Premijer liga BiH - aktuelno

opalaopala
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la opalaopala » 29 jan 2026, 09:03

LavoviGabela je napisao/la:
29 jan 2026, 08:57
opalaopala je napisao/la:
29 jan 2026, 08:45
29 jan 2026, 08:37

il je RH najviše dala, malo se informiraj al nebitno. Glavno je da vam tad ne smeta ni šahovnica ni križ he he :urnebes:
U bolnici radi bar 30% bosnjaka, bome u rmc ni je 1% hrvata toliko o tome :urnebes: lažni antifašisti tko vas ne zna :urnebes:
Dobro pognete glavu kad dolazite :urnebes: :urnebes:
Rahimic moze samo vas opinare i gačane nahranit , dadne vam 600km plaću i udarate se nogom u guzicu. Mostarac sa Pijesaka :urnebes: :urnebes:
Kakva Hrvatska mazlume kad se davalo od naših para, to sto je poslije za obnovu politika kao i sad uzela pare od poreznih obveznika iz hrvatske za vile u pologu i barama je druga priča.
Šta će mi smetat nešto sto sam ja financirao a ne ti, i pogotovo od ljudi koji imaju osobinu cuka. Narod sveden na procentualnu grešku može stat u 3 voza i naravno da ima potrebu da zapisavaju teritorij kao životinje i pokazuju da su tu, srećom nemamo tu potrebu. Ima i vise od 30% bosnjaka jer smo je financirali i biće ih još vise. Koliko znam rmc nisu Hrvati financirali i nema potrebe da rade.
Nije bolan sramota reci da vas je rahimic nahranio i uspjeli ste ove sušne periode preživit upravo zahvaljujući njemu. Sam znaš kolko je dao para za gabelu i stadion i sigurno nije dao sto ste mu dragi, nego sto vas iskorištava za male pare i to sto dadne 5000 za stolice je ništa u odnosu kolko ste proveli vremena na brdima iznad u krcenju istih. Poslije luje najveći donator hrane u Gabeli je rahimic, nahranio furdu iz pograničnog područja koja preko neta laje na njega.
pogni glavu kad prolazis ispod sahovnice i križa na pregled specijaliste keru opinarski :urnebes:
nadaj se, vaša je samo pijaca i tri autootpada u kočinama, ostalo ništa i niste niti znate napraviti :urnebes:
šta će ker sa pijesaka nahraniti, bolan kupi vas za 600km, to vam je premija, evo sad ćete mu se prodat za solare za male pare :urnebes:
molio i kumio da se pusti dole da igrate :urnebes:
Nemam potrebu da pognem glavu kad prolazim pored svoje imovine i ljudi koje ja plaćam, ti možda kao doseljenik na području Mostara imaš ali ja to nemam. Opet kažem kad si sveden na procentualnu grešku imas potrebu zapisavat teren i govorit tu sam, jer si procentualno greška. Stvarno nema potrebe da većinski narod to radi, hvala Bogu.
Nemoj lagat sebe i ostale sto se tiče rahimica, sam znaš kolko je gladnih i poganih usta nahranio na vašem području. Sam znaš kako mu je gradonačelnik dao svako brdo koje je htjeo oko capljine i Gabele, zato sto ima pare i kupio vas lagano. Jedini period kad se osjetilo da Gabela bolje živi je kad je igrao Velež, tad se prodalo pića kao za 5godina. Kaži kolko je sad za stolice dao rahimic ? Kaži kolko ste radnih sati morali odradit za te iste stolice
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 29 jan 2026, 09:07

A vidi se iz aviona...

slika

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 29 jan 2026, 09:09

29 jan 2026, 09:03
29 jan 2026, 08:57
29 jan 2026, 08:45

Kakva Hrvatska mazlume kad se davalo od naših para, to sto je poslije za obnovu politika kao i sad uzela pare od poreznih obveznika iz hrvatske za vile u pologu i barama je druga priča.
Šta će mi smetat nešto sto sam ja financirao a ne ti, i pogotovo od ljudi koji imaju osobinu cuka. Narod sveden na procentualnu grešku može stat u 3 voza i naravno da ima potrebu da zapisavaju teritorij kao životinje i pokazuju da su tu, srećom nemamo tu potrebu. Ima i vise od 30% bosnjaka jer smo je financirali i biće ih još vise. Koliko znam rmc nisu Hrvati financirali i nema potrebe da rade.
Nije bolan sramota reci da vas je rahimic nahranio i uspjeli ste ove sušne periode preživit upravo zahvaljujući njemu. Sam znaš kolko je dao para za gabelu i stadion i sigurno nije dao sto ste mu dragi, nego sto vas iskorištava za male pare i to sto dadne 5000 za stolice je ništa u odnosu kolko ste proveli vremena na brdima iznad u krcenju istih. Poslije luje najveći donator hrane u Gabeli je rahimic, nahranio furdu iz pograničnog područja koja preko neta laje na njega.
pogni glavu kad prolazis ispod sahovnice i križa na pregled specijaliste keru opinarski :urnebes:
nadaj se, vaša je samo pijaca i tri autootpada u kočinama, ostalo ništa i niste niti znate napraviti :urnebes:
šta će ker sa pijesaka nahraniti, bolan kupi vas za 600km, to vam je premija, evo sad ćete mu se prodat za solare za male pare :urnebes:
molio i kumio da se pusti dole da igrate :urnebes:
Nemam potrebu da pognem glavu kad prolazim pored svoje imovine i ljudi koje ja plaćam, ti možda kao doseljenik na području Mostara imaš ali ja to nemam. Opet kažem kad si sveden na procentualnu grešku imas potrebu zapisavat teren i govorit tu sam, jer si procentualno greška. Stvarno nema potrebe da većinski narod to radi, hvala Bogu.
Nemoj lagat sebe i ostale sto se tiče rahimica, sam znaš kolko je gladnih i poganih usta nahranio na vašem području. Sam znaš kako mu je gradonačelnik dao svako brdo koje je htjeo oko capljine i Gabele, zato sto ima pare i kupio vas lagano. Jedini period kad se osjetilo da Gabela bolje živi je kad je igrao Velež, tad se prodalo pića kao za 5godina. Kaži kolko je sad za stolice dao rahimic ? Kaži kolko ste radnih sati morali odradit za te iste stolice
prosetaj onda u dresu vehleza kraj svoje imovine :urnebes: , a šta je tvoje jbo te otac gatački, tvoje je samo gacko i ona polja. U mostaru i hercegovini niste većinski niti će te ikad bit ne sekiraj se opinaru :kafa:
nego kad prolazis zapadnim budes manji od misa, a tako ćeš i dalje hodat jazavac.
90% radnika kera sa pijesaka je sa područja mostara, odnosno vas izbjeglica IStocno hercegovackih, reci nam kolika je plaća jel 600km :urnebes:
Nama je mtk za minutu, minimalna plaća 1300oera, pojam za pijačare znam jbga, zato ovamo i radite fasade, moleraj i berete breskve za 30km dan :rol:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 29 jan 2026, 09:18

Ostavit ćemo vam kopanje po hemoroidima

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 29 jan 2026, 09:23

Threeplanetrees je napisao/la:
29 jan 2026, 09:18
Vlaška posla
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 29 jan 2026, 09:26

RodjeniiBrato je napisao/la:
29 jan 2026, 09:23
Vlaška posla
Pogubljeni su skroz ali očigledan je napredak koji se desio od podignute kopite austrougarskog lipicanera do gledanja u hemoroide na SKB :mrgreen:

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 29 jan 2026, 09:28

Vlaška posla
promijeni nick u Ugašenibrato :wave:

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 29 jan 2026, 09:30

29 jan 2026, 09:26
Vlaška posla
Pogubljeni su skroz ali očigledan je napredak koji se desio od podignute kopite austrougarskog lipicanera do gledanja u hemoroide na SKB :mrgreen:
kiša najavljena za subotu,a pazarni vam dan na tezgi u vrapcicina, nije zogodno. Naleti u Gabelu ofarbaj fasadu dat ću ti 30km i jednu iza ušiju :kafa:

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 29 jan 2026, 09:32

GrgurPlinskii je napisao/la:
29 jan 2026, 08:22
Bordo10 je napisao/la:
29 jan 2026, 01:13
Samo znam da se puno toga trpi i drzi u sebi, i jadna ti majka kad ovdje opet plane i zarati, tu nece ziva kokos ostati, kakve ce se stvari desavati, posebno u Mostaru.
Dijelim mišljenje, nažalost, kad se krene u oslobođenje Europe od ove pošasti iz Azije i Afrike, bojim se da će naši sugrađani također biti prognani i istrjebljeni, još jednom naglašavam NAŽALOST.
Nazalost Evropa nema nikakve sanse protiv tih sto si nabrojao, evropljana je svake godine za par miliona manje samo natalitetom, a ovih drugih par miliona vise.
A Mostar je posebna prica, zivot podjeljen na pola pola po broju, a Bosanci svaki dan sve vise kupuju i kupuju, i odjednom se probudis opkoljen sa svih strana

Mostarska
Kontakt:

Post Postao/la Mostarska » 29 jan 2026, 09:38

29 jan 2026, 09:30
29 jan 2026, 09:26

Vlaška posla
kiša najavljena za subotu,a pazarni vam dan na tezgi u vrapcicina, nije zogodno. Naleti u Gabelu ofarbaj fasadu dat ću ti 30km i jednu iza ušiju :kafa:
Nismo drug spali da nam vlasi daju pare,radije pomozi svojima

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 29 jan 2026, 09:40

Jedan je jedan Mostar, jedan je Bijeli Brijeg, na njemu igra Zrinjski, velez u vrapcice!
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 29 jan 2026, 09:42

Argentina je napisao/la:
29 jan 2026, 08:48
Rigoletto je napisao/la:
29 jan 2026, 08:28
Molim ove gorštake iz Opina da me ne citiraju. Ovaj komad betona možete ponovno izliti na pijaci, svakako ste šampioni u izlivanju betonskih nakarada. Ponavljam, stadion je naš. Športski pozdrav :kafa:
Jugoslavija je sve to napravila, danas ne znate ni okreciti sto je od nje ostalo, ali ima napredka, uklanjate ono sto je Jugoslavije i komunista ostalo. Je li u plan i stadion da se rusi s obzirom da su i njega oni napravili?

Zna li se sta je sa naseljima u Moataru na zapadnoj strani koje je Jugoslavija izgradila? Pitam za jarana :kafa:
Počeli smo i stadion rušiti. Pravimo novu istočnu tribinu. Treba nam neko pristojnije zdanje za europske utakmice. Primjerice, uskoro ćemo ugostiti osvajača FA kupa. Samo sjedite i gledajte :thumbup:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 29 jan 2026, 09:47

U 30 godina postojanja uspjeli kupit 3 kante jupola i okrecit tribinu. Od samostalnih radova pokose travnjak s vremena na vrijeme. I ono bi pravilo novi stadion, majku ebalo jednu tribinu rusili godinu dana i savez preuzeo da izgradi jer su nesposobni bez pomoći
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 29 jan 2026, 09:48

Opine na aparatima

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 29 jan 2026, 09:51

Škutori izgubljeni kao i obično

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 29 jan 2026, 10:03

I opet će Kurdi jesti svoja muda jer im mi biramo predstavnika. Čudna sorta. :lolno:

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 29 jan 2026, 10:08

“Fudbal je više od igre, a Velež je više od fudbala”.

Zdravko Grebo

29.01.2019 - 29.01.2026

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 29 jan 2026, 10:22

Bilo kako bilo, na ovom stadionu se pita isključivo HŠK Zrinjski. PijaĆari mogu diplit koliko hoće.

Nemanja99
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja99 » 29 jan 2026, 10:32

Ako ne budete dobri srušit' ćemo vam i zdenku.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 29 jan 2026, 10:40

E kad se ovi Mostarci upale, ja bi profil izbrisao odma da ne citam nista

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, MrkiMedo, NazorUso i 24 gosta.