Ma ja lijepo prica 100 muslimana za jednog srbina.
Ajde brisite to nije smijesno.Radije bi je ugasio nego da ovakav je melja po cetnickim ustima.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma ja lijepo prica 100 muslimana za jednog srbina.
Nesto mi Vucko drazi od onog nosonje, valjda zbog face.....Meske, Secer, IzetVivaLaLiberta je napisao/la: ↑27 jan 2026, 21:28Ovaj bi “zaćero” tebi da može, a kamoli Slobodi.Ova Četnička spodoba se ne treba spominjati ni postavljati ovdje, makar medio 24/7 o Slobodi i nosio obilježa po pressicama.
Potkovaniji je o historiji i legendama kluba od trenutne uprave klubaSkver je napisao/la: ↑27 jan 2026, 21:47Nesto mi Vucko drazi od onog nosonje, valjda zbog face.....Meske, Secer, IzetVivaLaLiberta je napisao/la: ↑27 jan 2026, 21:28Ovaj bi “zaćero” tebi da može, a kamoli Slobodi.Ova Četnička spodoba se ne treba spominjati ni postavljati ovdje, makar medio 24/7 o Slobodi i nosio obilježa po pressicama.Sarajlic, zna bolje igrace Slobode od ovh domacih "sp0rtskih r0dnika"
![]()
Nosonja priznaj poraz, izgubili ste i bitku i rat......Azmir je dobio cestitku od Zvezde, ljudi prepoznali buduceg poslovnog partnera.....bromazepam je napisao/la: ↑27 jan 2026, 22:05Potkovaniji je o historiji i legendama kluba od trenutne uprave klubaSkver je napisao/la: ↑27 jan 2026, 21:47Nesto mi Vucko drazi od onog nosonje, valjda zbog face.....Meske, Secer, IzetVivaLaLiberta je napisao/la: ↑27 jan 2026, 21:28Ovaj bi “zaćero” tebi da može, a kamoli Slobodi.Ova Četnička spodoba se ne treba spominjati ni postavljati ovdje, makar medio 24/7 o Slobodi i nosio obilježa po pressicama.Sarajlic, zna bolje igrace Slobode od ovh domacih "sp0rtskih r0dnika"
![]()
![]()
Babuka stari ZvezdašSkver je napisao/la: ↑27 jan 2026, 22:12Nosonja priznaj poraz, izgubili ste i bitku i rat......Azmir je dobio cestitku od Zvezde, ljudi prepoznali buduceg poslovnog partnera.....bromazepam je napisao/la: ↑27 jan 2026, 22:05Potkovaniji je o historiji i legendama kluba od trenutne uprave kluba![]()
![]()
Idi uči.bromazepam je napisao/la: ↑27 jan 2026, 22:13Babuka stari ZvezdašSkver je napisao/la: ↑27 jan 2026, 22:12Nosonja priznaj poraz, izgubili ste i bitku i rat......Azmir je dobio cestitku od Zvezde, ljudi prepoznali buduceg poslovnog partnera.....bromazepam je napisao/la: ↑27 jan 2026, 22:05
Potkovaniji je o historiji i legendama kluba od trenutne uprave kluba![]()
![]()
![]()
Knjige se prihvati.bromazepam je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:59Glupane maltretiraju te tamo krezubi zenićki degenerici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.