Hule gigant.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Hule gigant.
Vijećnik SDP-a u Općinskom vijeću Novo Sarajevo Haris Selmanović i vlasnik nargila bara "Mahala" u Sarajevu Hasan Abdihodžić privedeni su na graničnom prijelazu zbog krijumčarenja aroma za nargilu.

Dok ovamo Izrael vodi politiku nuklearne dvosmislenosti, i nije potpisnik Sporazuma o neširenju nuklearnog oružja.Donald Trump objavio je danas na društvenoj mreži Truth Social da je "ogromna armada" američkih ratnih brodova na putu prema Iranu, uz poruku da Teheran mora brzo doći za stol i pregovarati o "pravednom dogovoru bez nuklearnog oružja".
A smooth sea never made a skilled sailor.
- Wilshere10
- Kontakt:
Ima li ijedan član ove kriminalne vlasti da nije bio priveden u skorijem periodu?
-
19vendetta87
- Kontakt:
Vrijeme je za povratakWilshere10 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 09:58
Ima li ijedan član ove kriminalne vlasti da nije bio priveden u skorijem periodu?![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- feniksptica
- Kontakt:
Pocet cu fizicki napadat pusace
Kad mi krenu jadit i krizirat moram ispusit da se smirim, da dodjem sebi ..imam problema moram jednu.
Ko da mi nemamo probleme majku yebalo.
Odoh zapalit da se smirim
Kad mi krenu jadit i krizirat moram ispusit da se smirim, da dodjem sebi ..imam problema moram jednu.
Odoh zapalit da se smirim
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Wilshere10
- Kontakt:
Vrijeme je. Samo dok svi izađu iz zatvora.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:13Vrijeme je za povratakWilshere10 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 09:58
Ima li ijedan član ove kriminalne vlasti da nije bio priveden u skorijem periodu?![]()
.
![]()
Na šta? Na porodiljama 200KM, respiratore ubice, na Asima, reviziju tužbe protiv srbije, zabranu liječenja djece, minimalac 500KM, zatvarenje muzeja, stari javni prevoz, donaciju hurmi, nek idu mladi radit će roboti, godine bez jednog metra autoputa, krađu na tunelu Hranjen, krađu na Vranduku, uništavanj namjenske industrije, odustanak od NATO jer neće Srbi, ili povratak na nešto drugo?19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:13Vrijeme je za povratakWilshere10 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 09:58
.
![]()
Pitam za druga
Samo pazi sta pusisfeniksptica je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:29Pocet cu fizicki napadat pusace
Odoh zapalit da se smirim![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
Zaboravio si uzimanje građana za taoce beskonačnim restrikcijama vode.edvaE2 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:45Na šta? Na porodiljama 200KM, respiratore ubice, na Asima, reviziju tužbe protiv srbije, zabranu liječenja djece, minimalac 500KM, zatvarenje muzeja, stari javni prevoz, donaciju hurmi, nek idu mladi radit će roboti, godine bez jednog metra autoputa, krađu na tunelu Hranjen, krađu na Vranduku, uništavanj namjenske industrije, odustanak od NATO jer neće Srbi, ili povratak na nešto drugo?19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:13Vrijeme je za povratakWilshere10 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 09:58
.
![]()
Pitam za druga![]()
Koševo Zapad
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- Wilshere10
- Kontakt:
Kako ce Trump zabiberiti Nicki Minaj 
11 dana prije incidenta, znaci vec ranije poznat bio, miran neki coj'k bio.
- superFrankie
- Kontakt:
Ne, ali ce se sigurno ponasati drugacije, ako si od ranije poznat. To vazi za svakog, vjerovatno svugdje na svijetu. Dobar bio, iz fine kuce, pa je u slobodno vrijeme isao da napada organe sluzbenih lica, play stupid games, win stupid prizes. Tu ga za far nisu ubili, nego su ga pustili, a on nastavljo sebe stavljati u te situacijesuperFrankie je napisao/la: ↑29 jan 2026, 13:42
Jest, u svakog covjeka koji nekome far razbije treba ispucati 10 metaka dok je bespomocan
- superFrankie
- Kontakt:
Jest, kako je mogao pomisliti da brani zenu od maloumnih nasilnika, sram ga biloalemsa je napisao/la: ↑29 jan 2026, 13:45Ne, ali ce se sigurno ponasati drugacije, ako si od ranije poznat. To vazi za svakog, vjerovatno svugdje na svijetu. Dobar bio, iz fine kuce, pa je u slobodno vrijeme isao da napada organe sluzbenih lica, play stupid games, win stupid prizes. Tu ga za far nisu ubili, nego su ga pustili, a on nastavljo sebe stavljati u te situacijesuperFrankie je napisao/la: ↑29 jan 2026, 13:42
Jest, u svakog covjeka koji nekome far razbije treba ispucati 10 metaka dok je bespomocan
Ma ja, genije vidim iz prilozenog
Hadžija nije imao ni saobraćajni prekršaj do onog čina.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- VensanKasel
- Kontakt:
Bića je čudo lik , bio star kad se rat završio ...
Forto gura aerodrom Sarajevo u koncesiju , ali neće pa neće
Forto gura aerodrom Sarajevo u koncesiju , ali neće pa neće
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], muhamedhulk i 7 gostiju.