Williams ima srecu da ima jako dobra dva vozaca, Albon i Sainz izvlace maksimum iz bolida plus znaju prepoznati stvari na stazi i uz dobru inrizicnu tsktiku dolaze do bodova, a prolse sezone u dva postolja.MonacoGP je napisao/la: ↑29 jan 2026, 10:12Zato što je ruku na srce, Vowles jako proračunat i imam nekad dojam da se oslanja isključivo na podatke, a ne na ljudski faktor, a to se kroz sve ove godine pokazalo pogrešnim pristupom. Vowles u poređenju s Hornerom, Totom, pa i Flaviom koji je fakin sam od sebe... ne znam, ne obecava nimalo. Imali su odličnu sezonu 2025., ali sve mi se čini da je to neki prividni bljesak koji neće ostati. Volio bih da nisam upravu, drag mi je Williams, ali...Donnie Darko je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:29Williams nema šanse da se vrati u vrh, ako je vrh nekih top3 u konstruktorskom poretku. Nemaju je već deceniju i neće je imati nikada više.BosniaBoston je napisao/la: ↑27 jan 2026, 13:57Ovim je po meni stavljen Williams u tabut, sad im je bila zadnja šansa da se vrate u vrh
Ne vjerujem da ce ove sezone biti nesto bolji, mozda ako zaista tsj mercedesov motor bude toliko dominantan, ali nije sve ni do nejga, ima tu jos dosta stvari koje morsju stimati.