Ućeramo ti pravoooo!
Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovu temu treba zaključati. 
Cudim se ja ovim velezovcima i velezu, ljudi im hladno uzeli stadion oni pisu saopstenja o rusenju nekog spomenika. Pa mogu ljudi radit sta hoce, vase misljenje i saopstenja su im bas bitna. Vi da ste kako treba nikad vam ne bi stadion uzeli, digli bi cjeli grad, drzavu, uefu, fifu..... Zamisli da je Grbavica pripala rs i da je slavija uzela Grbavicu pa zaratilo bi opet. Pomirite se s time da igrate u selu a ako vam taj spomenik vas znaci trebali ste pitat da vam ga posalju.
Daj Bože da je ovaj i srednju završio...Seher1921 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 22:45Cudim se ja ovim velezovcima i velezu, ljudi im hladno uzeli stadion oni pisu saopstenja o rusenju nekog spomenika. Pa mogu ljudi radit sta hoce, vase misljenje i saopstenja su im bas bitna. Vi da ste kako treba nikad vam ne bi stadion uzeli, digli bi cjeli grad, drzavu, uefu, fifu..... Zamisli da je Grbavica pripala rs i da je slavija uzela Grbavicu pa zaratilo bi opet. Pomirite se s time da igrate u selu a ako vam taj spomenik vas znaci trebali ste pitat da vam ga posalju.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Vidi ovog nesretnika Zrinjski im uzima besplatno igrače, klub mu se naguzio prošle godine da ih nafiluju sa pet golova zbog gol razlike, Jakovljević im J**+ majku dok čitava klupa gleda u pod, mi im damo degenek na našem i njihovom stadionu i on bunca o nekoj hrabrosti, a reintegracija im vratila stadion za koji je naš West FalenSeher1921 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 22:45Cudim se ja ovim velezovcima i velezu, ljudi im hladno uzeli stadion oni pisu saopstenja o rusenju nekog spomenika. Pa mogu ljudi radit sta hoce, vase misljenje i saopstenja su im bas bitna. Vi da ste kako treba nikad vam ne bi stadion uzeli, digli bi cjeli grad, drzavu, uefu, fifu..... Zamisli da je Grbavica pripala rs i da je slavija uzela Grbavicu pa zaratilo bi opet. Pomirite se s time da igrate u selu a ako vam taj spomenik vas znaci trebali ste pitat da vam ga posalju.
Nije ti ovo ok. Nisu njima nikakvi "ljudi" uzeli stadion. Odvoji istorijske cinjenice i bilo kakav rivalitet koji osjecas.Seher1921 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 22:45Cudim se ja ovim velezovcima i velezu, ljudi im hladno uzeli stadion oni pisu saopstenja o rusenju nekog spomenika. Pa mogu ljudi radit sta hoce, vase misljenje i saopstenja su im bas bitna. Vi da ste kako treba nikad vam ne bi stadion uzeli, digli bi cjeli grad, drzavu, uefu, fifu..... Zamisli da je Grbavica pripala rs i da je slavija uzela Grbavicu pa zaratilo bi opet. Pomirite se s time da igrate u selu a ako vam taj spomenik vas znaci trebali ste pitat da vam ga posalju.
Strasno, majke mi...Ovako nesto napisati...Herson je napisao/la: ↑28 jan 2026, 22:53Daj Bože da je ovaj i srednju završio...Seher1921 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 22:45Cudim se ja ovim velezovcima i velezu, ljudi im hladno uzeli stadion oni pisu saopstenja o rusenju nekog spomenika. Pa mogu ljudi radit sta hoce, vase misljenje i saopstenja su im bas bitna. Vi da ste kako treba nikad vam ne bi stadion uzeli, digli bi cjeli grad, drzavu, uefu, fifu..... Zamisli da je Grbavica pripala rs i da je slavija uzela Grbavicu pa zaratilo bi opet. Pomirite se s time da igrate u selu a ako vam taj spomenik vas znaci trebali ste pitat da vam ga posalju.
Ma ovsj rodjen 2015te pojma on nema sta je rat i kakve su torture ljudi prosli i opravdava ovaj fsisticki cin tuga
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Šta bi zaratioSeher1921 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 22:45Cudim se ja ovim velezovcima i velezu, ljudi im hladno uzeli stadion oni pisu saopstenja o rusenju nekog spomenika. Pa mogu ljudi radit sta hoce, vase misljenje i saopstenja su im bas bitna. Vi da ste kako treba nikad vam ne bi stadion uzeli, digli bi cjeli grad, drzavu, uefu, fifu..... Zamisli da je Grbavica pripala rs i da je slavija uzela Grbavicu pa zaratilo bi opet. Pomirite se s time da igrate u selu a ako vam taj spomenik vas znaci trebali ste pitat da vam ga posalju.
Rokni se budalo maloumna,balava....Seher1921 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 22:45Cudim se ja ovim velezovcima i velezu, ljudi im hladno uzeli stadion oni pisu saopstenja o rusenju nekog spomenika. Pa mogu ljudi radit sta hoce, vase misljenje i saopstenja su im bas bitna. Vi da ste kako treba nikad vam ne bi stadion uzeli, digli bi cjeli grad, drzavu, uefu, fifu..... Zamisli da je Grbavica pripala rs i da je slavija uzela Grbavicu pa zaratilo bi opet. Pomirite se s time da igrate u selu a ako vam taj spomenik vas znaci trebali ste pitat da vam ga posalju.
E vala djipke nisam vjerovao da ću ovo ikad napisati, ali
U PRAVU SI !
Treba "spustiti loptu".
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Pravo je čudo kako se ovi željezničari uspiju registrovati na forum s obzirom na intelektualni kapacitet.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Nemoj se ti vise cudit vidis da si debilSeher1921 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 22:45Cudim se ja ovim velezovcima i velezu, ljudi im hladno uzeli stadion oni pisu saopstenja o rusenju nekog spomenika. Pa mogu ljudi radit sta hoce, vase misljenje i saopstenja su im bas bitna. Vi da ste kako treba nikad vam ne bi stadion uzeli, digli bi cjeli grad, drzavu, uefu, fifu..... Zamisli da je Grbavica pripala rs i da je slavija uzela Grbavicu pa zaratilo bi opet. Pomirite se s time da igrate u selu a ako vam taj spomenik vas znaci trebali ste pitat da vam ga posalju.
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Ko im.je uzeo stadion?Bumbaclat je napisao/la: ↑28 jan 2026, 23:00Nije ti ovo ok. Nisu njima nikakvi "ljudi" uzeli stadion. Odvoji istorijske cinjenice i bilo kakav rivalitet koji osjecas.Seher1921 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 22:45Cudim se ja ovim velezovcima i velezu, ljudi im hladno uzeli stadion oni pisu saopstenja o rusenju nekog spomenika. Pa mogu ljudi radit sta hoce, vase misljenje i saopstenja su im bas bitna. Vi da ste kako treba nikad vam ne bi stadion uzeli, digli bi cjeli grad, drzavu, uefu, fifu..... Zamisli da je Grbavica pripala rs i da je slavija uzela Grbavicu pa zaratilo bi opet. Pomirite se s time da igrate u selu a ako vam taj spomenik vas znaci trebali ste pitat da vam ga posalju.
Necu Moroon, nek pisu saopstenja i daljeMaroonWhite1946 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 23:45Nemoj se ti vise cudit vidis da si debilSeher1921 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 22:45Cudim se ja ovim velezovcima i velezu, ljudi im hladno uzeli stadion oni pisu saopstenja o rusenju nekog spomenika. Pa mogu ljudi radit sta hoce, vase misljenje i saopstenja su im bas bitna. Vi da ste kako treba nikad vam ne bi stadion uzeli, digli bi cjeli grad, drzavu, uefu, fifu..... Zamisli da je Grbavica pripala rs i da je slavija uzela Grbavicu pa zaratilo bi opet. Pomirite se s time da igrate u selu a ako vam taj spomenik vas znaci trebali ste pitat da vam ga posalju.
Prvo priznaj kako si odgovorio na antibot pitanje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Čuj ko im je uzeo stadion.
Svašta sam ovdje čitao, bez zayebancije, al’ baš svašta za ovih 7 godina otkad sam na forumu, ali ovo će neko teško nadjebat.
Svašta sam ovdje čitao, bez zayebancije, al’ baš svašta za ovih 7 godina otkad sam na forumu, ali ovo će neko teško nadjebat.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nemoj tako. Vjerovatno si mlad i ne sjećaš se rata ( nadam se da je tako). Ko je bio u ratu ovdje i šta smo sve preživjeli u istom ovo se ne treba i ne smije pisati. Nije uredu. Na stranu degenska pisanja pojedinih mentola i papaka poput TPT-a.Seher1921 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 22:45Cudim se ja ovim velezovcima i velezu, ljudi im hladno uzeli stadion oni pisu saopstenja o rusenju nekog spomenika. Pa mogu ljudi radit sta hoce, vase misljenje i saopstenja su im bas bitna. Vi da ste kako treba nikad vam ne bi stadion uzeli, digli bi cjeli grad, drzavu, uefu, fifu..... Zamisli da je Grbavica pripala rs i da je slavija uzela Grbavicu pa zaratilo bi opet. Pomirite se s time da igrate u selu a ako vam taj spomenik vas znaci trebali ste pitat da vam ga posalju.
Pogotovo nakon što je stadion Grbavica u ratu bila bukvalno linija razdvajanja i 95% uništena.
Činjenica je da je Velež nakon rata postao klub "izbjeglica" i jedan je od rijetkih slučajeva gdje nije implementiran Anex 7 Daytona - Svi na svoje". Njima je taj stadion i spomenik emotivno bitan. Tako da razumijem frustracije navijača Veleža.
Vjeruj da niko to ne može razumiti bolje od nas, koji smo svoje domaće utakmice igrali na "rezervnom" stadionu jer je u tom trenutku Grbavica bukvalno bila "ničija zemlja".
Kad se samo sjetim kad smo poslije deminera kao raja svi zajedno sa momcima iz omladinskog pogona i ekipom iz kluba išli da čistimo teren i tribine, a sve kako bi se isti osposobio da se odigra prvi poslijeratni derbi na Grbavici.
Npr. Meni je ovaj snimak i ova utakmica vrijednija od svih naslova, kupova, newcastleova i uspjeha.
Pogledaj i sve će ti se samo kazati.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Ljudi su poslije rata vracali svoju imovinu koja je zavrsila u rs, borili su se da vrate i vratili su. Zasto je velez odustao od svog stadiona ako mislite da im je otet a da u tome nije ucestvovala bosnjacka strana vi pojma nemate.
Nazalost nisam mlad i prosao sam rat, poredjene ti ne odgovara jer Grbavica je poslije rata vracena i nije bilo sanse i da je kojim slucajem taj dio pripao rs da se Zeljo ne bi vratio na svoj stadion.Samba71 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 23:59Nemoj tako. Vjerovatno si mlad i ne sjećaš se rata ( nadam se da je tako). Ko je bio u ratu ovdje i šta smo sve preživjeli u istom ovo se ne treba i ne smije pisati. Nije uredu. Na stranu degenska pisanja pojedinih mentola i papaka poput TPT-a.Seher1921 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 22:45Cudim se ja ovim velezovcima i velezu, ljudi im hladno uzeli stadion oni pisu saopstenja o rusenju nekog spomenika. Pa mogu ljudi radit sta hoce, vase misljenje i saopstenja su im bas bitna. Vi da ste kako treba nikad vam ne bi stadion uzeli, digli bi cjeli grad, drzavu, uefu, fifu..... Zamisli da je Grbavica pripala rs i da je slavija uzela Grbavicu pa zaratilo bi opet. Pomirite se s time da igrate u selu a ako vam taj spomenik vas znaci trebali ste pitat da vam ga posalju.
Pogotovo nakon što je stadion Grbavica u ratu bila bukvalno linija razdvajanja i 95% uništena.
Činjenica je da je Velež nakon rata postao klub "izbjeglica" i jedan je od rijetkih slučajeva gdje nije implementiran Anex 7 Daytona - Svi na svoje". Njima je taj stadion i spomenik emotivno bitan. Tako da razumijem frustracije navijača Veleža.
Vjeruj da niko to ne može razumiti bolje od nas, koji smo svoje domaće utakmice igrali na "rezervnom" stadionu jer je u tom trenutku Grbavica bukvalno bila "ničija zemlja".
Kad se samo sjetim kad smo poslije deminera kao raja svi zajedno sa momcima iz omladinskog pogona i ekipom iz kluba išli da čistimo teren i tribine, a sve kako bi se isti osposobio da se odigra prvi poslijeratni derbi na Grbavici.
Npr. Meni je ovaj snimak i ova utakmica vrijednija od svih naslova, kupova, newcastleova i uspjeha.
Pogledaj i sve će ti se samo kazati.
Trenutno korisnika/ca: GrgurPlinskii i 11 gostiju.
.png)