Dok sve to izgananja postace punoljetanjurisicduska je napisao/la: ↑29 jan 2026, 01:40Raspitao sam se , može, ali je procedura, treba saglasnost roditelja, doktora. I zahtjev, pa ga savez može odobriti ili ne odobriti. Mora se ispunjavati i neki kriterij sto se tiče opterećenja , mora ići u skolu, etc. Svašta nešto.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- jurisicduska
- Kontakt:
Ma taman sačekati do Augusta. Nema potrebe ga sad ni forsirati. Prođe ljetne pripreme i slijedece sezone nek igra. Ako nam ga ne odvedu.Akrep je napisao/la: ↑29 jan 2026, 01:44Dok sve to izgananja postace punoljetanjurisicduska je napisao/la: ↑29 jan 2026, 01:40Raspitao sam se , može, ali je procedura, treba saglasnost roditelja, doktora. I zahtjev, pa ga savez može odobriti ili ne odobriti. Mora se ispunjavati i neki kriterij sto se tiče opterećenja , mora ići u skolu, etc. Svašta nešto.![]()
Nek igra sa juniorima do tadajurisicduska je napisao/la: ↑29 jan 2026, 01:45Ma taman sačekati do Augusta. Nema potrebe ga sad ni forsirati. Prođe ljetne pripreme i slijedece sezone nek igra. Ako nam ga ne odvedu.Akrep je napisao/la: ↑29 jan 2026, 01:44Dok sve to izgananja postace punoljetanjurisicduska je napisao/la: ↑29 jan 2026, 01:40Raspitao sam se , može, ali je procedura, treba saglasnost roditelja, doktora. I zahtjev, pa ga savez može odobriti ili ne odobriti. Mora se ispunjavati i neki kriterij sto se tiče opterećenja , mora ići u skolu, etc. Svašta nešto.![]()
To za školu je jednostavno. Dobije status perspektivnog sportiste i ne mora prisustvovati nastavi svaki dan. Ne znam u koju školu ide ali tako je bilo u sportskoj gimnaziji. Riad Bajić, Adis Hadžanović i još jedan košarkaš su u mojoj generaciji imali taj status.jurisicduska je napisao/la: ↑29 jan 2026, 01:40Raspitao sam se , može, ali je procedura, treba saglasnost roditelja, doktora. I zahtjev, pa ga savez može odobriti ili ne odobriti. Mora se ispunjavati i neki kriterij sto se tiče opterećenja , mora ići u skolu, etc. Svašta nešto.
Nikad poraz, samo lekcija.
I opet ce biti fali ti jedan papirAkrep je napisao/la: ↑29 jan 2026, 01:44Dok sve to izgananja postace punoljetanjurisicduska je napisao/la: ↑29 jan 2026, 01:40Raspitao sam se , može, ali je procedura, treba saglasnost roditelja, doktora. I zahtjev, pa ga savez može odobriti ili ne odobriti. Mora se ispunjavati i neki kriterij sto se tiče opterećenja , mora ići u skolu, etc. Svašta nešto.![]()
4700+ članova.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
-
KarloIvandic
- Kontakt:
- relativizam
- Kontakt:
Upravu bi Ajla
Nije za 2 godine ali evo za 4,5 godina mi smo Dinamo
Oba Mamica su u klubu i oko kluba
Nije za 2 godine ali evo za 4,5 godina mi smo Dinamo
Oba Mamica su u klubu i oko kluba
Kako koji dan prolazi, sve više mi je krivo jer sam obnovio članstvo.
-
propoklopac
- Kontakt:
-
propoklopac
- Kontakt:
Zar ti zbog necega, nekoga moze biti upitno članstvo klubu za kojeg navijas iz sve snage? Sva ostala nezadovoljstva pokusaj pokazati na neki drugi nacin, ali članstvo ne smije biti upitno, ono se ne uzima zbog stanja u klubu i oko kluba, ono je obaveza prema necemu sto volis ko porodicu.
To je samo moje misljenje kad je neko u dilemi oko istog.
Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 29 jan 2026, 11:28, ukupno mijenjano 1 put.
- SilaMoc1946
- Kontakt:
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jučerašnja utakmica je ponovo pokazala da Renan nema šta tražiti u prvoj postavi, nema volje, želje, kretnja 0. Turkes je to mnogo bolje radio, plus sa ovakvim konceptom, mogao bi iskoristiti Turkešovu visinu nekim centaršutem, npr. ove pripreme i najviše šansi si napravio na taj način, nakon što je Turkeš spuštao glavom loptu za nekog od saigrača.
Bralić nula također, postavljanje loše, saigrače lošim izborom pasa nekoliko puta ugrozio. Gojković mnogo bolje radi na toj poziciji centralnog stopera. Ignatkov ništa, momka se gura nazor, samo ćeš učiniti štetu i nama i njemu. Šteta za Mamasa, do povrede je odličan bio, ozljeda izgleda teška, vidjet ćemo šta će magnet reći. Mladi zaista vrijede.
Nadam se da će Mario nastaviti otklanjati svoje greške i da ćemo protiv Cherkasya gledati postavu: Banić; Ristovski - Gojković, Mujkić; Beganović, Cimirot, Elezi, Kuprešak - Mlinarić, Ljajić - Turkeš.
I ovdje je bitno da se Elezi ne ograničava toliko da je striktno 6 i da je u liniji sa Cimirotom kao što je takve inpute dobijao u prvoj utakmici. On mora tražiti prostor između linija kao ta premosnica u izgradnji napada, da traži prostor, i njegov plus što je vrlo dobar iz drugog plana u zadnjoj trećini terena. Sa klupe imaš Telalovića, H.Mehmedović.
Bralić nula također, postavljanje loše, saigrače lošim izborom pasa nekoliko puta ugrozio. Gojković mnogo bolje radi na toj poziciji centralnog stopera. Ignatkov ništa, momka se gura nazor, samo ćeš učiniti štetu i nama i njemu. Šteta za Mamasa, do povrede je odličan bio, ozljeda izgleda teška, vidjet ćemo šta će magnet reći. Mladi zaista vrijede.
Nadam se da će Mario nastaviti otklanjati svoje greške i da ćemo protiv Cherkasya gledati postavu: Banić; Ristovski - Gojković, Mujkić; Beganović, Cimirot, Elezi, Kuprešak - Mlinarić, Ljajić - Turkeš.
I ovdje je bitno da se Elezi ne ograničava toliko da je striktno 6 i da je u liniji sa Cimirotom kao što je takve inpute dobijao u prvoj utakmici. On mora tražiti prostor između linija kao ta premosnica u izgradnji napada, da traži prostor, i njegov plus što je vrlo dobar iz drugog plana u zadnjoj trećini terena. Sa klupe imaš Telalovića, H.Mehmedović.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Zato što bi "Nikad manje članova" bila odlična poruka svima u klubu koji su isti srozali ovdje gdje su ga srozali. "Nikad manje navijača na stadionu" smo već postigli. A sve to u (finansijski) najboljim vremenima za klub.
Dobra observacija. Cak bio poceo sa Telalovicrm i Mehmedovicem umjesto Cimirota i Mlinarica ili Elezija. Nista pokazali nisuNisamInSajder je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:47Jučerašnja utakmica je ponovo pokazala da Renan nema šta tražiti u prvoj postavi, nema volje, želje, kretnja 0. Turkes je to mnogo bolje radio, plus sa ovakvim konceptom, mogao bi iskoristiti Turkešovu visinu nekim centaršutem, npr. ove pripreme i najviše šansi si napravio na taj način, nakon što je Turkeš spuštao glavom loptu za nekog od saigrača.
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Otići će ti koji su srozali ako Bog da ali što se tiče članova šta ćemo ako bude isto? Kakvo god da je stanje i rastojanje navijač se mora učlaniti u svoj klub, prvo se učlanim u klub pa onda platim IZ.NoProfit je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:53Zato što bi "Nikad manje članova" bila odlična poruka svima u klubu koji su isti srozali ovdje gdje su ga srozali. "Nikad manje navijača na stadionu" smo već postigli. A sve to u (finansijski) najboljim vremenima za klub.
Sarajevo ljubavi moja 1946
A kome poruka? Mislis da oni ne citaju ovo i ne vide da im raja svakodnevno yebe sve po spisku? Pa Ajli nema šta nismo psovali, parole pisali, pa je još tu.NoProfit je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:53Zato što bi "Nikad manje članova" bila odlična poruka svima u klubu koji su isti srozali ovdje gdje su ga srozali. "Nikad manje navijača na stadionu" smo već postigli. A sve to u (finansijski) najboljim vremenima za klub.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, VolimoSarajevo i 35 gostiju.