Allegri daje sadaku svake godine plus Maignan koji brani u zivotnoj formi.
AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Jaka dova haman u Maxa 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
celikmilan
- Kontakt:
Jedan možda čak i dva dana prije početka mercata došao je Fullkrug iako ne još zvanično a dva dana prije kraja mercata niko više nije došao. I onda hoće da ih zovemo profesionalcima.
- Beduin
- Kontakt:
Sad se pise da je Ake ozbiljna opcija za stopera i postoji dogovor sa igracem, a Dragusin alternativa ako se ne dogovore sa Cityjem.
Ne znam sta reci, mozda bi Ake i bio pojacanje u odnosu na konkurenciju u Milanu, ali ne i prevelika sreca.
Ne znam sta reci, mozda bi Ake i bio pojacanje u odnosu na konkurenciju u Milanu, ali ne i prevelika sreca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Milan are ready to hijack Mateta’s move to Nottingham Forest. Race is not over and Milan are confident to complete the deal over the coming days
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ake nema dogovor sa Milanom, vec zeli vecu minutazu u klubu, a najvjerovatnije ce je dobiti od strane Guardiole (povrede Diasa i Gvardiola), pa su danas mediji pisali da je City odustao od ideje da ga pusti. Takodjer, Totenham odbija da pusti Dragusina a pogotovo na posudbu. Misljenja sam da je to to sto se tice naseg Mercata u Januaru. Iskreno se nadam da je ovo zadnji mercato kako Eliotta tako i Furlanija u Milanu, a u skorijoj buducnosti i Cardinalea. Opet, sa Amerikancima, ali nadam se da ce biti bolji i izdasniji od gore pomenutih.
Evo navodno jutros info da smo dogovorili transfer sa crystal p za Matetu. Cijena 30 mil eura a sa igracem ugovor od3,5 mil + bonusi. Ali, moramo se panja Nkunkua rijesiti.
Milan povecao ponudu za Matetu na 35M i zele ga odmah sad u Januaru. Dogovor je veoma moguc. Cak veceras bi igrac mogao biti u Milanu.
Pise se i da je Roma zainteresovana za Nkunkua, kao na posudbu sa mogucnosti kupovine.
Mateta ne zavisi od prodaje Nkunkua.
Sto se tice odbrane:
Mike bi u naredna 2-3 dana mogao i zvanicno produziti ugovor sa Milanom.
Pise se i da je Roma zainteresovana za Nkunkua, kao na posudbu sa mogucnosti kupovine.
Mateta ne zavisi od prodaje Nkunkua.
Sto se tice odbrane:
Milan also want to close the signing of a central defender:
the primary names are Jose Maria Gimenez and Alex Disasi
Mike bi u naredna 2-3 dana mogao i zvanicno produziti ugovor sa Milanom.
E ovaj Mateta je bas pravi napadač razarač
Znaci ode Elliott, sad je duzan ovim drugimOFFICIAL: Milan owners RedBird completes the refinancing of vendor loan to Elliott with a new debt financing by Comvest Credit Partners
Eto znamo sad da ostaje
Nkunku odbija sve redom, a klub ga namjerava prodati unazad par sedmica. Evo ponudili ga i Napoliju, ali ga oni nece. 3 napadaca (Fulkrug, Mateta, i Nkunku) , 2 krila ( Leao, Pulisic) i 1 povrijedjen (Gimenez), velika guzva u 16-ercu sto bi se reklo. Kamo srece da imamo ovu sirinu u odbrani (prvenstveno bekovi).
Bome ovo sa Matetom je baš iznenađenje, mislio sam da nema ništa od toga.
Ovo je nešto najbliže wc napadaču kojeg smo imali od Ibre u prajmu.
Naravno nije taj nivo, ali jako dobar igrač i upravo ono što nam treba u napadu.
Sad je možda vakat da se rješe Nkunkua, iako možda ne bi bilo loše da ostane do kraja sezone da rasterete Lea koji će morati u jednom momentu stati igrati zbog povrede.
Ovo je nešto najbliže wc napadaču kojeg smo imali od Ibre u prajmu.
Sad je možda vakat da se rješe Nkunkua, iako možda ne bi bilo loše da ostane do kraja sezone da rasterete Lea koji će morati u jednom momentu stati igrati zbog povrede.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Jos je Mateta daleko od wc napadaca, ali barem ima kontinuitet igara i postizanja golova u odnosu na ostale nase napadace. U odlicnom godinama i vise vjerujem njemu, nego Nkunku i Fulkrugu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma naravno da nije world class, ali je dobar igrač i onaj tip devetke koja fali ovoj ekipi.
Pa nama i mrtvi Fullkrug digne igru, a da neće neko još bolji od njega.
Valjda konačno nešto ubodemo, imam dojam da svaki prelazni rok dovodimo napadače.
Pa nama i mrtvi Fullkrug digne igru, a da neće neko još bolji od njega.
Valjda konačno nešto ubodemo, imam dojam da svaki prelazni rok dovodimo napadače.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Iskreno ne znam nista o ovome mladicu, ali ce nas kostati 8mim € i dosta ovih novinara pise samo hvalospjeve o njemu. Znal iko ista vise o njemu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.