FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Naid Valjevac vjerovatno prelazi u Tuzla City.
Sad se vidi da Mirvici nisu BOGATI LJUDI. Nekazem da 20-30 m€ nije velka cifra. Al da bi finasirao FK SARAJEVO moras imat 100 m€ minimum. Jel realno trebati 3-4 m$ svake godine 6-7 godina i to da imas najminimalnije fule-pogreske i da imas sposbnost prodaje koje Ismir ima, da bi napravio neki sistem gdje bi mogao bit samoodrziv i da bi ta samoodrzivost tebi mogla dinijet 1-2 m km svako 2-3 godine.
Sve dok drzava nepocne da ulaze u sport u suradnji sa vanjskim privatnicima sa bosanskim privatnicima firmama.
Drzava/federacija nama renovira/napravi nov stadion sa 16-18 k mjesta, bhtelekom finansira kompletnu akademiju, Tan Nam Mirvic Princ itd itd finansiraju prvi tim.
Turkish, adidas naike Rolex mercedes jeep budu generalni sponzori, a ta srestva vracat 25% drzavi, 25% bt telocomu i 50% klubu.
Drzava bi bila vlasnik kluba 51% a investitori 49% Uz to da privatni vlasnici imaju apsulutnu ovlast u prodaji kupovini igraca smjena trenera sd gd itd itd
Al broj jedan sistem gdje ns bh nema nikakvu kontrolu sudija, recimo da nam sude italijani njemci spanci sve utakmice pl bh
Sve dok drzava nepocne da ulaze u sport u suradnji sa vanjskim privatnicima sa bosanskim privatnicima firmama.
Drzava/federacija nama renovira/napravi nov stadion sa 16-18 k mjesta, bhtelekom finansira kompletnu akademiju, Tan Nam Mirvic Princ itd itd finansiraju prvi tim.
Turkish, adidas naike Rolex mercedes jeep budu generalni sponzori, a ta srestva vracat 25% drzavi, 25% bt telocomu i 50% klubu.
Drzava bi bila vlasnik kluba 51% a investitori 49% Uz to da privatni vlasnici imaju apsulutnu ovlast u prodaji kupovini igraca smjena trenera sd gd itd itd
Al broj jedan sistem gdje ns bh nema nikakvu kontrolu sudija, recimo da nam sude italijani njemci spanci sve utakmice pl bh
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 29 jan 2026, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam jesu li gori ovi sto najavljuju nekakve bombe i da nista neće biti isto, ili ovi što se hvataju na te lozione.!?
Gledaj insajdera grob te j...
Ma samo Hamzu vratiti i nema zime.NazorUso je napisao/la: ↑29 jan 2026, 16:42https://www.transfermarkt.com/giorgi-kv ... ler/186233
E ovo ako je istina, valjalo bi. Top pojacanje. Po meni nerealno da ga dovedemo, ali kazu da su kontakti uspostavljeni.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Jel to u nekim kombinacijamaN3R3D je napisao/la: ↑29 jan 2026, 18:43Ma samo Hamzu vratiti i nema zime.NazorUso je napisao/la: ↑29 jan 2026, 16:42https://www.transfermarkt.com/giorgi-kv ... ler/186233
E ovo ako je istina, valjalo bi. Top pojacanje. Po meni nerealno da ga dovedemo, ali kazu da su kontakti uspostavljeni.
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Neki dan listam tm i naletim na njega i kontam bi nam valjao hahahahah ako i ti isto nisi uradio i sad bacio bombu ubi me al nadam se da ima istineNazorUso je napisao/la: ↑29 jan 2026, 16:42https://www.transfermarkt.com/giorgi-kv ... ler/186233
Btw sto se Valjevca tice samo mu pogledajte instagram profil i zahvalite Bogu sto nas je zaobisao
Ako nista nece biti isto, kako samo Hamza?N3R3D je napisao/la: ↑29 jan 2026, 18:43Ma samo Hamzu vratiti i nema zime.NazorUso je napisao/la: ↑29 jan 2026, 16:42https://www.transfermarkt.com/giorgi-kv ... ler/186233
Vazduh trepti kao da nebo gori
- nedimmmm1337
- Kontakt:
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ma neces ne brini
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nije zadovoljio na probi sa juniorima.Ono sto je dobro to je da za prvi tim nece vise moci zaigrati kunto i panto nego ces super talenat morati biti da dobijes priliku,barem dok je Mamica.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sta je reci, trebao je kod nas, za pocetak u juniore.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma kod Mamica nema toga barem to svi znaju od prije, tjerao je razne zvijezde koje su pokusavale biti bahatestrahmeipomisliti je napisao/la: ↑29 jan 2026, 18:51Neki dan listam tm i naletim na njega i kontam bi nam valjao hahahahah ako i ti isto nisi uradio i sad bacio bombu ubi me al nadam se da ima istineNazorUso je napisao/la: ↑29 jan 2026, 16:42https://www.transfermarkt.com/giorgi-kv ... ler/186233
Btw sto se Valjevca tice samo mu pogledajte instagram profil i zahvalite Bogu sto nas je zaobisao
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, Rule_hz i 68 gostiju.

.png)