Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

robovi88
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la robovi88 » 28 apr 2011, 23:19

Vama je krivo sto je Real pošteno popušio ! Zato sad stavljate neke klipove, ku'rčeve ...

Treba bit čovjek i priznat :

Ono što je Pepe uradio bilo je za žuti, a za crveni NE !

Ronaldo nije ništa uradio čime bi mi mogli pomisliti da je bolji od Messija

Mourinho je Genije ali mu jednostavno sinoć onaj njegov "bunker" nije pomogao !

Messi je Najbolji fudbaler na svijetu u ovom Trenutku, a za par godina će vjerovatno biti i u POVIJESTI !

Barselona je trenutno najbolji tim na planeti u to nema sumnje !
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 28 apr 2011, 23:21

Portillo, smiješan si, porediš Messi-a i Ronalda u padanju, smiješno...i da, nemam namjeru da ti postavljam Ronaldove klipove koji su dušu dali za Hollywood-a, jer i sam znaš kakav je ...

poz ;)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 apr 2011, 23:24

mandraX je napisao/la:Portillo, smiješan si, porediš Messi-a i Ronalda u padanju, smiješno...i da, nemam namjeru da ti postavljam Ronaldove klipove koji su dušu dali za Hollywood-a, jer i sam znaš kakav je ...

poz ;)
Ajde i tebi kazem nadji ijedan post gdje sam ih poredio u glumi. Mislim da je i coravom jasno da je Ronaldo veci glumac od Messija, ali da je se ovaj prvi itekako popravio u tom segmentu otkako je dosao iz Manchestra, a to da ni Messi nije "nevinasce" sam ti samo htio dokazati.
Kad bi se i Realu onoliko stelilo Ronaldo bi bio najbolji, i ovako je najbolji ali eto, kompleniji i onako pet puta, pero bueno. Pravi dokaz snage ijednog i drugog je bilo finale Kupa gdje smo imali posteno sudjenje, za razliku od ovog cirkusa.

I da... Barca mozda jeste najbolji tim na svijetu, ali daj ba pustite druge klubove bar da se bore ili im prije pocetka takmicenja podijelite trofeje.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 28 apr 2011, 23:25

Portillo je napisao/la:MandraX@
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Cuj ti njega kaze: "Gol koji sam postigao rukom protiv Espanyola je slucajan i protiv malog tima, to npr. nikad nebi mogao uraditi protiv Manchestera" - znam da su nogometasi pretezno glupi i neinteligentni, ali ovaj mali kepec stvarno odskace od ostatka.

I da, gledaj frajera:
[youtube][/youtube]

Never dive! :shock:

Ajmo sad postvaljte klipove o Ronaldu... znam da vam nista drugo i ne preostaje.

adriano@ Prosla je opasnost, kad me vec jucer nije strefila, sve ok.
Oj koji si ti cirkus od covjeka. Pa jel ti razumijes uopste rijec Spanskog jezika? Da li je jedino sto razumijes na tom jeziku PERO BUENO? Pa covjece Boziji, slusaj sta lik govori u ovom prvom videu, na kraju videa, ovaj intervju je bio 2007 godine kada je bio u najuzem izboru za igraca godine 2007, a ovo na engleskom je fazon kao sto prave za hitlera, joj Boze cime se ti bavis haha. Jos ti prevodis sta je dole pisano? Prosto ne mogu da vjerujem koja si ti smijurija od covjeka hahaha.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 apr 2011, 23:26

[youtube][/youtube]

Vrijedi pogledati ko imalo zna spanjolski.

HALA MADRID
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 apr 2011, 23:28

Oj koji si ti cirkus od covjeka. Pa jel ti razumijes uopste rijec Spanskog jezika? Da li je jedino sto razumijes na tom jeziku PERO BUENO? Pa covjece Boziji, slusaj sta lik govori u ovom prvom videu, na kraju videa, ovaj intervju je bio 2007 godine kada je bio u najuzem izboru za igraca godine 2007, a ovo na engleskom je fazon kao sto prave za hitlera, joj Boze cime se ti bavis haha. Jos ti prevodis sta je dole pisano? Prosto ne mogu da vjerujem koja si ti smijurija od covjeka hahaha.
Ne, ti razumijes, de me uci. A to dole je kopirano sa jednog foruma kao i ti ostali videi (realmadribalkan). A pobio si me argumentima, nema sta, uffff.

Muy pobre adriano, muy pobre!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 28 apr 2011, 23:30

Portillo je napisao/la:
Ne, ti razumijes, de me uci. A to dole je kopirano sa jednog foruma kao i ti ostali videi (realmadribalkan). A pobio si me argumentima, nema sta, uffff.

Jel covjek u tom intervjuu rekao to sto si ti napisao? Imas prejake argumente hahahahah. Napisao si nesto trece, momak pricao o nagradi, prosuo si se k'o riza covjece haha.

Mes Que Un Club!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 apr 2011, 23:32

adriano_leite je napisao/la:
Portillo je napisao/la:

Jel covjek u tom intervjuu rekao to sto si ti napisao? Imas prejake argumente hahahahah. Napisao si nesto trece, momak pricao o nagradi, prosuo si se k'o riza covjece haha.
slika
Nema svrhe... jel ti treba pisat velikim slovima da shvatis sta sam napisao?

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 28 apr 2011, 23:33

Brad Pitt - mala maca :lol:

slika

slika

[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 28 apr 2011, 23:34

Portillo je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Jel covjek u tom intervjuu rekao to sto si ti napisao? Imas prejake argumente hahahahah. Napisao si nesto trece, momak pricao o nagradi, prosuo si se k'o riza covjece haha.
slika
Hahahaha, ti kopirao nesto sto nema veze sa intervjuom, lafo prevod intervjua, gdje covjek govori o nagradi, na engleskom napisana zajebancija kao da je on to izjavio, neko preveo na nas jezik. Sta ima tu da nisam razumio hahaha. Ako nisi ti to pisao, onda je smijesan taj koji je pisao, jer momak uopste to nije izjavio.

Mes Que Un Club!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 28 apr 2011, 23:34

Madridism je napisao/la:
bparena je napisao/la:slika
Jel to bilo na ovoj utakmici :lol:
Pametan zna na kojoj :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 apr 2011, 23:35

adriano_leite je napisao/la:
Portillo je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: Jel covjek u tom intervjuu rekao to sto si ti napisao? Imas prejake argumente hahahahah. Napisao si nesto trece, momak pricao o nagradi, prosuo si se k'o riza covjece haha.
slika
Hahahaha, ti kopirao nesto sto nema veze sa intervjuom, lafo prevod intervjua, gdje covjek govori o nagradi, na engleskom napisana zajebancija kao da je on to izjavio, neko preveo na nas jezik. Sta ima tu da nisam razumio hahaha. Ako nisi ti to pisao, onda je smijesan taj koji je pisao, jer momak uopste to nije izjavio.
Neki bi se zavarali...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 28 apr 2011, 23:37

Los_Blanos2 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Vrijedi pogledati ko imalo zna spanjolski.

HALA MADRID
Neki dan je Guadiola pricao o sudij.. zar ne.

Gdje je taj portugalac sudija, bio je njemac zar ne, i danas nezeli pricati o sudiji :?

Guardiola el falso humilde

Ovo je staro oko 1g ali eto..
Roncero pitanje za Platinija :oops: Platini nerazumije o nezeli da razumije pitanje :lol: Roncero : Kako Ovrebo moze da sudi i dalje nakon veliki greski na tekmi Chelsea- Barca?

Stvarno :lol: pogledajte...

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 28 apr 2011, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 28 apr 2011, 23:41

Los_Blanos2 je napisao/la: Roncero pitanje za Platinija :oops: Platini nerazumije o nezeli da razumije pitanje :lol: Roncero : Kako Ovrebo moze da sudi i dalje nakon veliki greski na tekmi Chelsea- Barca?

[youtube][/youtube]
Un aplauso para Platini :lol:

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 28 apr 2011, 23:45

mandraX je napisao/la:Portillo, smiješan si, porediš Messi-a i Ronalda u padanju, smiješno...i da, nemam namjeru da ti postavljam Ronaldove klipove koji su dušu dali za Hollywood-a, jer i sam znaš kakav je ...

poz ;)
hahaha najjaci su ovi kad napisu Messi-a :lol: :lol: :lol: :lol:

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 28 apr 2011, 23:47

Portillo je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la: Roncero pitanje za Platinija :oops: Platini nerazumije o nezeli da razumije pitanje :lol: Roncero : Kako Ovrebo moze da sudi i dalje nakon veliki greski na tekmi Chelsea- Barca?

[youtube][/youtube]
Un aplauso para Platini :lol:
kako je glup majko mila :oops:
BHF Bosanska Krajina!

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 28 apr 2011, 23:48

Nema veze važno je da smo uzeli trofej posvećen našoj meceni. :D
FEDERER= KLOC

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 29 apr 2011, 00:06

HZ_ilidzaa je napisao/la:Čitava nogometna javnost se oglasila povodom Pepeovog isključenja.

Rio Ferdinand "Ovo simuliranje je sramotno.Pa ragbi igrači bi se nasmijali na ovo.Kada bi mene vidjeli na nosilima u jednom trenutku pa poslije na terenu u drugom, dao bih svakom zeleno svijetlo da me sruši sa dvije noge"

Michael Owen "Alvesova reakcija mnoge je naljutila, ali siguran sam da iz njegovog kluba nemaju ništa protiv ovoga."

Rory Mcilroy "Dani Alves, ti si sramota. Valjaj se još malo po terenu."

Chad Ochocinco "Ne mogu vjerovati da je Pepe dobio crveni karton."

Pete Jenson, The Independent "Pepeu je dosudjen crveni karton nakon teatralne reakcije Alvesa a trebao je dobiti žuti."

Daily Mirror "Pepe je u 62.minutu dobio crveni karton za duel sa Alvesom. U najgorem slučaju trebao je dobiti žuti. Medjutim, cijeli tim Barcelone je vršio pritisak na Starka kojem je ovaj podlegao."

Jacopo Gerna, Gazzeta dello Sport "Prestrogo dosudjen crveni karton. Da se nije desio, meč bi drugačije završio."

L'Equipe "U meču koji je obilovao neregularnostima i sudijskim greškama, najgori momenat je isključenje Pepea."

Marca "Nepravedno dosudjen crveni karton Pepeu ostavio je Real sa 10 igrača 4.utakmicu za redom."

AS "Stark je pogriješio kada je Pepeu dao crveni karton, ali njegov najveći grijeh je što je uništio utakmicu."

El Mundo "Još jednom je Real Madrid ostao sa igračem manje protiv Barcelone, iako je onaj faul bio za žuti karton, nikako za crveni."

ABC "Stark je napravio haos kada je Pepeu pokazao crveni karton a ne žuti u najgorem slučaju. Uništio je duel jednom greškom. Uništio je Real Madrid a dao krila Barceloni koja je tek poslije crvenog dobro zaigrala."

La Gaceta "Njemački najgori sudija je nepravedno pokazao Pepeu crveni i tako uništio duel."

El Pais "Faul Pepea nije bio za crveni već za žuti karton, ali je Wolfgang Stark uništio Real."

I ovaj klip nije montaza , mozete Vegasu , cak i u movie makeru to provjeriti tako sto ce te ici frame po frame...
[youtube][/youtube]

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 29 apr 2011, 00:22

kako je glup majko mila
Ma nije glup, samo nezna sta bi rekao :oops: stidi se.. i onda nas savez suspendira ovakva mafia.
I ovaj klip nije montaza , mozete Vegasu , cak i u movie makeru to provjeriti tako sto ce te ici frame po frame..
Jbg.. jarane pa njima je ovo montaza :oops: a lahko se...

45 mill ljudi u Spaniji moze da prati ovu emisiju, tj. montazu :lol:
Voditelj/ urednik ove emisije "Punto Pelota" je Josep inace fan Barce, gledao sam par emisija prije "El Clasica" i tokom tekmi, inace u emisiji gostuju ex. igraci Barce, RM, novinari AS, MARCE, Mundodeportivo, Sport itd... 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 29 apr 2011, 00:29

robovi88 je napisao/la:Vama je krivo sto je Real pošteno popušio ! Zato sad stavljate neke klipove, ku'rčeve ...

Treba bit čovjek i priznat :

Ono što je Pepe uradio bilo je za žuti, a za crveni NE !

Mourinho je Genije ali mu jednostavno sinoć onaj njegov "bunker" nije pomogao !

Messi je Najbolji fudbaler na svijetu u ovom Trenutku, a za par godina će vjerovatno biti i u POVIJESTI !

Barselona je trenutno najbolji tim na planeti u to nema sumnje !
A de mi reci zašto ovo pišeš? Pa Messija nije nigdje bilo dok Pepe nije isključen. U prvoj utakmici ga nigdje nije bilo, u drugoj nigdje, nije postojao. Kad je Ronaldo odlučio finale kupa, niko nije napisao Ronaldo je Bog, Ronaldo je ovo. I šta je Ronaldo mogao da uradi u sredu? Ništa! Ako ekipa ne igra, odmah ni on ne igra. Pa nije on Bog da loptu oduzme, da predribla sve, da dadne gol. Ako ekipa ne igra, ne igra niko, pa ni Ronaldo. Gluposti pričate. Ronaldo i Messi su skroz različiti igrači uopšte ih ne možeš porediti.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.