FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo Cvitanovic na MYTV, ne znam je li ovo bilo vec
Ja jake oluje u p.m.šta je ovo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ne valja kad dovodimo, ne valja kad ne dovodimo, vazda nezadovoljni 
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Treba uletiti i pokupiti ovog Milaka sada ili na kraju sezone kad mu istekne ugovor.I sljedece sezone je u21,odlican.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Šta je Cvitanović pričao, jel nešto zanimljivo ?
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Pa… uglavnom stvari koje mi i znamo , ali mi se svidja sa kojom posvecenoscu govori o klubu kako on to vidi i isto tako kako se Zoran baš daje za klub
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa valjda su preko tog gulijevog agenta pričali o ovoj mašini, u tom slučaju bi turkeš igrao samo kad ovaj odluči odmoriti 
Ja bi sve snage usmjerio prema kupu, mada će i to biti teško osvojiti.
Ko god pomislio, da ce protiv kona ili Zrinjskog u polufinalu/finaly biti zezancija, grdno se vara. Jel ko gledao cijeli taj intervju sa Cvitanovicem, jel upitan o prelaznom roku, hoce li biti pojačanja ili je završen ? I ovaj Delic bi trebao znati, da navijace to najvise zanima.
Lucas je napisao/la: ↑29 jan 2026, 23:25Ko god pomislio, da ce protiv kona ili Zrinjskog u polufinalu/finaly biti zezancija, grdno se vara. Jel ko gledao cijeli taj intervju sa Cvitanovicem, jel upitan o prelaznom roku, hoce li biti pojačanja ili je završen ? I ovaj Delic bi trebao znati, da navijace to najvise zanima.
Pilufinale ti je protiv veleža ako prodjemo čelik ako Bog da. A zeljana i svinjski su tamo polufinale
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Posto u subotu igramo dvije tekme nnadam se da ce Mario kombinovati idvije podjednake ekipe, a ne prva i druga posada.
Posto je 7 dana do prve utakmice u prvenstvu, i posto je evidentno da vise nece niko OTIC NITI DOC, mozemo u detalje cu obrazlozit sta smo dobro sta lose uradili sta je isto i sta su minusi nase ekipe.
Pozitvno je sto smo budzet oslobodili negativno je sto je ocito da ce budzet biti 50% manji po odlasku Tana to jeste da Mirvic nece moci pokrivat i svoj i tanov dio. ZA MENE OVO ZNACI DA JE ISMIR MIRVIC NEDOVOLJNO BOGAT DA BI MOGAO VODIT FK SARAJEVO.
Pozitivna stvar je takodje sto je ss vec 5 mjeseci tu da je vecina igraca tu svo vrijeme koliko je i ss (poznaje 99% igraca) takodje POLU KOSTUR(ne citav) je tu duze dok je druga polovina kao sto gore reko su tu koliko i ss.
Renan ketemeh began gojkovic mujkic to su igraci za koje mozemo reci da su kostur plus tu mozemo CIMIROTA
rucanat cisto iz razloga sto je igrao prije kod nas 2-3 godine plus njegovo iskustvo.
Ostatak ekipe nije kostur nit se moze zvat kostur kad su svi ostaki tu 6 mjeseci OSIM TURKESA.
Al mozemo podvest kroz aneks -/2025 da je adem ristovski i banic igraci koje mozemo podvest i stavit ih pod kostur.
Znaci imamo samo 8 igraca koje mozemo nazvat i to na tezanjem kao kostur al realno to je 5 igraca od kojih imas 1 nog koji neigra skoro nikako Renan i Keremech koji je rezerva i ta 2 igraca spadaju pod strance.
Tacnije kostur igraca imamo 3 koja se mogu brojat realno i koji jesu kostur.
Konstatacija ovog segmenta; NEMAMO KOSTUR EKIPE I NAJSLABIJA SMO EKIPA STO SE TICE prve 3 ekipe sto se tice tog segmenta.
DOBRA STVAR KOJU IMAMO BOLJE OD SVIH EKIPA ZAHEDNO JESTE BONUS IGRAC u21
Po mom shvatanju imamo veoma slab izbor i u tom trkackom segmentu
Turkes renan mlinaric adem ekezi ignjatov cimirot to su igraci koji nemaju trkacku sposobnost a neki nece (renan) i imas begana i kupresaka koji su neinteligentni /da nekazem glup tacnije neznaju, mogu nesto vise trcat i ponavljat se vise nego ovi gore al su nogometno GLUPI
I smatram da cemo osvoit 2 boda po utakmici u naredni 17 utakmica samo ako bude RENATO GOJKOVIC bio zdrav i odbrana bude na nivou kao sto je bila u zadnjih 5 utakmica plus dodatni kvaliter koji MOZE RENATO GOJKOVIC DONIJET ako bude zdrav i ako bude na onom nivou na kohem je bio kad je dosao. Ako on nebude donio donio jos sperme i u onako jaku odbranu NEVIDIM NIKOJI NACIN DA MI NECEMO IZGUBIT 3 cu poziciju. Ne iz tog razloga sto velez dobro igra pripremne tekme niti sto oni imaju uigranu ekipu, vec zato sto oni imaju bolje selektovanu ekipu sto se tice pl bh( nisu oni kvalitetni niti ce oni nas pobjedit u preostale 2 tekme (cak smatram da cemo uzet svih 6 boba) vec oni imaju bolju ekipu i lakse pripremajucu ekipu za utakmice protiv sloge rudara radnika mnogo manje im treba za motivaciju i NE opustanje.
Takodje moglo bi se desit da nas i zeljo preskoci ako nebudemo pobjedili prvih 5 utakmica, jer oni imaju 3 faktora koja mogu bit presudna a to su zelja igraca da se dokazu novom ss, u njih ce bit euforija RADI SANINA MIRVICA, igraci ce imat redovna primanja i samim tim ce natjerat nivajlije da daju 101%. Plus sto ce im bit stadion pun plus ambijent tribine krov eho. Ovo sve moze otic u kontru ako ovaj njihov trener bude truba.
Napadac nivo BENKE
RAHMANOVIC
PO MOM MISLJENJU OVA SVA IGRACA TIPA IGRACA JE STO NAM TREBA. Netreba nam napadac ko Ahmet vec BENKO. Zasto jer mora bit igrac koji ima zelju energiju a zna dat go, ahmet je bez emocija fin covjek zna sat go al treba neko koji gine a al da ima znanje
RAHMSNOVIC fakin mudonja sposoban trcat nije nizak zna dat go a ima AUTORITET I KOD ODRASLI I KOD MLADJI
TAKODJE dodao bi da nadjemo igraca kao sto je bio cigan-TATAR koji nema nikakav kvalitet al da daje golove iz niceg i nicim zasluzeno.
Rahljav spor nezna al daje golove. To je teze nac nego sa rudarom bit prvak
Pozitvno je sto smo budzet oslobodili negativno je sto je ocito da ce budzet biti 50% manji po odlasku Tana to jeste da Mirvic nece moci pokrivat i svoj i tanov dio. ZA MENE OVO ZNACI DA JE ISMIR MIRVIC NEDOVOLJNO BOGAT DA BI MOGAO VODIT FK SARAJEVO.
Pozitivna stvar je takodje sto je ss vec 5 mjeseci tu da je vecina igraca tu svo vrijeme koliko je i ss (poznaje 99% igraca) takodje POLU KOSTUR(ne citav) je tu duze dok je druga polovina kao sto gore reko su tu koliko i ss.
Renan ketemeh began gojkovic mujkic to su igraci za koje mozemo reci da su kostur plus tu mozemo CIMIROTA
rucanat cisto iz razloga sto je igrao prije kod nas 2-3 godine plus njegovo iskustvo.
Ostatak ekipe nije kostur nit se moze zvat kostur kad su svi ostaki tu 6 mjeseci OSIM TURKESA.
Al mozemo podvest kroz aneks -/2025 da je adem ristovski i banic igraci koje mozemo podvest i stavit ih pod kostur.
Znaci imamo samo 8 igraca koje mozemo nazvat i to na tezanjem kao kostur al realno to je 5 igraca od kojih imas 1 nog koji neigra skoro nikako Renan i Keremech koji je rezerva i ta 2 igraca spadaju pod strance.
Tacnije kostur igraca imamo 3 koja se mogu brojat realno i koji jesu kostur.
Konstatacija ovog segmenta; NEMAMO KOSTUR EKIPE I NAJSLABIJA SMO EKIPA STO SE TICE prve 3 ekipe sto se tice tog segmenta.
DOBRA STVAR KOJU IMAMO BOLJE OD SVIH EKIPA ZAHEDNO JESTE BONUS IGRAC u21
Po mom shvatanju imamo veoma slab izbor i u tom trkackom segmentu
Turkes renan mlinaric adem ekezi ignjatov cimirot to su igraci koji nemaju trkacku sposobnost a neki nece (renan) i imas begana i kupresaka koji su neinteligentni /da nekazem glup tacnije neznaju, mogu nesto vise trcat i ponavljat se vise nego ovi gore al su nogometno GLUPI
I smatram da cemo osvoit 2 boda po utakmici u naredni 17 utakmica samo ako bude RENATO GOJKOVIC bio zdrav i odbrana bude na nivou kao sto je bila u zadnjih 5 utakmica plus dodatni kvaliter koji MOZE RENATO GOJKOVIC DONIJET ako bude zdrav i ako bude na onom nivou na kohem je bio kad je dosao. Ako on nebude donio donio jos sperme i u onako jaku odbranu NEVIDIM NIKOJI NACIN DA MI NECEMO IZGUBIT 3 cu poziciju. Ne iz tog razloga sto velez dobro igra pripremne tekme niti sto oni imaju uigranu ekipu, vec zato sto oni imaju bolje selektovanu ekipu sto se tice pl bh( nisu oni kvalitetni niti ce oni nas pobjedit u preostale 2 tekme (cak smatram da cemo uzet svih 6 boba) vec oni imaju bolju ekipu i lakse pripremajucu ekipu za utakmice protiv sloge rudara radnika mnogo manje im treba za motivaciju i NE opustanje.
Takodje moglo bi se desit da nas i zeljo preskoci ako nebudemo pobjedili prvih 5 utakmica, jer oni imaju 3 faktora koja mogu bit presudna a to su zelja igraca da se dokazu novom ss, u njih ce bit euforija RADI SANINA MIRVICA, igraci ce imat redovna primanja i samim tim ce natjerat nivajlije da daju 101%. Plus sto ce im bit stadion pun plus ambijent tribine krov eho. Ovo sve moze otic u kontru ako ovaj njihov trener bude truba.
Napadac nivo BENKE
RAHMANOVIC
PO MOM MISLJENJU OVA SVA IGRACA TIPA IGRACA JE STO NAM TREBA. Netreba nam napadac ko Ahmet vec BENKO. Zasto jer mora bit igrac koji ima zelju energiju a zna dat go, ahmet je bez emocija fin covjek zna sat go al treba neko koji gine a al da ima znanje
RAHMSNOVIC fakin mudonja sposoban trcat nije nizak zna dat go a ima AUTORITET I KOD ODRASLI I KOD MLADJI
TAKODJE dodao bi da nadjemo igraca kao sto je bio cigan-TATAR koji nema nikakav kvalitet al da daje golove iz niceg i nicim zasluzeno.
Rahljav spor nezna al daje golove. To je teze nac nego sa rudarom bit prvak
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nije bolan,Rule_hz je napisao/la: ↑29 jan 2026, 23:27Lucas je napisao/la: ↑29 jan 2026, 23:25Ko god pomislio, da ce protiv kona ili Zrinjskog u polufinalu/finaly biti zezancija, grdno se vara. Jel ko gledao cijeli taj intervju sa Cvitanovicem, jel upitan o prelaznom roku, hoce li biti pojačanja ili je završen ? I ovaj Delic bi trebao znati, da navijace to najvise zanima.
Pilufinale ti je protiv veleža ako prodjemo čelik ako Bog da. A zeljana i svinjski su tamo polufinale
Čelik, Velež/Široki, polufinale (izvlačenje), finale.
Od danas više nista nece biti isto! 
- belosevic23
- Kontakt:
ma jedino Zeka nije bio demagog, ovo ostalo svi šute, ne smije niko ništa reč na igrački kadar, na transfer rok itdnedimmmm1337 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 22:31Pa… uglavnom stvari koje mi i znamo , ali mi se svidja sa kojom posvecenoscu govori o klubu kako on to vidi i isto tako kako se Zoran baš daje za klub
Mamic je Mirvicu rekao samo jedno, a onda...nista nije bilo isto (FOTO + VIDEO)
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ne valja kad ne dovodimo, ne valja kad ne dolaze.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:54Ne valja kad dovodimo, ne valja kad ne dovodimo, vazda nezadovoljni![]()
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, miguelramos, nedimmmm1337, Sazg, senad82 i 85 gostiju.

.png)