Armin Gigović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mostarska
Kontakt:

Re: Armin Gigović

Post Postao/la Mostarska » 29 jan 2026, 22:18

Coolpanda24 je napisao/la:
29 jan 2026, 22:17
Mostarska je napisao/la:
29 jan 2026, 22:17
Ima li gdje video
Hvala drug

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 30 jan 2026, 04:17

Nekoliko odlicnih akcija u kojima je ucestvovao. Onaj sut na 2 2 je trebao primiti loptu jer mu je odskocila u stranu. Klasicni box to box, upravo Ono sto nam treba na sredini a sto nemamo u tahirovica niti cemo ikad imati u sunjicu. Ovaj momak uparen sa hadziahmetovicem na sredini u formaciji sa trojicom pozada je najbolje rjesenje za nas. E moj barba u usta te hebem kockarska

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 30 jan 2026, 07:11

Diadora je napisao/la:
30 jan 2026, 04:17
Nekoliko odlicnih akcija u kojima je ucestvovao. Onaj sut na 2 2 je trebao primiti loptu jer mu je odskocila u stranu. Klasicni box to box, upravo Ono sto nam treba na sredini a sto nemamo u tahirovica niti cemo ikad imati u sunjicu. Ovaj momak uparen sa hadziahmetovicem na sredini u formaciji sa trojicom pozada je najbolje rjesenje za nas. E moj barba u usta te hebem kockarska
Jah eto nije imao priliku da se dokaže, nepravedno zapostavljen. Pa lik je od debija startao skoro svaku moguću utakmicu dok nije klupiran protiv Rumunije. Mislim da je startao minimalno 10 utakmica u LN + kvalifikacijama.

Nije on ni u YB nimalo briljantan, otkako je dobio ono dva crvena u dvije utakmice zaljuljalo mu se mjesto u prvom timu i od tog momenta pola utakmica je počeo s klupe. Na stranu ova partija od sinoć, volio bih i ja da bude prekretnica u formi ali nema potrebe da se i od Armina pravi neki genije kojeg ne voli selektor.

eleGancy
Kontakt:

Post Postao/la eleGancy » 30 jan 2026, 08:37

Ma meni on jos uvijek nije formiran igrac. Bacaju ga po tim pozicijama, malo zadnji vezni, malo ofanzivni vezni, Barba ga po krilima bacao. A covjek ima kvaliteta, ali mislim da nije dovoljno istreniran.
Da je bogdom otisao u neki razvojni tim prije Kiela, neku fabriku talenata.
Mislim tamo, s obzirom kakva je kanta od kluba Kiel dao je dosta golova, a veznjak. I vjerujem da nista aman nije naucio kroz tu sezonu, osim eto iskustva igranja u ligi petice.

Risonja99
Kontakt:

Post Postao/la Risonja99 » 30 jan 2026, 13:20

Diadora je napisao/la:
30 jan 2026, 04:17

Joj drug bezveze blatis Barbu covjek od blata napravio nesto i nema se kad posvetit pojedincima vec u hodu sredjuje probleme, Giga je protutip klubskog fudbala a ovaj reprezentativni bez jedne kvalitetne 6te svjetskih razmjera i krila on ce uvijek visit i nikad necemo biti zadovoljni sa njim, dosta ekipa se spusti u niski blok i on tu ne moze doci do izrazaja, ovako kad je utakmica velikog intenziteta normalno da ce doci do izrazaja, slicno Demirovicu.

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 30 jan 2026, 15:58

Ja bih Diadoru za selektora
Walk on

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, Goalgetter, Zglavkar i 31 gost.