Jer igraju sa rezervnim sastavom, mimo par igrača.
Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: Kerim Alajbegović
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Englezi su debelo precijenjeni i svakom panju koji ima mogućnost da igra za reprezentaciju vrijednost je 3x veća od realne.
BABO FUDBALA.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Klasaaaa do neba
Pa ti si sine igracina
kakav je ovo majstor
sad su opet nekako pali na 25 mjesto je/bo ga
sad su opet nekako pali na 25 mjesto je/bo ga
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Sta mali radi s loptom .. uuhuh
sta im treba od ostalih rezultata da zavrse 24. ?
Al voza ove Engleze po sredini kao da su dosli iz nize lige.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Desni bek!?!
Edit: ucini mi se on na desnom beku
ustvari je 37 na toj poziciji.
Edit: ucini mi se on na desnom beku
Zadnja izmjena: 231983, dana/u 29 jan 2026, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
General505
- Kontakt:
Jos jednom ako neko napise da se treba vratiti u Leverkusen i da bi to bila najbolja opcija ,,,,treba ga diskvalificirati sa foruma zbog lupanja gluposti.
Pa ti levati u Leverkuzenu da su ista znali od fudbala ne bi pustili ovakvog igraca dzaba prakticki
Pa ti levati u Leverkuzenu da su ista znali od fudbala ne bi pustili ovakvog igraca dzaba prakticki
Nesto ipak znaju od fudbala jer su mu dali priliku da se razvija a i ugradili malenu buy back klauzulu da ga mogu vratiti kad se razvije. Sad ce ga kupiti za 8mil a prodati za 25.General505 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 22:17Jos jednom ako neko napise da se treba vratiti u Leverkusen i da bi to bila najbolja opcija ,,,,treba ga diskvalificirati sa foruma zbog lupanja gluposti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Edincapitano
- Kontakt:
Sto je glupost?General505 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 22:17Jos jednom ako neko napise da se treba vratiti u Leverkusen i da bi to bila najbolja opcija ,,,,treba ga diskvalificirati sa foruma zbog lupanja gluposti.
Naravno da treba da se vrati u Leverkusen poslje ove sezone, to je stepenica vise.
Cuj levati u Leverkuzenu, a osvojili Bundesligu prije dvije godine.
Nisu ga prodali Salzburgu, nego imaju prvu opciju da ga vrate. Nije svabo glup, znaju oni svoj posao.
Za 25?harden je napisao/la: ↑29 jan 2026, 22:23Nesto ipak znaju od fudbala jer su mu dali priliku da se razvija a i ugradili malenu buy back klauzulu da ga mogu vratiti kad se razvije. Sad ce ga kupiti za 8mil a prodati za 25.General505 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 22:17Jos jednom ako neko napise da se treba vratiti u Leverkusen i da bi to bila najbolja opcija ,,,,treba ga diskvalificirati sa foruma zbog lupanja gluposti.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Pa 25 miliona je mjera ako ce ga sad na ljeto kupiti pa odmah prodati. Sa dobrom sezonom u Bundeski, ispod 50 miliona sumnjam da će ići.
Ali sabura i zdravlja.
Ali sabura i zdravlja.

.jpg)