Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
-
Marokanci58
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Ovo je baš neko bjesnilo, do sada nisam vidio ovako ponašanje na temi. Očigledno da nije pelcovan Tuzlak, grijehota ako je mlad, propao slučaj. Ima li neko odgovoran da ovu temu očisti od bijesnih pasa. Neka se kolju po ulicama.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Sve mRZimo!Skver je napisao/la: ↑29 jan 2026, 00:00Ima li koji grad, mjesto, da ga ovi iz Zenice ne mrze....hajde sto ne vole Vucica, nije lik cuo za njih kad je pratio fudbal u bivsoj drzavi...... ne vole Sarajevo, Tuzlu, Travnik, Kakanj, Olovo. itd.....yebu svima sve od do, prijete batinama.....mnogo neka "kulturna" i "pitoma" sredina ta Zenica....ali treba biti posten, poznati su po talentu za ragbi, nadaleko cuvenoj zeljezari i cimburijadi....
Koliko smo gostovanja uradili dosad,i sta sam puta čuo od policajaca,da smo gospoda od navijača,i da je milina sto smo došli i da smo uvijek dobro došli.Tako da ti ova priča da yebemo svima sve bas i ne pije vode.
Nesto sumnjam da su ovo i vama govorili,ah da zaboravio sam vi nemate gostovanja,ćao.
- svrakino1921
- Kontakt:
Vijećnici u Gradskom vijeću Zenice su, uslijed ozbiljnih problema s daljinskim grijanjem i hladnim radijatorima, prisustvovali sjednicama u kaputima, što je ukazalo na dramatičnu situaciju s grijanjem u gradu početkom 2026. godine
Grad Zenica za četiri i po godine Čeliku uplatio duplo više novca nego bivša vlast za 14 godina
Grad Zenica planira u narednom Budžetu rezervisati jedan milion konvertibilnih maraka, pored svih dosadašnjih davanja, ako Čelik bude u prilici da se bori za Premijer ligu.” – izjavio je Kasumović tada
Ako obećanje bude ispunjeno Čelik će u 2026. godini imati veliki vjetar u leđa u ostvarenju tog cilja. Zeničani ne znaju za poraz u posljednje 22 utakmice, te favoriti su broj jedan za prvo mjesto i povratak u Premijer ligu BiH.
Ovo samo kod njiha ima
Koji paradoksi - na ovoj sjednici na kojoj su oni u kaputima - e baš na toj sjednici izglasali jedan milion maraka za Čelik da pokuša ući u PL
Strašno
Grad Zenica za četiri i po godine Čeliku uplatio duplo više novca nego bivša vlast za 14 godina
Grad Zenica planira u narednom Budžetu rezervisati jedan milion konvertibilnih maraka, pored svih dosadašnjih davanja, ako Čelik bude u prilici da se bori za Premijer ligu.” – izjavio je Kasumović tada
Ako obećanje bude ispunjeno Čelik će u 2026. godini imati veliki vjetar u leđa u ostvarenju tog cilja. Zeničani ne znaju za poraz u posljednje 22 utakmice, te favoriti su broj jedan za prvo mjesto i povratak u Premijer ligu BiH.
Ovo samo kod njiha ima
Koji paradoksi - na ovoj sjednici na kojoj su oni u kaputima - e baš na toj sjednici izglasali jedan milion maraka za Čelik da pokuša ući u PL
Strašno
Ide lagano zagrijavanje pred kup utakmicu. Ocekuje se Bilino ispunjeno do poslednjeg mjesta. Arena nam je dala udarni termin, gledat ce se Celik na cijelom Balkanu i sire.
Objektivno Sarajevo bolje, kvalitetnije, imaju sirinu, jaku klupu ali to nije razlog da se predamo. Prije 3-4 godine su nas podcijenili i to je bio razlog zasto su tada eliminisani, sto vjerujem da sada nece biti slucaj.
Borit cemo do zadnje minute, pa sta Bog dragi da. Nije smak svijeta i ako se ispadne iz kupa. Pokupit lovu od ulaznica i onda se lagano pripremat za nastavak prvenstva i koracat prema konacnom cilju, a to je da se gleda Pl na Bilinom sljedecu sezonu.
Vjerujem da su Horde, Red Army, TM, i ostali zazelili se gostovanja na BP gdje je uvijek atmosfera na vrhuncu, puna naboja, sa obje strane.
Doveli smo kvalitetne zamjene za Kalesica i igraca sa brojem 29, tako da mislim da ulazimo jos jaci u nastavak prvenstva.
IGRAJ LIKCE NEPOBJEDIV SADA TI SI
Objektivno Sarajevo bolje, kvalitetnije, imaju sirinu, jaku klupu ali to nije razlog da se predamo. Prije 3-4 godine su nas podcijenili i to je bio razlog zasto su tada eliminisani, sto vjerujem da sada nece biti slucaj.
Borit cemo do zadnje minute, pa sta Bog dragi da. Nije smak svijeta i ako se ispadne iz kupa. Pokupit lovu od ulaznica i onda se lagano pripremat za nastavak prvenstva i koracat prema konacnom cilju, a to je da se gleda Pl na Bilinom sljedecu sezonu.
Vjerujem da su Horde, Red Army, TM, i ostali zazelili se gostovanja na BP gdje je uvijek atmosfera na vrhuncu, puna naboja, sa obje strane.
Doveli smo kvalitetne zamjene za Kalesica i igraca sa brojem 29, tako da mislim da ulazimo jos jaci u nastavak prvenstva.
IGRAJ LIKCE NEPOBJEDIV SADA TI SI
- LavoviGabela
- Kontakt:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
Nulatridva
- Kontakt:
Nemoj tako oni su čaršija kultura itd.
A ustvari su sve ono što govore za Zeničane, pogotovo ovaj Azmirov dupelizac Sky.
Samo neće da odgovori je li išao sunetit Zvezdine navijače, ili nije zbog božićne čestitke.
- LavoviGabela
- Kontakt:
al gledaj šta shaban pričaNulatridva je napisao/la: ↑29 jan 2026, 08:26Nemoj tako oni su čaršija kultura itd.
A ustvari su sve ono što govore za Zeničane, pogotovo ovaj Azmirov dupelizac Sky.
Samo neće da odgovori je li išao sunetit Zvezdine navijače, ili nije zbog božićne čestitke.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Jest im Čelik i Zenica trn u oku auu
Pa tek ćete svi da nam ga pušite širom države gdje god da se pojavimo
Pa tek ćete svi da nam ga pušite širom države gdje god da se pojavimo
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Ovaj momak kakav god da je, gospodin je za ovaj sljam tuzlanski sto komentarise na ovom pdfu. Nije beskicmenjak ko ovaj ledeni, momak osudjuje sve sto normalan covjek treba da osudi. Ne znam ga licno, al ono sto sam mogo da vidim iz njegovih fb komentara mi govori da ima normalno razmisljanje.. kakva je sad njegova uloga na tribini i da li trazi kakvu korist od slobode pa iz tog razloga pljuje po upravi ili srcano ide da se bori za dobrobit kluba to ne mogu da komentarisem, ali sto se tice ovih izjava o cetnicima i cestitkama tu se vidi da momak ima normalno razmisljanjeLavoviGabela je napisao/la: ↑29 jan 2026, 08:34al gledaj šta shaban pričaNulatridva je napisao/la: ↑29 jan 2026, 08:26Nemoj tako oni su čaršija kultura itd.
Samo neće da odgovori je li išao sunetit Zvezdine navijače, ili nije zbog božićne čestitke.![]()
- LavoviGabela
- Kontakt:
ljut je malo, jer su ga napleskali u beograduCrkvice1988 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 09:20Ovaj momak kakav god da je, gospodin je za ovaj sljam tuzlanski sto komentarise na ovom pdfu. Nije beskicmenjak ko ovaj ledeni, momak osudjuje sve sto normalan covjek treba da osudi. Ne znam ga licno, al ono sto sam mogo da vidim iz njegovih fb komentara mi govori da ima normalno razmisljanje.. kakva je sad njegova uloga na tribini i da li trazi kakvu korist od slobode pa iz tog razloga pljuje po upravi ili srcano ide da se bori za dobrobit kluba to ne mogu da komentarisem, ali sto se tice ovih izjava o cetnicima i cestitkama tu se vidi da momak ima normalno razmisljanjeLavoviGabela je napisao/la: ↑29 jan 2026, 08:34al gledaj šta shaban pričaNulatridva je napisao/la: ↑29 jan 2026, 08:26
Nemoj tako oni su čaršija kultura itd.
Samo neće da odgovori je li išao sunetit Zvezdine navijače, ili nije zbog božićne čestitke.![]()
Šabani br 1 u državi definitivno
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Kazem ti ja za njeg kao pojedinca nemam licno nista lose da kazem, cak mi se cini ko ok momak. Problem je ovih par debila ovdje koji nisu nikad gostovanje odradili, a o necemu drugom da ne pricam. Za Joldu znam da ima gostovanja jer je znao jos kao momcic dolazit u zenicu, hodo tad sa prvom ekipom fukara, sa pokojnim nevenom i onim likom ne mogu mu se sjetit imena, imo ruznu njusku pravo, bas nekakav upecatljiv nos. Mislim da znaju ovi stariji tuzlaci na kog mislimLavoviGabela je napisao/la: ↑29 jan 2026, 09:31ljut je malo, jer su ga napleskali u beograduCrkvice1988 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 09:20Ovaj momak kakav god da je, gospodin je za ovaj sljam tuzlanski sto komentarise na ovom pdfu. Nije beskicmenjak ko ovaj ledeni, momak osudjuje sve sto normalan covjek treba da osudi. Ne znam ga licno, al ono sto sam mogo da vidim iz njegovih fb komentara mi govori da ima normalno razmisljanje.. kakva je sad njegova uloga na tribini i da li trazi kakvu korist od slobode pa iz tog razloga pljuje po upravi ili srcano ide da se bori za dobrobit kluba to ne mogu da komentarisem, ali sto se tice ovih izjava o cetnicima i cestitkama tu se vidi da momak ima normalno razmisljanje. Bolje bi bilo da okupi onu šačicu od 30 ljudi pa da daju podršku slobodi nego da se blamira ovako po medijima.
Šabani br 1 u državi definitivno![]()
Al gledaj ovog kralja u 6 minuta 64 puta reko "ovaj" a samo jedan put manje "onaj" i u par navrata je imo combo "ovaj onaj"
Pazi ove dvojice kako ližu pakaš kur.ac i jaja jedan drugom.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Idi debilu na liturgiju. Yehem li ti dijete ono kopile cetnicko
Zadnja izmjena: Crkvice1988, dana/u 29 jan 2026, 10:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
Nulatridva
- Kontakt:
To ti je ružni žuti V. D, pisao po fb svašta pljuvao ovako Zenicu Čelik i Robijaše, ja ga sretnem na repci reko šta ono pišeš, kaže on nisam to ja pisao, neko mi profil prohakao hahahahahhaCrkvice1988 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 09:43Kazem ti ja za njeg kao pojedinca nemam licno nista lose da kazem, cak mi se cini ko ok momak. Problem je ovih par debila ovdje koji nisu nikad gostovanje odradili, a o necemu drugom da ne pricam. Za Joldu znam da ima gostovanja jer je znao jos kao momcic dolazit u zenicu, hodo tad sa prvom ekipom fukara, sa pokojnim nevenom i onim likom ne mogu mu se sjetit imena, imo ruznu njusku pravo, bas nekakav upecatljiv nos. Mislim da znaju ovi stariji tuzlaci na kog mislimLavoviGabela je napisao/la: ↑29 jan 2026, 09:31ljut je malo, jer su ga napleskali u beograduCrkvice1988 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 09:20
Ovaj momak kakav god da je, gospodin je za ovaj sljam tuzlanski sto komentarise na ovom pdfu. Nije beskicmenjak ko ovaj ledeni, momak osudjuje sve sto normalan covjek treba da osudi. Ne znam ga licno, al ono sto sam mogo da vidim iz njegovih fb komentara mi govori da ima normalno razmisljanje.. kakva je sad njegova uloga na tribini i da li trazi kakvu korist od slobode pa iz tog razloga pljuje po upravi ili srcano ide da se bori za dobrobit kluba to ne mogu da komentarisem, ali sto se tice ovih izjava o cetnicima i cestitkama tu se vidi da momak ima normalno razmisljanje. Bolje bi bilo da okupi onu šačicu od 30 ljudi pa da daju podršku slobodi nego da se blamira ovako po medijima.
Al gledaj ovog kralja u 6 minuta 64 puta reko "ovaj" a samo jedan put manje "onaj" i u par navrata je imo combo "ovaj onaj"![]()
Tu sam vidio ko je i šta je, nešto poput Sky debila
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Ne mogu mu se sjetit imena, al bio je s pokojnim nevenom kad su oni dolazili kod nas na finale kupa protiv zelje ja mislim. Sjedili s nama u parku kod muzicke. Al jest sigurno to taj, pravi majmun, klasicni furac bioNulatridva je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:08To ti je ružni žuti V. D, pisao po fb svašta pljuvao ovako Zenicu Čelik i Robijaše, ja ga sretnem na repci reko šta ono pišeš, kaže on nisam to ja pisao, neko mi profil prohakao hahahahahhaCrkvice1988 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 09:43Kazem ti ja za njeg kao pojedinca nemam licno nista lose da kazem, cak mi se cini ko ok momak. Problem je ovih par debila ovdje koji nisu nikad gostovanje odradili, a o necemu drugom da ne pricam. Za Joldu znam da ima gostovanja jer je znao jos kao momcic dolazit u zenicu, hodo tad sa prvom ekipom fukara, sa pokojnim nevenom i onim likom ne mogu mu se sjetit imena, imo ruznu njusku pravo, bas nekakav upecatljiv nos. Mislim da znaju ovi stariji tuzlaci na kog mislimLavoviGabela je napisao/la: ↑29 jan 2026, 09:31
ljut je malo, jer su ga napleskali u beogradu. Bolje bi bilo da okupi onu šačicu od 30 ljudi pa da daju podršku slobodi nego da se blamira ovako po medijima.
Al gledaj ovog kralja u 6 minuta 64 puta reko "ovaj" a samo jedan put manje "onaj" i u par navrata je imo combo "ovaj onaj"![]()
Tu sam vidio ko je i šta je, nešto poput Sky debila
majku li ti raspalu kuju nabijem na kolac, je.bem ti sve ozračeno gov.njivo.Crkvice1988 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:07Idi debilu na liturgiju. Yehem li ti dijete ono kopile cetnickode mi uslikaj samo jednu kartu s gostovanja necu ti vise nikad nista rec ( ne mora bit iz ove sezone, nego bilo kad )
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Kartu na pregled poCetnice, kartuSky9 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:45majku li ti raspalu kuju nabijem na kolac, je.bem ti sve ozračeno gov.njivo.Crkvice1988 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:07Idi debilu na liturgiju. Yehem li ti dijete ono kopile cetnickode mi uslikaj samo jednu kartu s gostovanja necu ti vise nikad nista rec ( ne mora bit iz ove sezone, nego bilo kad )
- LavoviGabela
- Kontakt:
Hice li babuka iz Podrinja opet početi plaćati gostovanje, pa da se okupe tzv. fukare, zna li se išta
-
Crkvice1988
- Kontakt:
Ide 28. Marta prvo i zadnje u ovoj sezoniLavoviGabela je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:55Hice li babuka iz Podrinja opet početi plaćati gostovanje, pa da se okupe tzv. fukare, zna li se išta![]()
Al se stoka krezuba liže, samo se ne zna ko više bazdi, ovaj ozračeni ili ovaj seljober mrtvi iz gabele mrtve.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: mnon46, successminator i 10 gostiju.