za sebe. Mislim eredivisie nije aman jaka liga da ti moras imat neke aman taktike i timsku igru, vec ih uzimaju na individualan kvalitet.
A Esmira su definitivno naucili dosta toga, ali su mu i ubili bezobrazluk i nepredvidivost. Znaci ja evo koji ne gledam precesto esmira, znam da cim krene ulaziti unutra sutat ce i logicno ces mu stat u blok, ako krene po strani visoko, vratit ce loptu jer ne zna desnom ubaciti lijepo.
Defintivno je bolji za poluspica, ali dok god guraju Wannera nema od njeg nista
A Esmira su definitivno naucili dosta toga, ali su mu i ubili bezobrazluk i nepredvidivost. Znaci ja evo koji ne gledam precesto esmira, znam da cim krene ulaziti unutra sutat ce i logicno ces mu stat u blok, ako krene po strani visoko, vratit ce loptu jer ne zna desnom ubaciti lijepo.
Defintivno je bolji za poluspica, ali dok god guraju Wannera nema od njeg nista
PSV je opet u januaru ušao u krizu rezultata, isto kao i prošle sezone.
Vidjet ćemo do kada će trajati?!
Prošle godine im je Ajax poklonio titulu u posljednih 4,5 kola, ali bukvalno.
Ove sezone se čini da je PSV ipak nedostižan s 14 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Feyenord protiv kojeg upravo igraju u narednom kolu.
Nakon ovog ispadanja iz LP će vjerovatno biti promjena do kraja prelaznog roka a s obzirom na bodovnu zalihu u nacionalnom prvenstvu.
Vidjet ćemo kakvi su planovi s Esmirom.
Ovdje se pretjeruje. Niko njega ne sputava nego se traži da igra racionalno. Šta treba, srljati protiv dvojice odbrambenih igrača koji su dobro postavljeni?! Govorim bas o prošloj utakmici.
Na osnovu čega je to on zavrijedio da može tek tako srljati?!
On je u PSV-u još uvijek “niko i ništa”.
Nažalost nije iskoristio najbolje ukazanu priliku u posljednjih nekoliko utakmica. Istina da je saltan s pozicije na poziciju, ali moralo je koliko toliko bolje.
Vidjet ćemo da li ostaje ili ide negdje, i ako ostaje da li neko od konkurencije ide i da li će koga dovoditi?!
Vidjet ćemo do kada će trajati?!
Prošle godine im je Ajax poklonio titulu u posljednih 4,5 kola, ali bukvalno.
Ove sezone se čini da je PSV ipak nedostižan s 14 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Feyenord protiv kojeg upravo igraju u narednom kolu.
Nakon ovog ispadanja iz LP će vjerovatno biti promjena do kraja prelaznog roka a s obzirom na bodovnu zalihu u nacionalnom prvenstvu.
Vidjet ćemo kakvi su planovi s Esmirom.
Ovdje se pretjeruje. Niko njega ne sputava nego se traži da igra racionalno. Šta treba, srljati protiv dvojice odbrambenih igrača koji su dobro postavljeni?! Govorim bas o prošloj utakmici.
Na osnovu čega je to on zavrijedio da može tek tako srljati?!
On je u PSV-u još uvijek “niko i ništa”.
Nažalost nije iskoristio najbolje ukazanu priliku u posljednjih nekoliko utakmica. Istina da je saltan s pozicije na poziciju, ali moralo je koliko toliko bolje.
Vidjet ćemo da li ostaje ili ide negdje, i ako ostaje da li neko od konkurencije ide i da li će koga dovoditi?!
Bajraktarević se posljednjih mjeseci povezivao sa odlaskom iz PSV-a, na što je prvenstveno utjecala mala minutaža koju je dobijao.
Spominjali su se brojni klubovi u vezi sa bh. fudbalerom, prvenstveno iz Engleske, Njemačke, ali i same Nizozemske, no spekulacije su prestale na isti način na koji su i počele.
Sada se o svemu oglasio i trener PSV-a Peter Boszz, koji je potvrdio da Bajraktarević ove zime neće mijenjati sredinu, slično kao i drugi igrači kluba.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nema Mana, povreda.
Ovaj naš uvijek protiv najtezih protivnika dobije puno minuta
Hajmo Eskooo!
Ovaj naš uvijek protiv najtezih protivnika dobije puno minuta
Hajmo Eskooo!
Je li red da konacno nesto odigra kako spada?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
jel neka ozbiljna povreda mana?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.