Premijer liga BiH - aktuelno

NoProfit
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoProfit » 29 jan 2026, 11:50

Samba71 je napisao/la:
29 jan 2026, 11:36
svemalim1 je napisao/la:
29 jan 2026, 11:33
KONTRASVIH je napisao/la:
29 jan 2026, 07:33
Dobro jutro :ljepota:
:urnebes:
Kažu režu troškove. Čak su i botovima smanjili dnevnice na cvaju, a TO im daju u pekari Mimoza do 5 KM. 😂😂😂

slika
Normalno. Ovoj hrpi neznalica u klubu je grehota platiti bilo šta. Pored toga što nas je sve manje na stadionu, odlična poruka bi bila i to da je nikad manje članskih kupljeno, ali sad je kasno nažalost.

Nego, koliko ste opterećeni gradskim rivalom od nula do visim na temi gradskog rivala? :ljepota:

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 29 jan 2026, 11:52

LavoviGabela je napisao/la:
29 jan 2026, 11:46
opalaopala je napisao/la:
29 jan 2026, 10:57
29 jan 2026, 10:49

Ja predlažem da se vi vratite na svoja vjekovna ognjišta u Gacko, Nevesinje i Podvelezje osugaste Mostar kako ste peksini , sreca samo ste u Istočnom dijelu, koji je nalik na Alep :urnebes:
Vidi se da ne boraviš u Mostaru i to mi je veoma drago.
Hvala Bogu ima nas svugdje i biće, uvijek bili i na aveniji, rudniku, staro Velezovo, centar 2 i biće nas još vise. Provjeri malo koliko je bosnjaka kupilo stanova u Oazi. Kao sto si i sam rekao 30% bosnjaka radi na Bijelom, taj broj srećom raste a vas broj pada, evo sto ste manjina nego velikom brzinom idete ka procentualnoj greški. Zato je važno zapisati kao cuko gdje god jedan rvat ima( topic taktika ). Pojede se Gabela od muke, a jest ces se još vise dok ne crknes od muke
Nadaj se, možete samo nastavit pleske dobivat kao i inače. U mo vas je sve manje i manje papane. :urnebes:
Prije da ćeš ti crknut od muke, španjolski vam je kapak, osim kad treba operacija :urnebes:
Vidiš da ne znaš šta pišeš i to je dokaz da si se pogubio. Jutros pises 30% bosnjaka radi na Bijelom a sad kapak Spanski ? A kako to glupane ?
Boli te istina da nas je svugdje bilo, svugdje nas ima i svugdje će nas biti jer ovo je nas grad. A dobro znaš kako terorisemo papke i negatore grada Mostara koji nisu sigurni ni u svom stanu pa ni u Pologu.
De ispričaj raji kako se Čapljinci učlanjuju u torcu u Čapljini i vatromet kakav je bio, medjugorce ni oni ne vole.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 29 jan 2026, 11:54

Izvinjavam se sto prekidam diskusiju, ali moze li mi neko objasniti zasto se osoba iz Gabele osjeca pozvanom da drzi predavanja o Mostaru?

Podsjeca me na ove silne navijace Sarajeva iz raznih sela diljem nase domovine kojima je taj klub privlacan cisto zbog imena, a sam grad Sarajevo vide maksimalno jednom godisnje.

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 29 jan 2026, 11:54

29 jan 2026, 11:52
29 jan 2026, 10:57

Vidi se da ne boraviš u Mostaru i to mi je veoma drago.
Hvala Bogu ima nas svugdje i biće, uvijek bili i na aveniji, rudniku, staro Velezovo, centar 2 i biće nas još vise. Provjeri malo koliko je bosnjaka kupilo stanova u Oazi. Kao sto si i sam rekao 30% bosnjaka radi na Bijelom, taj broj srećom raste a vas broj pada, evo sto ste manjina nego velikom brzinom idete ka procentualnoj greški. Zato je važno zapisati kao cuko gdje god jedan rvat ima( topic taktika ). Pojede se Gabela od muke, a jest ces se još vise dok ne crknes od muke
Nadaj se, možete samo nastavit pleske dobivat kao i inače. U mo vas je sve manje i manje papane. :urnebes:
Prije da ćeš ti crknut od muke, španjolski vam je kapak, osim kad treba operacija :urnebes:
Vidiš da ne znaš šta pišeš i to je dokaz da si se pogubio. Jutros pises 30% bosnjaka radi na Bijelom a sad kapak Spanski ? A kako to glupane ?
Boli te istina da nas je svugdje bilo, svugdje nas ima i svugdje će nas biti jer ovo je nas grad. A dobro znaš kako terorisemo papke i negatore grada Mostara koji nisu sigurni ni u svom stanu pa ni u Pologu.
De ispričaj raji kako se Čapljinci učlanjuju u torcu u Čapljini i vatromet kakav je bio, medjugorce ni oni ne vole.
ili ces da postavim video kako se pripadnici ugasenih zakljucavaju u auto prilikom bijega u capljini, nakon sto su pokusali skinut parolu :urnebes:
gotov na srmt prebili covjeka palicama sa ledja i vezali ga u stanu, s tim se hvalis , ne znam zašto plačete onda na sudu, budi mudonja preuzmi odgovornost :urnebes:
Cinjenica je da vas je u mostaru sve manje, pa jedan siroki ima vise zivorodjenih beba od istocnog mostara, samo polako :wave: :bih:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 29 jan 2026, 11:56

svemalim1 je napisao/la:
Na stranu sto je realan i iskren, brat sam sebi upada u recenicu :bow:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 29 jan 2026, 11:57

bvsic je napisao/la:
29 jan 2026, 11:47
Rigoletto je napisao/la:
29 jan 2026, 11:39
bvsic je napisao/la:
29 jan 2026, 11:35

Sam si sebi dokazao da ste pravi židovi BiH, samo kapice pocnite stavljati. Ups
slika
Ovo me ni najmanje ne dira. Morate si utuviti u tintare da vas se ovdje ništa ne pita. Kad budu šalovali novi spomenik u vrapčićima otiđi i daj im ruke. Tamo možete gradit šta god hoćete. Od mene imate vreću cementa. :wave:
70 godina je pascetu, jos malo i vakat krepat. Od tog dana ne postojite, doduse ni danas vi ne postojite, nebitni, mali. Samo blokirate drzavu jer imate ovo pasce.
Aerosmith - dream on.mp3

Športski pozdrav s novog parkinga stadiona pod BB
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 29 jan 2026, 11:58

29 jan 2026, 11:54
29 jan 2026, 11:52

ili ces da postavim video kako se pripadnici ugasenih zakljucavaju u auto prilikom bijega u capljini, nakon sto su pokusali skinut parolu :urnebes:
Cinjenica je da vas je u mostaru sve manje, pa jedan siroki ima vise zivorodjenih beba od istocnog mostara, samo polako :wave: :bih:
Moze samo postavi i dokazi ko je, da vas nisu medjigorci napali ti torcu capljinu.
Pa glupane koristimo nasu imovinu koju smo financirali na Bijelom, mozemo birat gdje cemo se radjat. A manjina nije sigurna u svom stanu i na Pologu i tu vlada strah. Od manjine do procentualne greške - 3 godine.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

1981oldschool
Kontakt:

Post Postao/la 1981oldschool » 29 jan 2026, 11:59

slika

Plastika će uvijek biti plastika, daba da 100 titula osvojite kad nemate dušu, imate samo zlo napumpano politikom. Politike će se mjenjati ali vi ćete ostati plastika, vješttacko **** sa rokom trajanja. Samo vi pokazujete lice svoje i nastavite sa svojim zlom, nećete još dugo, kao da vas istorija nije ništa naučila pa ponavljate iznova greške. Mali miševi puni primitivizma i mržnje, nećete još dugo!
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 29 jan 2026, 12:00

NoProfit je napisao/la:
29 jan 2026, 11:50
Samba71 je napisao/la:
29 jan 2026, 11:36
svemalim1 je napisao/la:

Kažu režu troškove. Čak su i botovima smanjili dnevnice na cvaju, a TO im daju u pekari Mimoza do 5 KM. 😂😂😂

slika
Normalno. Ovoj hrpi neznalica u klubu je grehota platiti bilo šta. Pored toga što nas je sve manje na stadionu, odlična poruka bi bila i to da je nikad manje članskih kupljeno, ali sad je kasno nažalost.

Nego, koliko ste opterećeni gradskim rivalom od nula do visim na temi gradskog rivala? :ljepota:
Nije bolan to toliko loše. Šta se bolan odmah uzbuđuješ. :) Otići će ti zdravlje bezveze. ;)
Vjerujem da vam je bolji presjek stanja nego lani u ova doba. Obzirom da imate segmentaciju članova, interesatno bi bilo da izbacite statistiku po proizvodu.

Nego hoćeš da ti posudim hrčka da ga učlaniš ? Da poguramo malo komšiluk. :D
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

primussucks
Kontakt:

Post Postao/la primussucks » 29 jan 2026, 12:01

Politika i domicilne legende gurnuli Velež prema nestajanju,a obrnuto napravili u Zrinjskom,tko je tu sposobniji i cija je ljubav veca ?

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 29 jan 2026, 12:06

bvsic je napisao/la:
29 jan 2026, 10:40
E kad se ovi Mostarci upale, ja bi profil izbrisao odma da ne citam nista
Sta se upale, vidis li da ti ruse drzavu, vidis li da gaze simbole, vidis li da traze svaku priliku da te potlace, jesi li svjestan, ako im pustis Mostar, da ce ici dalje, jer nikad im nije dosta, sreca je samo da su greska u statistici, i da nismo sposobni da naselimo 10000 ljudi iz Bosne i preuzmemo grad bez problema, zato dobro pogledaj sta ti se radi

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 29 jan 2026, 12:08

Stvarno škutorima teško padaju toliki degeneci, gašenje grupe pred trideseti rođendan, Stari Most i centar grada kojem nisu mogli prismrditi, dva glavna ulaza i izlaza iz grada koji su okićeni ljiljamima, Veležov novi stadion koji je West Falen za njihov. Pa su bijes počeli iskaljivati na betonu. Ali dobro bar su im ostavljeni seoski putevi kobilovača, žovnica, goranci da mogu sa dobrim kvačilom u rodnu grudu vikendom kao i SKB da kopaju po bošnjačkim hemoroidima :mrgreen:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 29 jan 2026, 12:11

Sta ovo pitari izgubili od Skhendie 2:3

Cska Sofia - Borac 1:1

Sochi - Sloga 3:3

Posusje - Velez danas u 14
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Ledara
Kontakt:

Post Postao/la Ledara » 29 jan 2026, 12:14

Puno mentalnog kukavelja ima po forumu, ali ovo da je doktor koji 6 godina studira samo da bi dobio običnu diplomu bez ikakve specijalizacije " kopač hemoroida " je vrhunac, onda se pitaš zašto je i država i društvo obična žabokrečina.

Vjerujem da i u Južnom znaju napraviti digitorektalni pregled, ne treba SKB za to...
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 29 jan 2026, 12:17

Ledara je napisao/la:
29 jan 2026, 12:14
Puno mentalnog kukavelja ima po forumu, ali ovo da je doktor koji 6 godina studira samo da bi dobio običnu diplomu bez ikakve specijalizacije " kopač hemoroida " je vrhunac, onda se pitaš zašto je i država i društvo obična žabokrečina.

Vjerujem da i u Južnom znaju napraviti digitorektalni pregled, ne treba SKB za to...
Mislim da si literalist i da nisi baš na ti sa sarkazmom. Presaberi se

Ledara
Kontakt:

Post Postao/la Ledara » 29 jan 2026, 12:21

Ja ja , bit će da je do mene...
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 29 jan 2026, 12:24

Ledara je napisao/la:
29 jan 2026, 12:21
Ja ja , bit će da je do mene...
Sigurno čim ne znaš razvrstati sarkazam od ozbiljne rasprave. Još sam fino i odgovarajući smajli na kraju stavio za takve poput tebe

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 29 jan 2026, 12:33

29 jan 2026, 11:48
avenija je napisao/la:
29 jan 2026, 11:05
Od pisanja saopstenja i kukanja danas nema nista, pa više UN rezolucije niko ne poštuje, niti važe, međunarodno pravo ne postoji, POSTOJI SAMO SNAGA I SILA. U pamet Veležovci.
dodji pomozi im, tastatura ratnik :urnebes:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 29 jan 2026, 12:36

Platan uvijek kad ispadne glup kaze da je sarkazam.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 29 jan 2026, 12:37

slika

slika
Radni dan, pola 8 ujutro, njemu najveći rival i forum u glavi. Yebem ti život kakva bolest i opsesija...
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo, Samba71 i 56 gostiju.